Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Kızlar Selam,
Benimde 1 oğlum var 7.5 yaşında kardeşi olmasını çok çok istiyor. Zaten onun bu kadar çok istemesi beni strese sokuyor. Ama neredeyse 1.5 yıldır olmadı :KK43: 2 kez hamile kaldım aslında ama ikisi de kimyasal olarak sonuçlandı. Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi oldum hoş onda da bir tane yumurta oluştu ama tutmadı galiba yine olmadı 14. gün bugün test negatif ve tüm regl belirtileri başladı :KK43: Her ay aynı hüsran hoş kimyasal olmasındansa regl olmayı tercih ederim. Kimyasal çok üzüntü oluyor çünkü :KK43: İlk kimyasalda geçen yıl Haziran da oldu. HCG 700 lere kadar yükselmişti ve düzenli artıyordu, sonra bir gece öyle bir kasık ağrısı ki ayakta duramıyorum hemen ertesi gün dr a gittik keseyi göremedik sonra kanda bir baktık 500 lere düşmüş :KK43: Oğluma söylemek çok zor oldu çok üzüldü... bizde çok üzüldük tabii, ama o hala içinden atamadı biliyorum. Yeniden olsa 16. haftaya kadar söylemem diyorum kendi kendime . İkinci kimyasal Şubat ayında oldu regle 4 gün kala idrar testi silik ama pozitif çıktı, 1 gün sonra kanda 27 çıktı sonra da ikiye katlamadan az az arttı, yoğun bir regl oldum tam sıfırlanmıştır derken kanda 170 olmuş, dış gebelik için kullanılan bir iğne var hem o hem de kürtaj benzeri bir işlem yapıldı. Mart 15 te nihayet sıfırlandı, regl oldum ama çok sinir bir durum hep yükselsin diye baktığımız hormon düşsün diye yalvardım resmen :KK43: içimde ne çok birikmiş meğer bu ayda sabah yaptık test ama çizgi silik bile yok, olmadı demek ki nasip değilmiş....Allah evlatlarımıza ömür versin inşallah... İçimden atmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar :KK43: Etrafımda sizin dediğiniz gibi benden sonra çocuğu olanlar ikincileri doğurdu bir kısmı da hamile herkes soruyor sen yapmayacak mısın diye herkese de söylenmiyor ki anlatılmıyor ki, offf benim hormonlar sapıttı yine ağlamak istiyorum :KK43:
Canim cok geçmiş olsun inşallah bir an önce. Bebisini kucağına alırsın:)) benim oğlum da 4,5 yaşında oda çevremizde arkadaşlarının kardeşi olunca anne benimde olsun nolur bi kardeşim diyo:KK43: bi kız olsun bi erkek olsun istiyo:) bende inşallah diyorum sen dua et oğlum sen dua dersen olur inşallah diyorum :KK43: bende senin gibi oğlumun bukadar çok kardeş istemesi ne dayanamiyorum:KK43: her ay acaba oldumu olcakmi test yapsam mi diye kendimi yiyorum:KK43: internette her defasında bir sürü şey araştırırken buluyorum kendimi :)yok hamile kalmanın kolay yolları ,yok evde gebelik testleri ,yok kürler, macunlar ve daha bir sürü şey... Bu aralarda üstüne gorme olayina taktim:KK53: acaba mi diye ama bugün test yaptı mkoca bi tek çizgi:110: anlayacağın ne üstüne ne altına hiç biyerinede gormemisim:KK28: çocuk diye diye kafayı siyircaz sonunda:KK17:

Canim cok geçmiş olsun inşallah bir an önce. Bebisini kucağına alırsın:)) benim oğlum da 4,5 yaşında oda çevremizde arkadaşlarının kardeşi olunca anne benimde olsun nolur bi kardeşim diyo:KK43: bi kız olsun bi erkek olsun istiyo:) bende inşallah diyorum sen dua et oğlum sen dua dersen olur inşallah diyorum :KK43: bende senin gibi oğlumun bukadar çok kardeş istemesi ne dayanamiyorum:KK43: her ay acaba oldumu olcakmi test yapsam mi diye kendimi yiyorum:KK43: internette her defasında bir sürü şey araştırırken buluyorum kendimi :)yok hamile kalmanın kolay yolları ,yok evde gebelik testleri ,yok kürler, macunlar ve daha bir sürü şey... Bu aralarda üstüne gorme olayina taktim:KK53: acaba mi diye ama bugün test yaptı mkoca bi tek çizgi:110: anlayacağın ne üstüne ne altına hiç biyerinede gormemisim:KK28: çocuk diye diye kafayı siyircaz sonunda:KK17:

