kayram napıyooon??
çok şükür ceylanımm sen nasılsınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayram napıyooon??
çok şükür ceylanımm sen nasılsınn
ıdare edşiyom
eşim toplantıda
ben de yarın temizlik yapıcam
hepsi bir arada zor olmasın diye banyoyla tuvaleti yıkadım şimdi
sen napıyon kısss??? olumunekankayizsmile
napayım ceylanım eşim arkadaşlarının yanına kadar gitti fırsat bu fırsat girdim ama bi sen geldin iyiki geldin tatlım kendini çok yorma olurmu bitanem
amaaaan yorsam da aynı yormasam da aynı
yap yap bitmiyoki hep aynı
evişi bu ceylanım nankördür yapsanda bitmez -tatlicadiarzu-
Kızlar bende soğansuyu içtim geçen ay ve perşembe günü hamile olduğumu öğrendimmm pco hastasıydım bende.ama kafama takılan şey doktor pazartesi tekrar gel bidaha tahlil yapalım sağlıklımı dış gebelik falanmı die bakalım dediii.şimdi aklım fikrim pazartesinde dua edin kızlar lütfen sayfanıza benide kabul edin daha anlatıcağım çokk şey var sizlere.
canım ben kaçıyorum güzelim
yarın temizlikten sonra uğrarım
kendin çoook iyi bak öptüüüüm
Kızlar bende soğansuyu içtim geçen ay ve perşembe günü hamile olduğumu öğrendimmm pco hastasıydım bende.ama kafama takılan şey doktor pazartesi tekrar gel bidaha tahlil yapalım sağlıklımı dış gebelik falanmı die bakalım dediii.şimdi aklım fikrim pazartesinde dua edin kızlar lütfen sayfanıza benide kabul edin daha anlatıcağım çokk şey var sizlere.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kayram, prensesinannesi3, sulezehra
hoşgeldiniz kızlar bende yatıyordum bi bakayım sizlere dedim ALLAH rahatlık versin hayırlı geceler güzel rüyalar canlarımm
hayırlı geceler canım bende yatmadan önce bakıyım dedimKonuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kayram, prensesinannesi3, sulezehra
hoşgeldiniz kızlar bende yatıyordum bi bakayım sizlere dedim ALLAH rahatlık versin hayırlı geceler güzel rüyalar canlarımm
tünaydın canım hoşgeldin kusura baklma işlerim vardı geç gördüm ne var ne yok
merhaba arkadaşım hoşgeldin yasmin doğum kontrol hapıdır ve eğer çocuk istemiyorsan adet düzenini sağlamak için vermiştir ama doğum kontrol hapı yumurtlamayı baskılayarak tedavi eder bende bu tarzda ilaç kullandım bekarken ama inan bırakır bırakmaz adet düzenim tekrar şaştı ben doğum kontrol hapına karşıyım bir dr var polikistikover merkezi var ben sitesine üye olduğum için bir yazı gelmişti oda karşı olduğunu yazıyordu çocuk istemiyorsan bile başka şekilde korun adet düzeninide başka şekilde sağla dışardan hormon almaya çok karşıyım bir sürü sıkıntısını yaşadım ben çünki bitkisel şeylerle adet düzenini sağla hem korunma neden korunuyorsun ki arkadaşım 3 yıllık evliyim hiç korunmadım hala çocuğum olmadı ve doğum kontrol hapıyola korunan bir çok kişi pişman eğer pko luysan glucophage glifor veya glikofen yani metformin içerikli ilaç iste dr undan hangisini uygun görürse her dr pko konusunda çok iyi değil bira lüks bi hastalık gibi anlayacağın sana ben bu zmaana kadar ki hikayelerimi bi anlatsam anlarsın ne demek istediğimi ama çok uzun olacak şu an liste yapmak için mesaj yollamadığım kimse kalmadı kimse yardımcı olamıyor onun la uğraşıyorum ve yemeğe çıkıcam vaktim yok canım konuşalım yine
canım ben yumurtlayana kadar devam etmiştim ama adet olana kadarda devam edilebilir benimki bitmişti yumurtlayıncada tekrar almadım adetin en geç 5. günü öncesindede olabilir bence