Canım Hayırlısı Allahtan elbet gelecek bizim minikler zamanını bekliyor dem
canım kimyasal ya da düşük olacağına hiç olmasın inan çok daha iyi önceden kimyasalı daha kötü zannederdim. Meleğimin kalbini duyamayıp aldırana kadar
her kontrol bir umut oluyor her şey yolunda giderken bir anda kabusa dönüyor. başta pozitifi görüp kan veriyorsun süpriz hamilesin, değer ikiye de katlıyor ama sonra bir anda düşmeye başlıyor değer anlamıyorsun bile ne olduğunu
Ama kürtaj düşük daha zormuş onda ilerliyor kese oluşuyor, yolk sac bebek oluşuyor ama o da ne kalp atışı yok bekle bekle bekle yok... Kocaman bir sessizlik
İşte O zaman hep dua ediyorsun Allah a bir daha aynı şeyleri yaşayacaksam inşallah hamile değilimdir diye...Son hamileliğimde sevinemedim bile enteresan yani yaşadıklarımın korkusu mu yoksa hissetmemek miydi bilmiyorum ama hiç hamileyim diye düşünmedim. Çok dua ettim ama aynı senin dediğin gibi belki de böylesi hayırlı, belki tek çocuk olması bizim için daha doğru. Bilemiyor insan her şerde bir hayır var demekten başka bir çare yok inan ki
Eşimin işi yüzünden aylarca kaçırdım yumurtlama günlerimi tam normale döndü derken bu sefer yumurtlama olmadı tedavi denedik ilkinde yine kaçtı evde değildi. ikinci tedavi de oldu tuttu ama kalbi atmadı. Nasip işte gerçekten yapacak hiç bir şey yok, çevremde o kadar çok hamile ve doğum yapan var ki 2. çocukları hep, ama insanlar söylemiyor. Paylaşmıyor hemen olanlar da var evet ama bizim gibi uzun aradan sonra gelen hamilelikler genelde zor oluyor. Mutlaka bir şey var gözden kaçan yumurtlama sonrası progestan falan kullanıyor musun? Acaba oluyor da tutunamıyor mu? Farklı yeni daha kapsamlı bir dr mu bulsan acaba belki yumurta oluyor ama kaliteli değil, aşılama mı denesen? Benim bir ay ovulasyon testi yaparken yumurta takibi de yapılmıştı. o ay en koyu kopkoyu olduğu gün dr a gittim kontrole sönmüş yumurta dedi, zaten 1 taneydi ama dedim ovulasyon testi koyu çıktı LH en yüksek bugün yok canım dedi, çatlasa içerde sıvı birikiyor anlıyoruz. LH yükselmiş ama belliki yumurta kaliteli değil ve sönmüş. Acaba öyle bir şeymi ? bir de bazı durumlarda kadının salgısı spremlerin ölmesine neden oluyormuş. Ben hamile kalabiliyorum bir şekilde devam etmiyor. O tür durumlarda hamilelik genelde hiç oluşmuyormuş. Bir jel var ben de almayı düşünüyorum yine de Preseed galiba adı, kullanan ve memnun olan çok insan okudum nette 1-2 kullanımdan bir şey kaybetmeyiz, bu reglimi atlayayım alacağım. 150 TL civarında bu işe harcadığım parayı düşününce hiç bir şey değil aslında... Birde totem yaptım oğlumda idrar testi falan yaptırmamıştım. Direk kanda bakılmıştı, bir daha hamile kalabilirsem yine aynısını yapacağım idrar ovulasyon falan yapmayacağım. Direk gidip kanda baktıracağım. 2 gün sonra tekrar baktıracağım eğer ikiye katlıyorsa sonra 3 hafta sonra gideceğim dr a. bir daha aynı stresi yaşamak istemiyorum çünkü...Ayy çok uzun yazdım ama yardımcı olmak istedim sana inşallah faydam olur.