Aynen canım, resmen aynı şeyleri yaşıyoruz :KK43: sürekli bir araştırma halindeyim, çocuk çok isteyince insan dayanamıyor. İlk kimyasal sonrası hoş ikinciyi bilmiyor bir gün dedi ki Allah bize nasip etmedi anne ama ben çok istiyorum çok dua ediyorum. Her gece söylüyor. Allah'ım sen bana kardeş ver diye :KK43: insan böyle olunca daha çok üzüyor. Strese giriyor. Üstüne görme olayına bende epey takmıştım. O kadar çok istiyoruz ki hormonlarda sapıttı sonunda her reglin ilk günü çok az 1 -2 damla geliyor. Her ay aynı şekilde üstüne gördüm kesin diyorum ama akşamına fikrim değişiyor. Miktar arttıkça umut bitiyor. Bu sefer bir an önce beşinci güne geçsem ilaca başlasam diyorsun. o da bir garip ilk ay ilaç kullandım. Dozu yüksek geldi, bir sürü yumurta oldu bir kısmı çatlamadı tabii bu durumda iğne de yapamadı doktor, garip bir kimyasal oldu işte. Bu ay tek doz kullandım bu seferde az geldi, tek yumurta oluştu ama oda iğneye rağmen çatlamadı :KK43: Eşimde kızıyor sen çok takıyorsun ondan olmuyor diye ama çocuk beni yiyip bitiriyor. Ona bu konuda bir şey söylemiyor ki :KK43: Sen ne kadardır uğraşıyorsun ilaç kullandın mı ?

UOTE="balammm, post: 40401785, member: 664701"]Amin canım amin rabbim önce olmayanlari sevindirsin sonra da bizi insallah:) rabbim bağışlarsa 4,5 yaşında bi oğlum var. Peki ya senin?[/QUOTE]
Canım benimde 5 yaşında kızım va
Amin canım amin rabbim önce olmayanlari sevindirsin sonra da bizi insallah:) rabbim bağışlarsa 4,5 yaşında bi oğlum var. Peki ya senin?
Benimde allah uzun omur verirse 5 yasinda bir kizim var

Off bende her ay stres yapiyorum acaba oldu mu olacak mi bi de düzensiz olunca herseyi hamileyim acaba diye kendimi dinliyorum . Yok artik herseyi oluruna bıraktım diyorum adet gunlerim yaklasinca acaba var midir diyorum. Kafayi yiyorum :)

[QUOTrremSultan, post: 40404676, member: 11247"]Aynen canım, resmen aynı şeyleri yaşıyoruz :KK43: sürekli bir araştırma halindeyim, çocuk çok isteyince insan dayanamıyor. İlk kimyasal sonrası hoş ikinciyi bilmiyor bir gün dedi ki Allah bize nasip etmedi anne ama ben çok istiyorum çok dua ediyorum. Her gece söylüyor. Allah'ım sen bana kardeş ver diye :KK43: insan böyle olunca daha çok üzüyor. Strese giriyor. Üstüne görme olayına bende epey takmıştım. O kadar çok istiyoruz ki hormonlarda sapıttı sonunda her reglin ilk günü çok az 1 -2 damla geliyor. Her ay aynı şekilde üstüne gördüm kesin diyorum ama akşamına fikrim değişiyor. Miktar arttıkça umut bitiyor. Bu sefer bir an önce beşinci güne geçsem ilaca başlasam diyorsun. o da bir garip ilk ay ilaç kullandım. Dozu yüksek geldi, bir sürü yumurta oldu bir kısmı çatlamadı tabii bu durumda iğne de yapamadı doktor, garip bir kimyasal oldu işte. Bu ay tek doz kullandım bu seferde az geldi, tek yumurta oluştu ama oda iğneye rağmen çatlamadı :KK43: Eşimde kızıyor sen çok takıyorsun ondan olmuyor diye ama çocuk beni yiyip bitiriyor. Ona bu konuda bir şey söylemiyor ki :KK43: Sen ne kadardır uğraşıyorsun ilaç kullandın mı ?[/QUOTE]
Bende ustune görme olayina bakiyorum iki aydır adetler duzensiz olunca acaba diyorum sonra bakiyorum yok bu ayda olmadi diyorum nasip kismet diyorum ama yine insan istiyor bazen korkuyorumbu kadar çok istiyorum diye ya bişey olursa diye allahim hakkimizda hayırlısıni nasip etsin bizlere saglikli hayirli evlatlar

