bence bunu anlayışsızlık olarak düşünme onunda kendince sebepleri vardır.belki korkuyordur.bu fikre yavaş yavaş alıştırmayı dene en başta bu tür yerleri ziyarete götür. sonra bir çocuğa koruyucu aile olarak başlayıp zamanla çocuğa karşı güen ve sevgi duymasını sağla bence belki bu şekildeHemde nasil dusunuyorum ama benim esim bu konuyu konusmak bile istemiyor,elimden gelse hemen alirim,az seymi?kimsesiz ve sevgisiz bir cocuga sevgi vereceksin,hayatina anlam katacaksin,hayatini kurtaracaksin,bundan daha yuce birsey olabilirmi?ahh anlayisli bir esim olsaydi...
aslında haklısın illa çocuğumuzun olmaması gerekmiyor. Çocuğumuz varkende böyle bir şey yapılabilir. enazından koruyucu ailelik. birkaçgünde olsa bir çocuğu sevindirmek güzeldir.Ben çok düşündüm ve hala düşünüyorum. Oğlum şuan 8 yaşında. Biraz daha büyüsün. Liseye geldiği zaman çok istiyorum. Yasal değil ama. Koruyucu aile olarak. Neden 2. çocuk yapmıyorsun derseniz eşim kesinlikle istemiyor. Senelerdir ikna edemedim. Artık bende vazgeçtim.
Bu arada eşim evlatlık almayı kabul ediyor. Nedenini soduğumda ise ikisi çok farklı diyor.Sahipsiz bir çocuğa aile, ev vereceğiz. Aynı şey mi diyor. Bu da beni mutlu ediyor.
Bu arada arkadaşlar 2. çocuğu ben çok istedim. Kavga ettim. Küstüm. Aile büyüklerimizi araya soktum ki onu ikna etsinle diye. Asla dedi. Ben de artık vazgeçtim. Allahım oğluma uzun, mutlu, sağlıklı bir ömür versin....
hadi yapalım de saka bitaraf doktora gitmelisin diye düşünüyorum polıkıstlerin olailir hemen olmıcak diye kendini strese sokma çünkü stres bu durumun en büyük düşmanı stres yüzünden birçok aile çocuk sahibi olamıyor bence kendi durum üzerinde bir kesinliğe kavuş olmazsada eşin ozaman bu durumda evlat edinmeyi ozaman düşünebilir. ama şuanda kendi çocuğu olcağını düşünürken öyle bir duruma sıcak bakmaması normal. Erkekler bizim kadar duygusal değller. evlat edinmek onlar için son çare son tercihtir.peki ya bu durumda ikna olmayan kocaları nasıl ikna etmeli
ben hep eşimle konuşuyorum
bencilliğinden söylediği laf beni kırıyor
söylediği laf şu:ne gerek var biz yapamıyormuyuz ki....
şimdi iki ay korunmadık ve hiçbirşey olmadı
sanıyorum ki bebeğimiz olmayacak
rabbim onun bu cümlesine karşı ikimizide cezalandıracak.buda beni haddinden fazla üzüyor