kizlar yaaa benim canim kocam bitanem gonlumun tahtina kurulmus olan evimin erkegi gozumun bebegi bana sevgililer gunu icin hediye almis bu aksam verdi cok mutlu oldum sevindim gozlerim doldu cunki bu aralar maddi olarak pek parlak bir durumda deyiliz ve beni kirmamak icin yinede bana birseyler almis gozlerim doldu yaaa.
kizimizda pek fena teyzeleri babasi bana birsey alinca kiskaniyor. bir baktikki kapinin arkasina oturmus kolarinida baglamis oturuyor neoldu kizim dedi babsi beni sevmiyormsuun bana almadinmi dedi. bende hemen bunlari baban sana almis bitanem senin dedim ama inanmadi. bizim kucuk afacan bozuk paralari bayaaaaa bir sey zannediyor babsida cebinden cikardi al sana bir suru para dedi amaaaaannn bizim kizi gormeliydiniz babacim canim cok tesekurederim. babasinin dudaklarindan optu ve bana yan yan bakti babayi cok kiskaniyor. babasinla ilgilenmeyi cok seviyor babasina hergun temiz ic camisirini corablarini o verir buyur babacim der her aksam yemekten sonra ben sorardim caymi kahvemi diye simdi o soruyor.
seyyyyyyyyy kizim bu ay 3,5 yasinda oldu ve bana oyle geliyorki yasindan daha olgun ve akili bir cocuk gibi mesela gecen anne tuvaletim geldi dedi goturdum susadim dedi icecek verdim hemen pesine anneeee birde chips verirmisin dedi bende oooffffff dedim sonr baktimki kendinde uzuldu bir hos oldu yavrum bende ozur dilerim annecim sana kizmadim ama biraz yorgunum bugun dedim olsun annecim ben anladim zaten bana kizmadigini olabilir dedi yaaaaaaaaaaaaaa kizlar bunu 3,5 yasindaki bir cocuk dedi ve buna benzer daha neler neler bende aslinda kizima IQ testi yatirmak istiyorum sizce olumlumu dusunuyorum yoska abartiyormuyum
haaaa bir sey daha ben kizima hamileyken dis etlerim intahaplanmisti ve dis ettimde hamile kalmaisti dis ettim karnim buyudukce yan tarafindan bir et parcasi buyuyordu garip gelebilir sizlere ama gercekten ben yasadim bunlari kac kere kesip aldi disci ama tekrar buyuyordu ben dogum yaptim banyo etirdiler bana ve yatagima yatigimda sabaha kadar o sislik kaybolmustu
artik bende yatiyorum kimbilir sizler kacinci uykudasiniz oooggggg bende gireyim askimin yanina sicacik yatayim hadi yarin gorusmek uzere diycem ama yarin ne yapicasgimiz belli deyilmis ben annemlere gidicegimizi zanediyordum ama esime davetiye vermis arkdasi yarin dugun varmis belkide orya gideriz neyse yaa cok konustum demiiiiiiiii
yani yazdim neyse yaaa hadi byeeeeeeeeeeee