- Konu Sahibi mavi-hayal
-
En iyisi doktor kontrolünde olmak cnm birde iyi bir doktora denk gelirsen tamamdırben de birkaç güne adet olurum adetim bitince de doktora gidecem mecbur belki o da bana klomen verir
Bunu sabah yaptım onda çizgi daha silikti cnmcanım tek çizgi gibi gorunuyo
burda çizgi görünüyor bence inşallah hamilesin :)Bunu sabah yaptım onda çizgi daha silikti cnm
İnş cnm ya bi kaç gün daha bekleyip gideceğim doktora o zaman kesin sonucu alırımburda çizgi görünüyor bence inşallah hamilesin :)
inşallah cnım belki net cıkmamıştır fotoda rabbim hayılııyla hepimize nasip etsin birbirimze ettiğimiz dualar kabul olurmuşBunu sabah yaptım onda çizgi daha silikti cnm
İnş cnm inş Rabbim yavrularımıza hayırlı kardeşler nasip etsininşallah cnım belki net cıkmamıştır fotoda rabbim hayılııyla hepimize nasip etsin birbirimze ettiğimiz dualar kabul olurmuş
Ben ne düşüneceğimi bilmiyorum vallahi emin olmadan sevinemedim deikinci attığında silik çizgi gürünüyo hakkaten ayy senin adına heyecanlandım
Bende öyle biliyorum inş öyledir cnmsilik çıkarsa garanti hamilesindir cnm kolay kolay yanlışlık olmaz diyebiliyorum
İnş cnm Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsinMerhaba hanımlar benimde 6 yasına gelmek üzere olan Bi oğlum var 3yıldır bdbiş istiyoruz olmadı olmuyor sebepsiz infertilite dendi. aralıklı olarak tedavi gördüm 3 kere klomen catlatma birkerede kimyasalla sonuçlanan aşılama. Bu senede pco olduğumu öğrendim ileri düzeyde degilmiş. Sil bastan klomen catlatma iğnesi tedavisine basladım. Yas 32 oldu. 21inde iğne mi oldum adet tarihim 7 agustos. Umarım emeklerimiz boşa cıkmaz Rabbim yüzümüzü güldürür
Amin saglıklı hayırlı evlatlar versin insallah. Okuduğumda silik cıkmış sanırım insallah bebeğin seninledir kan tahlili verdinmiİnş cnm Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin
Yok vermedim cnm bugün evde olmadığım için fırsatım yok şuan yarın doktoru arayacağım gel derse gideceğim her zaman randevu alamıyorum ondandaAmin saglıklı hayırlı evlatlar versin insallah. Okuduğumda silik cıkmış sanırım insallah bebeğin seninledir kan tahlili verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?