- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnm ben zor hamile kalıyorum en son bir sene önce boş gebelik oldu ondan beri uğraşıyordum ki bu da böyle oldu Hayırlısı elbet vakti zamanı var ama bu süreç gerçekten yıpratıcı Rabbim sabır versin dualarınızı eksik etmeyinVeson gecmis olsun canim. yazini gordum cok uzuldum. ayni seyleri bende yasadim seni cok iyi anliyorum. ama ben dusukten 3 ay sonra tekrar hamile kaldim 41imde hemde. lutfen karamsar olmayin bebeginiz gelecek ben inaniyorum.
hoş geldin canım... bende geçen ay çektirdim ikinci çekilişim olduğu için anestezili istedim çünkü tarifsiz bir acı hissetmiştim ilkinde... bende de çok şükür bir sorun çıkmadı ama o dedikleri gibi gebelikde oluşmadı... bekliyoruz çaresiz buralardan gitmeyi düşündüm çünkü kimseye umut olamıyorum olumsuzluklar yüzünden herkesin moralini bozduğumu hissediyorum... ama çeresiz yine içimi buralarra döküyorum çünke gerçek hayatta beni kimse anlamıyor...
Inşallah cnm ben zor hamile kalıyorum en son bir sene önce boş gebelik oldu ondan beri uğraşıyordum ki bu da böyle oldu Hayırlısı elbet vakti zamanı var ama bu süreç gerçekten yıpratıcı Rabbim sabır versin dualarınızı eksik etmeyin
Sorma canım malesef oldum zaten test sonrası bekliyordum. Aslında şaşırmadım diyebilirim. Zaten az çok insan hissediyor anlıyor sonuçta hamile kalmaktan çok sonrası da var işte kalsam bile devam edecek mi endişesi yetiyor. Bu ay bal tarçın çörek otunu yapacağım ben bir de eşime keçiboynuzu yaparım. Dr a gitmeyeceğim bugün serophene başladım sadece onu kullanacağım 5 gün sonra oluruna bırakacağım. Dr a gitmek istemiyorum. Öylesi daha çok geriyor beni Ama oğlum için vazgeçme lüksüm ve şansım yok, şimdi 2 hafta sonra sınavlarım var. Kafamı dağıtmak için çok ideal oldu, kamp gibi ona çalışacağım benim için iyi olacak sonrası yine bekleme süreci zaten, artık rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım...canım benim adet olmuşsun galiba... biz o şşanslı kesimden olmadık okadar arkadaşım var ki düşükten sonra hemen haile kalan forumlarda hep okuyorum ama ben okadar şanslı olamadım hiç... canım inana içimden bir şey yapmak bile gelmiyor ne bitkisel ne de tedavi... böyle beklemek çok zor muş...
Hayırlısı bekliyorum sadece adaçayı hayıt kürü uyguladım 6 ay bir fayda görmedim bal çörekotu tarçın da kullandım bitkiler bana pek fayda etmiyor ben bu sefer yakı kullandım onun vesilesi ile hamile kalmıştım şu Süreci atlatayım tekrar deneyeceğimyine kalirsin canim Allahin izniyle sen inanmaya rahat olmaya devam et. bende kurtaj olmamistim iki hafta kanamam surdu aralikli 2 haftanin sonunda kendiliginden dustu. bitkisel biseyler kullaniyormusun veson? ben kizima once Allahin izniyle sonra cuha cicegi yagi kapsulu vesilesiyle hamile kaldim.
İnşallah canım Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da bizlere de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, senin kaybın yoktu ben bir şey olacağını düşünmüyorum. İnşallah duyacaksın pıt pıt kalp atışlarını ben yürekten inanıyorum buna...Olursa olur olmazsa olmaz hamile kalabilmek için çok önemli. Ben son 3-4 aydır hamile kalacağuma dair inancım söndüğü için yoğun hayatıma odaklanmıştım. Geçen ay çok hastaydım üstelik. Hamile kalmak aklımın köşesinde bile yoktu. Öğrenince çok şükür bende hamile kalabiliyormuşum dedim kendi kendime :) Şimdi ki en büyük kaygım acaba bebek sağkıklı mı. Salı günü gidiyorum doktora. İnşallah kalp atışını duyarız.