[QUOTrremSultan, post: 40404676, member: 11247"]Aynen canım, resmen aynı şeyleri yaşıyoruz :KK43: sürekli bir araştırma halindeyim, çocuk çok isteyince insan dayanamıyor. İlk kimyasal sonrası hoş ikinciyi bilmiyor bir gün dedi ki Allah bize nasip etmedi anne ama ben çok istiyorum çok dua ediyorum. Her gece söylüyor. Allah'ım sen bana kardeş ver diye :KK43: insan böyle olunca daha çok üzüyor. Strese giriyor. Üstüne görme olayına bende epey takmıştım. O kadar çok istiyoruz ki hormonlarda sapıttı sonunda her reglin ilk günü çok az 1 -2 damla geliyor. Her ay aynı şekilde üstüne gördüm kesin diyorum ama akşamına fikrim değişiyor. Miktar arttıkça umut bitiyor. Bu sefer bir an önce beşinci güne geçsem ilaca başlasam diyorsun. o da bir garip ilk ay ilaç kullandım. Dozu yüksek geldi, bir sürü yumurta oldu bir kısmı çatlamadı tabii bu durumda iğne de yapamadı doktor, garip bir kimyasal oldu işte. Bu ay tek doz kullandım bu seferde az geldi, tek yumurta oluştu ama oda iğneye rağmen çatlamadı :KK43: Eşimde kızıyor sen çok takıyorsun ondan olmuyor diye ama çocuk beni yiyip bitiriyor. Ona bu konuda bir şey söylemiyor ki :KK43: Sen ne kadardır uğraşıyorsun ilaç kullandın mı ?
Bende ustune görme olayina bakiyorum iki aydır adetler duzensiz olunca acaba diyorum sonra bakiyorum yok bu ayda olmadi diyorum nasip kismet diyorum ama yine insan istiyor bazen korkuyorumbu kadar çok istiyorum diye ya bişey olursa diye allahim hakkimizda hayırlısıni nasip etsin bizlere saglikli hayirli evlatlar[/QUOTE]

Ah canım ya bencede dediğin gibi stres bizi bozuyo:) valla bak oldumu olcakmi aman onu yapıyım bunu deneyim peeeeh:KK28: en iyisi söyle bişi yapalım bu ay hepimiz tamamen unutalim ya nasip diyelim akışına birakalim. Tabi yine yapılması gerekenleri yapalım ilaç kür falan çaba göstermeden olmazki:KK53: ama içimizi ferah tutalım olsada şükür olmasada şükür diyelim. Bide ben 41 yasin niyet etmiştim onu okuyorum sizde niyet edin bu ay içinde hepimiz bitirelim yasinimizi namazımzı kılmayi da unutmuyoruz tabi:nazar: nasip bi bakarsınız bu ay hepimiz hamile:anneadayı: kalırız Allahın izniyle

He yazmayı unutmuşum bende 2,5 senedir ugrasiyorum 2 ay inofolic klomen kullandım ama sonuç alamadım bu ilaçların üstünden 1,5 yıl geçti ara vermiştim şimdi rahim filmi istediler onu çektircem uu ya bilmiyorum bu rahim filmi olayindanda biraz tırsiyorum ama geçenlerde buraya bi arkadas yazmıştı korkulacak bişey yok diye o beni biraz gaza getirdi çektircem bakalım hayırlısı :KK28:

