- Konu Sahibi mavi-hayal
-
Sağol cnm inşcanım Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla inşallah tez zamanda
hayırlısı olsn cnm..Benmde herşey normal çıktı.eşimden tahlil istedi ama ikna edemedim eşimi.çok takıyom olcağı varsa olur diyo banaKizlar doktora gösterdim sonuçlarımı nihayet hirmin tesri normal ama esimin degerlerini sikinti buldu provwomen bana esime de proxed verddi bu ay icim olmassa asilama yapariz dedi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm bebişler çok bekletmez biziKizlar doktora gösterdim sonuçlarımı nihayet hirmin tesri normal ama esimin degerlerini sikinti buldu provwomen bana esime de proxed verddi bu ay icim olmassa asilama yapariz dedi
Bende söylemedim kimseye ailem zaten daha erken deyip duruyor bende söyleyemiyorum bile ama oğlum 5 yaşında yanihayırlısı olsn cnm..Benmde herşey normal çıktı.eşimden tahlil istedi ama ikna edemedim eşimi.çok takıyom olcağı varsa olur diyo banab eşimin tarafına da sölemedm tedavi gördüğümü burda kendime moral buluyorum
Bende son 3 yılda 1 düşük 2 kimyasal yaşadım geçen ay klomen kullanmıştım bu ay ara verdim başla bir doktora gideceğim adet biteli 4 gün oldu beyaz akıntı başladı tekrar iyice dengem şaştı açıkçası .Sizinle ayniyiz.kizlar beneim de 5 yasinda kizin 2 yildir istiyoruz hic hamile kalamadim indan sonra esimin degerleri dusuk cikti sinradan da olabiliyo kizlar o yuzden esleriniznde gittsin ilacla degerleri yukseldi biraz esimin devam ediyo onumuzdeki ay da olmassak asilama olacam daha fazla vakit kaybetmek istemiykruz
Maalesef bizim müdürümüz sadece 1 yıl alıyormuş bir öğrenciyi anasınıfına aslında sosyal bir çocuktur çocukları sever ve ben evde kendisine verebileceğim tüm eğitimi vermeye çalıştım bu sürede kendimde çok gerek duymadım bu zamana kadar biraz da paniğim sanırımMerhaba ben de yeni katıldım aranıza.. Kızım 5 yaşında 8aydır ikinciyi düşünüyoruz bu ay klomene başladım yarın son haplarımı alıcam ama stres yapmamak elde değil.. anasınıfını sormuşsunuz benim kızım iki yıldır gidiyor ben çalıştığım için, çocuğun yaşıtlarıyla olması evde kalmasından iyidir diye düşünüyorum
Hakkında hayırlısı olsun cnm bu arada inş fazla bekletmeden gelir bebişin bende 1 ay kullandım ara verdim şimdiMerhaba ben de yeni katıldım aranıza.. Kızım 5 yaşında 8aydır ikinciyi düşünüyoruz bu ay klomene başladım yarın son haplarımı alıcam ama stres yapmamak elde değil.. anasınıfını sormuşsunuz benim kızım iki yıldır gidiyor ben çalıştığım için, çocuğun yaşıtlarıyla olması evde kalmasından iyidir diye düşünüyorum
Aynen Allah sabır versin cnm bana da vermedi iğne ama benim doktorum pek ilgilenmedi açıkçası o yüzden de başka bir doktora gideceğimÇatlatma iğnesi kullanmış mıydın ? Benim doktorum hap bittikten 3-4 sonra gel dedi ama iğneden bahsetmedi. Bir çocuğum olmasına rağmen bu kadar stres yapıyorsam ilk çocuk için uğraşanlara Allah sabır versin
Umutsuzluğa kapılma ama bian önce vaila çalışmalara cnm 6 ay olmazsa muhakak doktora git.ben 10 ay sonunda gittm keşke önce gtseydm diyormMerhaba arkadaşlar, Yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Benim de 5 yaşında bir oğlum var, esim ikinci çocuğu istemiyordu ama zar zor ikna ettim, bugün adetimin ilk günü, pazartesi 4.5 yıllık spiralimi çıkarttiracagim inşallah...ama forumu okuyunca simdiden umutsuzluğa kapildim sanki....yaşım da 34....oğlumda güya esim korunuyordu ama hic beklemedigim bir zamanda hamile kalmistim, Allahim sen büyüsün
7 sene aşılama tüp bebek vs deneyip sonra kendiliğinden hamile kalan tanıdğım var cnm.2.çocuğuna da ilk ay denemede hamile kaldı.Rabbim ol derse olur.umutsuzlupa düşmeSlmlar bende ayni derde düştüm
Oglum 6 yaşında ikinciyi 3 bucuk senedir istiyoruz olmuyor 2 klomen 1 menagonla takip ve 1 kere aşılama yapildi olmadi olmadi
Artik umudum tükeniyor cok zor ya
Oglumun kardessiz kalacagi düşüncesi beni öldürüyor
Umutsuzluğa kapılma ama bian önce vaila çalışmalara cnm 6 ay olmazsa muhakak doktora git.ben 10 ay sonunda gittm keşke önce gtseydm diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?