Gebeliğe Hazırlık bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir çocuğu olup ikincisi bir türlü gelmeyen arkadaşlar benim 5 yaşında bir kızım var ama 2 bucuk yıldır ikinciyi istememe rağmen olmadı benim gibi olanlar bilgi paylaşımı yapalım mı

Ben ikinci cocugma hamıleyım esım sureklı cocuk cocuk dıyordu enıs sonu bıraktı demeyı ansızn geldı kısmetı demek ki bu zamandaymıs ondan öte gıdılmez

Tesekkur ederım amin valla ılkı 1 yas 2 aylık bnde suan 2 aylık hamıleyım ben erken dıyodum esım ıkıncıden sonra hemen istiyordu psıkolojınızı ona yuklemeyın yuklersenız olmuyor

Haklisin ama 2 bucuk yil oldu gelen giden yok o yuzden yarin doktora godecegim bakalim ne diyecek artik bir ay bile tahammulum kalmadi gibi

doktora gittim bu sabah muayene etti hormon testi icin kana gönderdi bir saate sonuclari alacam esimin teslerini de istedi hadi hayirlisi beklemekten yoruldum valla bur an once bir seyler olsun istiyorum sizlerden ne var ne yok

doktora gittim bu sabah muayene etti hormon testi icin kana gönderdi bir saate sonuclari alacam esimin teslerini de istedi hadi hayirlisi beklemekten yoruldum valla bur an once bir seyler olsun istiyorum sizlerden ne var ne yok
Yorulma sadece biraz ucunu bırak. Allaha bırak psikolojik yıpranma cok oluyor cünkü. İnsallah güzel sonuc lar alırsın canım. Ben beklemedeyim. Catlatma iğnesinin 11.gunu. Bat 7 agustos.hadi hayırlı haberlerle insallah

Üzülme dicem faydasız Saglıksız olduğu icin kimyasal oluyor öyle düsün canım insallah bi dahaki aya olur
Olursa da bu ay kendi haline bıraktım cnm 1 ay sonra gideceğim başka bir doktora inş Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Geçmis olsun canim hayirli zaman be zamanda ALlah o anda nasip etsin hepimize insallah doktor beni aricakti sonuç icin aramadi sgolsun yarin ugrayacagim sonuc icin ama bnm anladigim testim normal degerlerde sadece tavsiyesi icin gidecegim gibi

Geçmis olsun canim hayirli zaman be zamanda ALlah o anda nasip etsin hepimize insallah doktor beni aricakti sonuç icin aramadi sgolsun yarin ugrayacagim sonuc icin ama bnm anladigim testim normal degerlerde sadece tavsiyesi icin gidecegim gibi
Sağol canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…