gittim canımm. dr dediki evet dedi kaybolmuş. gebelik varmış ama yok artık unutun onu dedii. yaşınız genç daha çok olur üzülmeyin falan dedi işte. dediki pazartesi biraz sıkışık gel ultrasonla bakalım dedi bakalım şimdi sıra pazartesi gününde ve bende hala kanam olmadı enteresan yani kızlar.
gittim canımm. dr dediki evet dedi kaybolmuş. gebelik varmış ama yok artık unutun onu dedii. yaşınız genç daha çok olur üzülmeyin falan dedi işte. dediki pazartesi biraz sıkışık gel ultrasonla bakalım dedi bakalım şimdi sıra pazartesi gününde ve bende hala kanam olmadı enteresan yani kızlar.
canım öncelikle aramıza hoşgeldin gözün aydın inşallah normal gebeliktir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder listeye kuzunaz arkadaşım ekliyo tatlım özelden listede gerekli bilgileri verirsen ekler tatlım iyi geceler a.s.
canım öncelikle gözün aydın, hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
anladığım kadarıyla daha keseyi görmemişsiniz
doktorlar keseyi görene kadar dış gebelik ihtimali üzerinde dururlar
tüm hamile kalanlarda aynı risk var
gönlünü ferah tut sen Allahın izniyle saülıkla büyür bebeğinn
canım dr unda dediği gibi daha çok gençsiniz olur rabbimin izniyle sakın üzülme en azında hamile kalabildin benim yıllardır oda olmadı bidaha kalabilirsin sadece kendini toplayıp biraz aklından çıkar tatlım olurmu bundada bir hayır vardır mutlaka herşeyin hayırlısı
sağolun kızlar öle diyorum zaten.. hep bundada vardır bi hayır.. en azından hamile kalabiliyorumm tek olması gereken şey adet olmak okadar.rabbim daha büyüklerinden korusunn... demekki kısmet değilmniş zaten kısmet olsa birşey bahane olurdu yanii.Şöyle düşün canım demek ki hamile kalabiliyomuşsun Bunu veren Rabbim yine nasip edicek sana sakın canını sıkma hiçbirimizin akıbeti belli değil Benim de karnım ağrıyo aklımdan kötü şeyler geçiriyorum sonra diyorum veren de Allah alan da bize bişey demek düşmez.
yok bence birsey yoktur ama doktor herseyin iyi oldugundan emin olmak istemistir bence yani butun kotu olasikalri elemek icin istemistir boyle birsey bende bu sogan kurunu denemek istiyorum ama bir turlu adet olmadim bu ay nerdeyse 2 hafta geciktim ama hamilea deyilim sen ne zaman basladin tam olarak sogan kurune yani adetin bitikten kac gun sonra
Selam kızzlar merhaba yerimseniben Ben de soğan kürüne başladım 13 gün oldu ayrıca zayıflatıyormuş birazcık göbüşüm vardı eridi. Ben de bir sorun yoktu kist oluşumunu falan engelliyormuş o yüzden oluşmasın die kullandım. Hayırlısı bakalım
ayşecim canmm bu zeytinyağlı pekmezi nasıl yapacam
ıstayım mı ikisini sıcak sıcak derken?????:uhm:
tabiki haklisin kizim benim herseyim aldigim nefes gibi onsuz kendimi dusunemiyorum ama ikinci bebegimide istekten kendimi ali koyamiyorum
allah hayirlisini versin hakkimizda. aslinda var ya biseyi cok istemiycekmissin cunki benim annanem diyorki biseyi cok istemiyceksin cunki allah o zman vermez bana dua etsin diye yani hemen vermis olsa rabbim istediklerimizi belkide onu unutucaz
canımm olur mu hiçç okudukk çok güzell içten yazmışsın ama sen olmadan yorum yapmayalım dedik.
Allah eşinle ve kızınla hatta 2. bir bebişle mutlu eylesin yuvanızı ve hiç ayırmasın sizi :Saruboceq:
Kızının da maşallahı var yaşından büyük hareketler içinde
okudum canım rabbim kızınıza ve size sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin bi test yaptır istersen kızına zekası yüksekse böyle çocuklara özel eğitim veriliyo tatlım e bu kadar geç yatıp nasıl erken kalktın
ayy cnm ya inş. dediğin gibidir ama kanama var bugün neden bilmiyorum çok korkuyorum ama.cnm ben soğan suyuna adetim bittikten 10 gün sonra başladım aslında adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyo ama duramadım içiyim dedim ve 15 gün içtim sabah akşam 1 bardak ve işte bu güzel haberi aldım bu ay.cnm sendedemi pco var eğer öyleyse hemen başla.benim başlamamda Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU nun sayfasında ziyaretçi defterini okumam vesile oldu bi bak cnm istersen insanlar neler yazmış bu soğan suyu hakkında okurken inanamadım şimdi bende yaşadım hala inanamıyorum rabbim küçücük bir nimeti bizlere şifa gönderiyo işte ne büyüksün ALLAH'ım sana şükürler olsun bütün isteyen arkadaşlarıma,isteyen dileyen herkesede nasip et ALLAH'ımm.
slm kızlarrrrrrrrrrr
evincim gebelik olmadığına üzüldüm ama
rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı kapatır
en azından hamile kalabiliyosun
prensesinannesi yazdıkları okudum canım
çocukalr bu yaşlarda kıskanç olurlar kendimden biliyorumki
gece fesatlığıumdan uyumaz babamın koynunda yatadım hemde anneme yer bırakmadan
eşinde hediyeni vermiş oh ne güzel:)))))
benimki unutur herhalde(((((
seninde sevgililer günün kutlu olsun canım
eşinle karabiberle:))))
ve olacak bebişlerinle sağlıklı günler geçir canım
cnm kendini bu istekten alıkoymanı kimse senden bekleyemez
annelik bir kadının en saf en gerekli duygusudur...
ama demek istediğim bu kadar kafana takma şu an yanında olan kızına Allah sağlık versin diye dua et,Allah onu sana bağışlasın önemli olan bu...
zaten kızın daha çok küçük millet isteyerek 5-6 yıl ara veriyor sen biraz acelecisin galiba kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?