kıslar ben cıkıyorum herkese hayırlı aksamlar iyi bakın kendınıze opuyorumnanaktan
ok canımm Allah'a emanet ol kendine ve bebişine iyi bak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar ben cıkıyorum herkese hayırlı aksamlar iyi bakın kendınıze opuyorumnanaktan
hiç sorma kız
demin yattımya rüyamda bebişim oluyomuş:))))))))))
sonra alışveriş falan yapıom salam falan alıyom markettn
sonra kahve gördüm
ölmüş eniştemi teyzemleri falan gördüm
yine çok entirikalıydı yani:)))))))
küs olduğum kaynımı gördüm rüyamda
gıcık oldum
uyandım sağ tarafa döndüm başaka riya gördüm:)))))))))))
alpy tiryak nediyonuz hanımlar
ben hazırlanıyorum canımm bu akşam kına var oraya gitmem lazım eşimin de bi programı varmışş beni alamıycakk anneme geçicem ordan da hep birlikte kınaya gidicez
fazla süslenme kıız nazar değmesin hamişlere çabuk nazar değer
fazla süslenme kıız nazar değmesin hamişlere çabuk nazar değer
slm kıslar uzun zamandır gelemedim alpy aşılamn n eoldu geçmişte bulamadım
ne çok yazmışsınız öyle ....
yok canım hazırlanmak derken iş yerindeyim ya işleri toparlıyorum.Yoksa hiç halim yokk öyle süslenmeye bile :sinifsinif::sinifsinif:
canım inan o kadar çok sevindimki merak ediyordum seni
eeşim gtryor laptopu o yüzden giremyordum şu an ağlıyorum desem çoook tebrikjler gerçekten çok sevindim senin için özel dua etmiştim ben darısı başımıza olsun inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
sen nasılsın N83 görüşmeyeli canım?
kürlere devam ediyo musun?
ayyy cnm ya çalışıosun ya zor olur eve gidince iyi dinlen barriii
ben evde bi iş yapmadığım halde ölü gibiyim bu arada aramızda 6 hafta var 1,5 ay yani
evet çok zor oluyo sabah kalkması falan da ayrı bir zor oluyo karnım ağrımasa sorun değil de aradan sancım oluyo korkuyorum otobüste falan tutarsa diye:sm_confused::sm_confused:
iyiyim canım yaaa ama şu an daha iyi oldum güzel haberinle rabbim nazarlardan korusunben bu ay dr. falan gtmyorum kür mür de yapmıyorum sadece maneviyat la devam işte hatim okuyorum tefriciye falan bakalım hayırlısı artık
gececek cnm inşllah o sancılarr
bulantında olmaz inşaallah çalışanlar için zor