Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Selam herkese.bu ay ben de klomen kullandim,uc tane de catlamis yumurtam vardi,uc gun de gunum gecti,cok umitlenmistim ama olmadi gene:cry:
Hoşgeldin kardelenim.... Seni cok özledim ya.. Oğluşun nasıl? Arada gir özletme kendini.. Sende ikinci için uğraşıyor sun anlaşılan.. İnşallah yavrularımıza kardeş gelir tatlım...öbür topicede yazdım sana... Öpüyorum seni ve oğluşunu...

ayy cok buyuk acı :KK43:( LeYLa_21 LeYLa_21 CNm oyle birsey geldi ki basıma anlatamam test aldım klozetine orada yapacakların test deliğe dustu :eek: Ve tabiki olmadı sonuc iki tarafta da boşluk hic cizgi çıkmadı bozuldu sanırım az sonra dışarı cikicaz dönerken nöbetçi eczaneden alocam yarın yapicam çatlarım yoksa :anneadayı:
Seni gidi sakar fezoşum benim.telden giriyorum da ikon atmıyo telefon.. Sen gülme ikonu atmış kabul et tatlım...sabah yap sende benim gibi...

teşekkür ederim veson..dünden beri ağlıyorum ne olacaksa kendiliğinden olsun die rabbime yalvarıyorum ben kıyamam..Allah yardım etsin bu hayatım hep sınavla geçti benim hiç birşey kolay olmadı hayatımda bebek istedik kediliğinden olmadı tedavi olduk o da böyle oldu rabbime sığınıyorum ne yapabilirim çıldırmanın eşiğindeyim siz dualarınızı eksik etmeyin bana ..leylacımm hep dualarımdasınız..
Rabbim herşeyi yoluna koyar bitanem.. Sen inançlı bir insansın sakın isyan etme tatlım.bu dünyada hepimiz farklı şekilde imtihan oluyoruz.ben inanıyorum sen bu imtihanı başarıyla atlatacaksın.Allâh büyüktür. Rabbim bizleri kaldıramayacağımız şeylerle imtihan etmesin.duaların için Allah razı olsun canım.. Sende bizim dualarımızdasın.yavrularını sağlıkla kucakla inşallah bitanem...tevekkül et sadece...

Kızlar ben az once test yaptım negatif cikti bat 7 Eylül çıkıyor son adet tarihimi girince fkt ben gecen ay erken oldum ona gore 4 Eylül'de olmam lazımdı :KK43: acaba pozitife diner mı henuz erken mı ? Bugun adetim biteli 20 gun oldu oglum da 25.gunde öğrenmiştim

Kızlar ben az once test yaptım negatif cikti bat 7 Eylül çıkıyor son adet tarihimi girince fkt ben gecen ay erken oldum ona gore 4 Eylül'de olmam lazımdı :KK43: acaba pozitife diner mı henuz erken mı ? Bugun adetim biteli 20 gun oldu oglum da 25.gunde öğrenmiştim
Cnm geç Döllenme ise sonradan pozitif olabilir.yumurtlama takibi yapmışmıydın?

Benim bugün adetin 28 günü.. Bende sabah test yaptım.benimde negatif çıktı.tam adet günü yapalım eğer adet olmazsak...Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah... Olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz canım...bu ay bende bayağı ümitlenmiştim ama..Allâh ın işine karışılmaz. Nasipte varsa olur inşallah...

Benim bugün adetin 28 günü.. Bende sabah test yaptım.benimde negatif çıktı.tam adet günü yapalım eğer adet olmazsak...Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah... Olmazsa önümüzdeki maçlara bakacaz canım...bu ay bende bayağı ümitlenmiştim ama..Allâh ın işine karışılmaz. Nasipte varsa olur inşallah...
Seninki de mi negatif cnm Hayırlısı.rabbim çok bekletmesin

Cnm geç Döllenme ise sonradan pozitif olabilir.yumurtlama takibi yapmışmıydın?
Geç döllenme ne zaman oluyor ya. Ben ayın 21 de çatlama iğnesi oldum.36 saat sonra çatlamış olsa buna göre geç döllenme olabilirmiki? Gerçi belirtiler hep adet belirtisi ama Allahın işi belli olmaz.sabah eşime test yaptım daha erken ama dedim.negatif çıktı deyince biraz üzüldü çaktırmadan tabi ama ben anladım. Eşim mutlu olsun diye çok istiyorum bende..

Ama senin bat a daha var sanırım belkide değişir pozitif olur benim bat yarın bakalım salı Çarşamba tekrar denicem

Ama senin bat a daha var sanırım belkide değişir pozitif olur benim bat yarın bakalım salı Çarşamba tekrar denicem
Cnm seninki geç Döllenme olabilir çünkü ovulasyon tarihini bilmiyorsun. LeYLa_21 LeYLa_21 cnm senin yumurtan me zaman Çatladı aşağı yukarı belli yani iğneden 36-42 saat sonra yani geç Döllenme diyemeyiz çünkü tarih belli ama yine de ümidini yitirme ben kırmızıları Gören'e kadar hep Ümit ederim

Benim BAT 9 EYLÜL.. 3 gün var.ümitli değilim ya.moralim bozuldu.sabahta karnım ağrıyor du. Göğüslerim acayip acıyodu. Hiç olmasa silik de olsa bir çizgi çıkmalıydı.. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
Cnm seninki geç Döllenme olabilir çünkü ovulasyon tarihini bilmiyorsun. LeYLa_21 LeYLa_21 cnm senin yumurtan me zaman Çatladı aşağı yukarı belli yani iğneden 36-42 saat sonra yani geç Döllenme diyemeyiz çünkü tarih belli ama yine de ümidini yitirme ben kırmızıları Gören'e kadar hep Ümit ederim
Benim ümidim söndü... Silik çizgi mutlaka çıkardı hamile olsaydım... Demekki bişey yok.. Çabalar boşa gitti.. Üzgünüm.......

H
Benim BAT 9 EYLÜL.. 3 gün var.ümitli değilim ya.moralim bozuldu.sabahta karnım ağrıyor du. Göğüslerim acayip acıyodu. Hiç olmasa silik de olsa bir çizgi çıkmalıydı.. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Benim ümidim söndü... Silik çizgi mutlaka çıkardı hamile olsaydım... Demekki bişey yok.. Çabalar boşa gitti.. Üzgünüm.......
hiç belli olmaz cnm morelini bozma.rabbim Herşeyin hayırlısını versin

İnşallah canım ya... Az önce eşimde söyledi.. Sanki sen hamilesin dedi ama hayırlısı olsun bakalım... Allâh büyüktür canım..

İnşallah canım ya... Az önce eşimde söyledi.. Sanki sen hamilesin dedi ama hayırlısı olsun bakalım... Allâh büyüktür canım..
Bence yarın sabah tekrar hap test bende bugunbat ama olmadım yarın sabaha kaldı test ilk idrarla yapmak lazım yataktan adet oldum kesin diye kalktım o kadar ağrım vardı ve akıntı ama olmamisim

Bence yarın sabah tekrar hap test bende bugunbat ama olmadım yarın sabaha kaldı test ilk idrarla yapmak lazım yataktan adet oldum kesin diye kalktım o kadar ağrım vardı ve akıntı ama olmamisim
Yarın sabah yapacam canım.bende aynı durumdayım hayırlısı bakalım...

ŞUANDA SOL KASIĞIMDA ACAYİP BİR AĞRI VAR YA...ÖLÜYORUM VALLA...NOLDU BÖYLE ANLAMADIM GİTTİ...:KK17::KK17:

X