Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bayadır yoktum canım eşim gtryor laptopu akşam da o olunca gelemiyordum
iyiyim ben de temizlik yapıyorum bir taraftan malum pzrtesi senin adet niye uzun sürdü ilaç falan aldın mı onlarda uzatıyor bazen canımcım
canım inşallah test iyi çıkar tatlım rabbim büyük dileğe dua edicem rabbim hakkında hayırlısını versin canım
sadece tiroit hapı kullanıyorum canım onuda dr vermek istememişti sınırı çok geçmediği için ama ben bebk istiyorum deyince verdi 3 aydır filan kullanıyorum acaba dedim tekrar gidip ölçtürmedim çok düşürdüde hormonların düzeni bozulup bu yüzdenmi uzadı acaba ne bileyim dr a gidicem tatlım sence bu yüzden olabilirmi
kızlar hepinize selamlarr,
Geçmişi okudum.Benim karın ağrıları devam ediyo yine çok kötü oluyorum ara sıra tutuyo kramp şeklinde bugün de işe gelirken tuttu,taksiyle geldim mecbur.
Çarş kontrolum var çok dua edin kızlar inşş bişey yoktur.inşş kalp atışı da duyulur. :Saruboceq:
Dün pek kimse girmemiş herhalde topiğe.fazla okunacak sayfa yoktu.
canım rabbim şifalar versin niye ağrıyormuş acaba hamileler bilirlerdir ne diyorlar
inşallah kalp atışlarını duyarsın dualarımız seninleee....canıım
inşallah rabbim sağlıkla versin masum meleğe dediğin gibi bi imtihan inşallah sağlıkla dünyaya gelir canımya kayracım imtihan işşte ilk bebğinde de aynısı oldu ama çok şükür o şu an 2.5 yaşında hiç bir sıkıntı yok bebekken havale falan geçiriyordu bu ikinci bebek dr. kafasında delikler gryorm demiş 3 boyutlu ultrason çektirecekler inşallah bi şey çıkmaz
bu hafta gidicem canım ölçtüreyim bakalım ne oldu cumartesinden beri içmiyorum 3 gün oldu tatlımbence tekrar baktır bi tiroit direk etkiliyor çünkü ihmal etme hiç sorma benimde bu yumurtlama günlerim boş boş geçti bu ay ümidim yok yani ikimizde grip olduk çok fena başımızı kaldıracak halimiz yoktu hayırlısı artık
kızlar hepinize selamlarr,
Geçmişi okudum.Benim karın ağrıları devam ediyo yine çok kötü oluyorum ara sıra tutuyo kramp şeklinde bugün de işe gelirken tuttu,taksiyle geldim mecbur.
Çarş kontrolum var çok dua edin kızlar inşş bişey yoktur.inşş kalp atışı da duyulur. :Saruboceq:
Dün pek kimse girmemiş herhalde topiğe.fazla okunacak sayfa yoktu.
canım kıyamam arkadaşımında oluyo karın ağrısı dr karnın bebek için gelişiyo o yüzden ağırıyo demiş testleri filan usg herşey normalmiş inşallah seninde öyledir canım kalbini ferah tut stres yapma kalp atışınıda görürsün inşallah canım
:1shok: ayşem bi sırrınızmı var 4 hamile aynı aileden bak saklama sırrınız ne kıssss :roflol: bizede söyle :roflol::roflol: kesin çıkmazdım çarşıyı sevmem ama öyle yerleri çok severim bakmasına filan bayılırıma.s
KIZLARRR BU MESAJI GÖREN HERKESTEN DUA İSTİYORUM kuzenim hamile ve bebeğin engelli olma durumu varmış bugün belli olacak ismi dilek adına özel dua ederseniz çok seviniriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel anneannen banada dua edermi canım beni tanımıyo ama bel bebişli bir aile oluyorsunuz ne güzell rabbim mutluluğunuzu daim etsin anneannenede acil şifalar dilerim rabbimdencnm valla bi sırrımız yok :))
Allaha sığınıyoruz biliyosunuz ben teyzemin oğlula evliyim
eşim ve kaynım teyzemin oğlu oluyo anneannelerimiz aynı ve çok hasta
2 hamile olan yengemde anneannemin gelinleir oluyo
bilmem anlatabildimmi
hasta olduğu için hepimizin çocuklarını görmek istiyo bize çook dua ediyo
sanırım onun duaları kabul oluyo
ECRİN cnm hoşgeldin
taıştırayım kızlar yeni arkadaşımız ecrin ben çağırdım onu topiğimize