kuzunazcım umarım bu hamilelik belirtisidir ama regle bile olsan dediğin gibi düzene giriyo olması ve ilaçsız gelmesi çok güzel bi gelişme hadi hayırlısı
bende senin gibi düşünüyorum canım kıslar bakın hamile kaldığımızı kimseye söylemeden önce burda paylaşacağız ve eşlerimize yapacağımız sürpriz hakkında burda birbirimizden fikir alırız oldu mu :)
evet canım bana pko teşhisi koydu ve aşılama önerdi bende ön muayeneye ücretsiz gittim eşimin burdaki dr lar testlerine iyi değil demişlerdi orda iyi dediler bide burda yaptırcaz testi tekrar bakalım
bende senin gibi düşünüyorum canım kıslar bakın hamile kaldığımızı kimseye söylemeden önce burda paylaşacağız ve eşlerimize yapacağımız sürpriz hakkında burda birbirimizden fikir alırız oldu mu :)
kıslar sizi iğrendirmek istemem ki ben açıkçası birçoğunuz gibi temizlik konusunda yani vajinal temizlik konusunda çok titizimdir ve sık sık iç çamaşırı değiştiririm çünki bizlere daha hassasız bu konuda ama akıntılarımı da takip ediyorum mecburen bu sabah yine kontrol ettim şeffaf dan biraz daha beyaza dönük sümüğümsü kıvamda bir akıntı vardı sizin akıntılarınız nasıl u arada dün gece ilişki oldu ama ben hemen banyo yaptım sabah kalkıp işe gittiğim için beklemeymiyorum bide geç saatte oldu zaten
gunaydın hoşgeldıınnnnn
günaydın canım hoşgeldin
yferciğim eee sen anlat bakalım ne durumdasın senin neyin vardı hep unutuyyorum kusura bakma ben en iyisi listeyi güncelliyim zaten seni alpy le yavruceylanıda yaseminle karıştırıp duruyorum
hoşbuldukk.. nasılsınız?
sizin orda bir kadın doğum hastanesi var tren garına yakın orada infertilite bölüü yokmu devlet hastanelerini daha çok tercih etmenizi tavsiye ederim aslında hem evdesiniz vaktinizde var onlar para için yapmıyorlar dr ların aldıkları sabit maaş var biran önce hasta azaltmak derdindeler ve en iyi tedaviyi uygulamak derdindeler ve en baştan bütün tahlilleri yapıp öyle başlarlar tedaviye yani örneğin pko teşhisi konur 3 -4 ay yumurtlama tedavisi görürsün yumurtladığın halde hamile kalmamaışsındır sonra rahim filmi isterler bi bakarsın tüpler tıkalıve o 3-4 ay boşa kürek çekmişsin gibi olur ayrıca yumurta rezervinden kullanmanda cabası
kızlar ben elişine daldım unuttum burayıı kısss.. kusura bakmayınn acayip elimden bırakasım gelmiyo..
kız bende çalışıyoruma ma kendi işimiz oluncaa sorun olmuyoo..:hulya:keşke bende evde olup elişi yapabilsem
çok severim ben örmeyi ama ne yazıkki çalışmak zorundayım işte
akşamları eve gidince biraz yapıyorum yinede
azcık tv azcık kuran azcık elişi eee tabi birazda ev işi
ömrüm böyle gidiyo işte:hulya:
iyiyim valla. muhabbet hoş sohbet gıdıyoruz...sende ne var ne yok..
bende iyiyim sağol canım.. yalnız kafam karışık biraz bugün adetimin son günü ve ovülasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı yumurtlama olur mu ki adet gününde.. geçen ay bu zamanda yaptığım ovülasyon testinde tek çizgi çıkmıştı.. ayrıca sol kasığımda da sancı var.. :uhm:
bende iyiyim sağol canım.. yalnız kafam karışık biraz bugün adetimin son günü ve ovülasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı yumurtlama olur mu ki adet gününde.. geçen ay bu zamanda yaptığım ovülasyon testinde tek çizgi çıkmıştı.. ayrıca sol kasığımda da sancı var.. :uhm:
canım ben çalışırken benim kadar kızı olan bi bayan vardı ve bulgar göçmeni yıllar önce ordan buraya göç ederken son gece eşiyle birlikte olmuşlar ve adetinin son günüymüş hatta bir iki damla geliyomuş ve ertesi gün türkiyeye gelmişler o gece hamile kalmış ayrıca bazıları regle olmadan birgün önce bile hamile kalabiliyomuş canım
teşekürler canım ozaman ben bugün fikfiklere başlayayım.. :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız bende çalışıyoruma ma kendi işimiz oluncaa sorun olmuyoo..:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?