- 28 Temmuz 2018
- 7
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi mavi-hayal
-
bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyen arkadaşlar benim 5 yaşında bir kızım var ama 2 bucuk yıldır ikinciyi istememe rağmen olmadı benim gibi olanlar bilgi paylaşımı yapalım mı
gozun aydin cnm darusi basimiza ne zamandir istoyodun cnm hemen oldu m uBen ikinci cocugma hamıleyım esım sureklı cocuk cocuk dıyordu enıs sonu bıraktı demeyı ansızn geldı kısmetı demek ki bu zamandaymıs ondan öte gıdılmez
Kısmet insllh dıledgn gıbı olur canımdoktora gittim bu sabah muayene etti hormon testi icin kana gönderdi bir saate sonuclari alacam esimin teslerini de istedi hadi hayirlisi beklemekten yoruldum valla bur an once bir seyler olsun istiyorum sizlerden ne var ne yok
Yorulma sadece biraz ucunu bırak. Allaha bırak psikolojik yıpranma cok oluyor cünkü. İnsallah güzel sonuc lar alırsın canım. Ben beklemedeyim. Catlatma iğnesinin 11.gunu. Bat 7 agustos.hadi hayırlı haberlerle insallahdoktora gittim bu sabah muayene etti hormon testi icin kana gönderdi bir saate sonuclari alacam esimin teslerini de istedi hadi hayirlisi beklemekten yoruldum valla bur an once bir seyler olsun istiyorum sizlerden ne var ne yok
Hadi hayırlısı
İkinci defa kimyasal yaşadım maalesefcanım senden bir haber yokmu
İkinci defa kimyasal yaşadım maalesef
Valla anca girebildim temizlik çocuk derkenyapma yaaa sayfa sayfa senın haberini aradım ,
çok üzüldüm geçmiş olsun bu son kimyasal olsun inşallahh,
İnş bu son olur Rabbim kimseye yaşatmasın cnmyapma yaaa sayfa sayfa senın haberini aradım ,
çok üzüldüm geçmiş olsun bu son kimyasal olsun inşallahh,
Üzülme dicem faydasız Saglıksız olduğu icin kimyasal oluyor öyle düsün canım insallah bi dahaki aya olurİkinci defa kimyasal yaşadım maalesef
Olursa da bu ay kendi haline bıraktım cnm 1 ay sonra gideceğim başka bir doktora inş Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinÜzülme dicem faydasız Saglıksız olduğu icin kimyasal oluyor öyle düsün canım insallah bi dahaki aya olur
Belki olruna bıraktığında olur. Kim bilir. İnsallah Rabbim bizede tekrar o duyguyu tattırırOlursa da bu ay kendi haline bıraktım cnm 1 ay sonra gideceğim başka bir doktora inş Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
İnşallah cnmBelki olruna bıraktığında olur. Kim bilir. İnsallah Rabbim bizede tekrar o duyguyu tattırır
Sağol canım hakkında hayırlısı olsun inşallahGeçmis olsun canim hayirli zaman be zamanda ALlah o anda nasip etsin hepimize insallah doktor beni aricakti sonuç icin aramadi sgolsunyarin ugrayacagim sonuc icin ama bnm anladigim testim normal degerlerde sadece tavsiyesi icin gidecegim gibi
canım Allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla inşallah tez zamandaİkinci defa kimyasal yaşadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?