herkese iy günler dileğimle,
kendimde denediğim ve başarılı olduğum bir sonucu paylaşmak istiyorum.
sorunum; ileri düzeyde varikosel vardı. yaptırdığım spermiyogram testinde
sayı 50 milyon çıkmış fakat ileri hızlı +1 ve diğer testimde ise 0 çıkmıştı.
eşimde bende sigara içiyoruz.
son 9 ayda olanlar;
şimdi biz öncelikle sigarayı günde 1 er paketten günde 3-5 adede indirdik.
3 ay boyunca keçiboynuzu kürü kullandım. hergün 200 ml içerek.
son 3 ay ise hergün 500 mg C vit. 400 mg E vitamini ve 1000 mg lik L-Arginine içtim, eşimde 6 ay klomen kullandı. bu arada (vitamin aldığım aylarda ) keçiboynuzunu bıraktım. e ve c vitaminini sabah, l-arginine ise gün içinde ne zaman olursa ( ben GNC markasını) kullandım. son testte ileri hızlı 30 lara çıktı. Ve eşim hamile.
bu haberi bugün aldık ve sizlerle paylaşmak istedim . çünki bu siteden çok şey öğrendim.
yaşadığımız sıkıntılarda oldu. 2-3 ay verimli günleri çocuk olacakmı-tutacakmı kaygısıyla boş geçtik. stres insanı bu durumlarda bahvediyor. onun için kesinlikle kafaya takılmaması gereken bir durum. her ay doktora gitmek bana ve eşime işkence gibi geldi. Allahtan bizim doktorumuz soğuk kanlı ve bilgili bir insan hep bize acele etmeyin herşeyin bir zamanı var dedi. bu arada aile baskısıda var " neden olmuyor soruları". çocuklu aileleri ziyarete gitmiyorduk çok koyuyordu bize . inanın 24 saat aklımızda bu olay vardı.
SAKIN HA SAKIN KAFAYA TAKMAYIN. BU ARADA İÇTİĞİM VİTAMİNLERİ DOKTORUMA SORARAK İÇTİM, SEN BİLİRSİN ZARARI OLMAZ DEDİ (soğuk kanlı dedim ya)
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU YAŞAMAYI.
sanırım topiğimize ilk defa bir erkek yazmış allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah uzun ömürler versin uvanıza huzur verisn