Bir çocuk var

Dertlinur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
10
7
36
Merhaba ablalarım hesabı yeni açtım bu da ilk konum öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Size danışmak istediğim konu şu: hoşlandigim bir çocuk var ve onunda bende hoslandigini sanıyordum yani bir kere yanıma geldi nereli olduğumu falan sordu çok ilgili davrandı sonra ben gitmek istediğim bir konserden bahsetmiştim ertesi günü yanıma geldi beraber bilet alalım falan dedi(ama arkadaş grubuyla) bir de hiçbir zaman yanımda arkadaşlarım varken gelmiyor sadece yalnızken geliyor.İşte böyle davranınca benden hoşlandiginı düşünmüştüm belki de umut etmiştim bilet alma konusunda bir kere whatsapptan yazdım yani ilk kez ben mesaj atmış oldum 1 saat kadar konuştuk ilk başta çok isteksizdi hep ben konu açtım böyle olunca da morelim bozuldu bitireyim sohbeti diye düşündüm ama ben bitirmeye kalkınca bu sefer o konu açtı işte 1 saat kadar konuştuk ama ilk o kapattı bilemiyorum soğuk konuşuyor daha doğrusu mesafeli konuşuyor.sizden tavsiye almak istedim napayım ben

Son düzenleme:
seven erkek gelir. aklına koyanda gelir. seni deniyor belki tam ısınmadı sen de biraey yapma
Ya çok haklısınız zaten bende artık o konusmadikca konuşmama kararı aldım ama onun geldiğini düşünmüştüm çünkü tek başıma dururken birden yanıma gelip bana bi şeyler sordu (benim hakkımda) sonra çok laf arasında konserden bahsettim ve onla ilgili bi şeyi merak ettiğimi söyledim yarına yanıma geldi merak ettiğim şeyi arastirmis onu söyledi falan bir de bi çocuğun bana karşı kötü davrandığını söylemiştim daha sonraki muhabbetlerimizde hep bu çocuk muydu öteki miydi falan gibi sorular sordu yani baya ilgili gibiydi ama mesaj attığımda çok mesafeli yaklaştı bilemedim bende ondan dolayı

Hoslanilan cocugun gelip nerelisin diye konu acmasi. Buyuyun bence.

18 yaşındayız olgunluk bir yere kadar bir de Antalya da üni okuyoruz öyle olunca kimsenin nerden geldiği belli değil buralı mısin diye konuya girdi
Iste ne kadar sacma oldugunu anlarsin ama simdi degil belki 10 sene sonra. Bdv bu yaslarda goruntusune, biraz ilgisine takildiklari adamlarin, genc kizlarin hayatlarini nasil bir rezalete cevirdigiyle dolu. Senin hoslandigin cocuk da farkli olmadigini gostermis. Denemesi bedava istersen dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…