- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi mavi-hayal
-
Ayy sendemi düşünüyosun canımBen de aynı durumdayım erken değil bence beraber büyürler, bu arada selam hanımlar ins. bu ay müjdeli haberleri veririz
Benim oğlum da 5 Ağustos doğumlu o da henüz yürümüyor gecen ay korunmayı bıraktık biz de zaten hemen hamile kalinmiyor ki nasipte ne zaman varsa dedik basladik. İnşallah istediğin zamanda gönlünce gelir bebisinin kardesi. Benim kardesimle aramda 13 ay fark var ikiz gibi büyüdük şimdi benim oğlumda yalniz büyüsün istemiyorum..Ayy sendemi düşünüyosun canım
Kac aylik ilk bebeğin
Ben henüz daha cesaret edemedim
Ağustos 29da kuzm 1 yaşına girecek
Eylülden sonra düşünüyorum nasipse
Bide kızım daha yurumuyo yürümesini istiyorum ondan sonra kalayım istiyorum nasipse
Doğru canım hemen kalinmiyo ama nasip işteBenim oğlum da 5 Ağustos doğumlu o da henüz yürümüyor gecen ay korunmayı bıraktık biz de zaten hemen hamile kalinmiyor ki nasipte ne zaman varsa dedik basladik. İnşallah istediğin zamanda gönlünce gelir bebisinin kardesi. Benim kardesimle aramda 13 ay fark var ikiz gibi büyüdük şimdi benim oğlumda yalniz büyüsün istemiyorum..
Yaşı 1 olunca düşünüyorum canım ben sence erkenmi? Zormu olur?kızlar ben de hep biraz büyüsün diye bekledim yok tuvalet alışkanlığı yok yürüsündü falan 3 yaşında istedim hala olmuyo yaşı beş oldu o yuzden bence yaşı 2 oldumu hemen düşünün
Kac senedir istiyosunz canımBenimde oglum 9 yasinda hatta 10 gircek gecen sene kurtaj oldum haziranda ama bizde ikinciyi bulamadik moralim bozuk ama sabrediyorum
arkadaşım da senin gibi düşündü ama yanında yardımcı anne kayınvalide olmadığı için zorlandı senin var mı yardımcınYaşı 1 olunca düşünüyorum canım ben sence erkenmi? Zormu olur?
3yasta doğarsa kardeşi daha zor diyolar
Kvalidem yakın canımarkadaşım da senin gibi düşündü ama yanında yardımcı anne kayınvalide olmadığı için zorlandı senin var mı yardımcın
Benim bat 29nasip işte bnm de kızım 4. ayda oldu tam da doktora gitmeye karar verdiğimde inşallah bu ay olur da doktoar gerek kalmaz dicem ama yine adet olacak gibiyim malesef bat 29
Ilk gidiste onu mu isterler cnm ona gore randevuyu alayim simdidenAdetin 3.gunu gidiliyor canim
hormon testlerin yapilir.
Adetin 3 gunu gittiginde muayene yapıyorlar. Hormon tesleri falan adet bitimini bekleme. Yoksa adetin 3. Gunu gel derler. 1 ayin çöpe gitmesin rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahIlk gidiste onu mu isterler cnm ona gore randevuyu alayim simdiden
Cok sagol cnm sali gunu icin ayarlama yapayim o zaman peki ac karnina mi gitmeliyim sizce ozel bir sey yapmam gerekir mi hormon testleti icinAdetin 3 gunu gittiginde muayene yapıyorlar. Hormon tesleri falan adet bitimini bekleme. Yoksa adetin 3. Gunu gel derler. 1 ayin çöpe gitmesin rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canim Sen ac git. Ben öyle yapmistim. Ayriyetten birsey yapmana gerek yok. Muayene yapiliyor hormon testleri falan. Rutin yaniCok sagol cnm sali gunu icin ayarlama yapayim o zaman peki ac karnina mi gitmeliyim sizce ozel bir sey yapmam gerekir mi hormon testleti icin
Bir sebep yok olmaynca olmuyor bu 3. SenemizKac senedir istiyosunz canım
Cok beklesmissin kardeş için
Is ve sebepten dolayimi bekledinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?