Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kzılar, nasılsınız?bir gelişme var mı?benim kırmızılar kapıda sanırım, kasık ağrılarım başladı.
slm arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
günaydın fıstıklar
inşallah sırayla gelir haberlerimiz ardı ardına.
benimde gecenm ilk klomeni aldığım ay 28 inde olmustum geçen ay 25 inde oldum eğer aynı şekilde öne gelirse 23 ü falan dimi eğer öyleyse yarın test yapmayı düşünüyorum.
ne dersiniz??
günaydın fıstıklar
inşallah sırayla gelir haberlerimiz ardı ardına.
benimde gecenm ilk klomeni aldığım ay 28 inde olmustum geçen ay 25 inde oldum eğer aynı şekilde öne gelirse 23 ü falan dimi eğer öyleyse yarın test yapmayı düşünüyorum.
ne dersiniz??
inşşş testte 2 tane kıpkırmızı çizgi belirir sonra da ardından bi çığlıkla hamileyimmmmm diye haykırırsın şekerimm :)
kıslar bu arada az önce bir dua okudum,sizinle paylaşayım;
Zekeriyya(aleyhisselam)’ın duası: Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten. İnneke semiüddua”
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki,sen duaları işitensin.(Âl-i İmran-38)
bu duayı sık sık yapalım kıslar.muckss
duymustum o duayı bende buldum bitane
:Saruboceq:Bismillahirrahmanirrahim. Ferdün hayyun kayyûmun hakemun adlün kuddûs. Seyec alüllahü beğde usrin yüsrâ. Heb lî min ledünke veliyyâ. Yerisûni. Yühricüküm tiflan sümme liteblügû.
cocuk olması için okunurmus bu duada nette buldum şimdi
günaydın kıslarrr