arkadaşlar bir bayanla tanıştım çok etkilendiğim hikayesini size anlatmak istiyorum.
bu abla 11 yıllık evli, pkolu, bir ay adet olur 2 ay olmaz, sonra 1 ay olur 3 ay olmazmış. 2 defa aşılama yaptırmışlar ama tutmamış, 3.aşılamayı yaptırmak için tekrar doktora gitmiş, doktor adetinin 3.günü gelmesini söylemiş, o da adet olmadığını ve zaten düzensiz olduğunu söyleyince eczaneden alması için bir adet söktürücü ilaç yazmış, ama ne olur ne olmaz sen önce bir test al ve gebelik testi yap demiş, kadıncağız ümitsizce testi almış tabi ilacı da... bu arada yaşadığı mide bulantısını üşütmeye bağlıyormuş, hamile olabileceği aklına bile gelmiyormuş, testi yapmış bir bakmış 2 çizgi, inanamamış, hemşire olan komşusuna gitmiş, testi yenilemişler tekrar iki çizgi...... hüngür hüngür ağlamaya başlamışlar, eşine söylemiş adam da inanamamış duyduğuna, ve o gün gün boyu namaz kılıp şükretmişler Allah'a, şimdi 38 haftalık hamile, kız bebek bekliyor....
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıl bekleyen biri olarak biliyorum ki beklemek gerçekten zor, ama şu da bir gerçek ki Rabbim nasip etti mi, gelecek misafirin vakti saati geldi mi hiçbirşey engel olamıyor, bebek bekleyen arkadaşlar ne olur ümidinizi yitirmeyin, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, O neylerse güzel eyler
ALINTIDIR..BENDE KUZUNAZ GIBI BIRAZ DAHA UMUTLARIMIZI YESERTEYIM ISTEDIM..