Hayırlısı canım Yakı bende denemiştim regl bitiminden 3 gün sonra taktım ama çok acıttı gece taktım sabah çıkarttım. Sen nasıl taktın canım tam belinin olduğu yere mi taktın?Hayırlısı bekliyorum sadece adaçayı hayıt kürü uyguladım 6 ay bir fayda görmedim bal çörekotu tarçın da kullandım bitkiler bana pek fayda etmiyor ben bu sefer yakı kullandım onun vesilesi ile hamile kalmıştım şu Süreci atlatayım tekrar deneyeceğim
Hayırlısı inşallah bu ay gelir bebeğinakşam çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı..
Hoş geldin canım, bizde durumlar pek farklı değil ama olsun kaderde olanı yaşıyoruz hepimiz. İnşallah bu kadar acının sana bir faydası olur da bebeğin gelir. Çünkü film çektirdikten sonra hemen hamile kalan bir çok insan var. Olumlu düşünelim olumlusu olsun...Slm kızlar uzun bi aradan sonra ben geldim ne durumdasiniz msjlari okumadım henüz hamile kalan varmi? Ben daha hamile kalamadim dün rahim filmi çektirdim çok şükür sonucum temiz bi problem yok ama bu filmin bukadar ağrılı olduğunu bilmiyodum sakinlgimi korumaya çalıştım fakat sonunda çok canım yandi neyseki bu sancılı işlemin sonunda kötü bi sonuçla karsilasmadim inşallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz...
Ben denedim canım pek faydası olması ben ilaç tedavi görüyorum yumurta tam gelişmiyor çünkü, eşimede regl olunca yumurtlama zamanına kadar keçiboynuzu içiriyorum. Sonrasında içmiyor Ayda 15 gün zorla 1 bardak ama oda halı çok kötü tadı...
Cnm kuyruk sokumunun tam üstüne beline yapıştıracaksın ben ovulasyon Gününe denk gelmişti ertesi gün Akşama doğru çıkartmıştım bir de ilişki öncesi sıcak zeytinYağlı suya oturdumHayırlısı canım Yakı bende denemiştim regl bitiminden 3 gün sonra taktım ama çok acıttı gece taktım sabah çıkarttım. Sen nasıl taktın canım tam belinin olduğu yere mi taktın?
Ben denedim canım pek faydası olması ben ilaç tedavi görüyorum yumurta tam gelişmiyor çünkü, eşimede regl olunca yumurtlama zamanına kadar keçiboynuzu içiriyorum. Sonrasında içmiyor Ayda 15 gün zorla 1 bardak ama oda halı çok kötü tadı...
Cnm kuyruk sokumunun tam üstüne beline yapıştıracaksın ben ovulasyon Gününe denk gelmişti ertesi gün Akşama doğru çıkartmıştım bir de ilişki öncesi sıcak zeytinYağlı suya oturdum
Cnm burda eczanede satılıyor 4-5 lira birşey büyük bir yara bandı gibi birşey normalde bel ağrısı için KULLANILIYORbu yaki nasil bisey canim nerden temin ediyorsunuz? ben turkiye de yasamiyorum acaba burda da bulabilirmiyim ki?
Cnm burda eczanede satılıyor 4-5 lira birşey büyük bir yara bandı gibi birşey normalde bel ağrısı için KULLANILIYOR
Cnm burda eczanede satılıyor 4-5 lira birşey büyük bir yara bandı gibi birşey normalde bel ağrısı için KULLANILIYOR
Evet cnm sıcak tutuyor hatta yakıyor sen nerdesinbuldum burda da varmis