He yazmayı unutmuşum bende 2,5 senedir ugrasiyorum 2 ay inofolic klomen kullandım ama sonuç alamadım bu ilaçların üstünden 1,5 yıl geçti ara vermiştim şimdi rahim filmi istediler onu çektircem uu ya bilmiyorum bu rahim filmi olayindanda biraz tırsiyorum ama geçenlerde buraya bi arkadas yazmıştı korkulacak bişey yok diye o beni biraz gaza getirdi çektircem bakalım hayırlısı :KK28:

Hayırlısı olsun canım buradan güzel haberleri vereceğiz inşallah zamanı daha gelmemiş demekki :KK43:

ben daha hiç hamilelik için ilaç kullanmadım. 2013 kasımda ilacı bıraktım doktara gittim bebek istiyorum diye doktorda bana 1 sene kendine süre ver dedi . adet düzensizliğinden tekrar gittim bu 1 sene içerisinde düzelmedi üstüne yara çıktı onu dondurdum şimdi 6 ay daha bekleyelim dedi. ama 2 aydır çok düzensiz ayda 2 kere bile adet oldum. ama haziranı bekliyorum.

ben daha hiç hamilelik için ilaç kullanmadım. 2013 kasımda ilacı bıraktım doktara gittim bebek istiyorum diye doktorda bana 1 sene kendine süre ver dedi . adet düzensizliğinden tekrar gittim bu 1 sene içerisinde düzelmedi üstüne yara çıktı onu dondurdum şimdi 6 ay daha bekleyelim dedi. ama 2 aydır çok düzensiz ayda 2 kere bile adet oldum. ama haziranı bekliyorum.
Hmm hayırlısı canım ama adet düzensizliği için niye ilaç vermemişki doktor bi ayda 2 kere fazla degilmi bence haziranı bekleme git Dr.

Hmm hayırlısı canım ama adet düzensizliği için niye ilaç vermemişki doktor bi ayda 2 kere fazla degilmi bence haziranı bekleme git Dr.
doktorada sürekli gitmekden bıktım. ama bana hiç ilaç vermedi bu zamana kadar okuduğum kadarıyla hemen herkes ilaç kullanmış iğne kullanmış ben daha onları hiç kulanmadım. acaba gidip ilaç mı istesem

Kızlar Selam,
Benimde 1 oğlum var 7.5 yaşında kardeşi olmasını çok çok istiyor. Zaten onun bu kadar çok istemesi beni strese sokuyor. Ama neredeyse 1.5 yıldır olmadı :KK43: 2 kez hamile kaldım aslında ama ikisi de kimyasal olarak sonuçlandı. Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi oldum hoş onda da bir tane yumurta oluştu ama tutmadı galiba yine olmadı 14. gün bugün test negatif ve tüm regl belirtileri başladı :KK43: Her ay aynı hüsran hoş kimyasal olmasındansa regl olmayı tercih ederim. Kimyasal çok üzüntü oluyor çünkü :KK43: İlk kimyasalda geçen yıl Haziran da oldu. HCG 700 lere kadar yükselmişti ve düzenli artıyordu, sonra bir gece öyle bir kasık ağrısı ki ayakta duramıyorum hemen ertesi gün dr a gittik keseyi göremedik sonra kanda bir baktık 500 lere düşmüş :KK43: Oğluma söylemek çok zor oldu çok üzüldü... bizde çok üzüldük tabii, ama o hala içinden atamadı biliyorum. Yeniden olsa 16. haftaya kadar söylemem diyorum kendi kendime . İkinci kimyasal Şubat ayında oldu regle 4 gün kala idrar testi silik ama pozitif çıktı, 1 gün sonra kanda 27 çıktı sonra da ikiye katlamadan az az arttı, yoğun bir regl oldum tam sıfırlanmıştır derken kanda 170 olmuş, dış gebelik için kullanılan bir iğne var hem o hem de kürtaj benzeri bir işlem yapıldı. Mart 15 te nihayet sıfırlandı, regl oldum ama çok sinir bir durum hep yükselsin diye baktığımız hormon düşsün diye yalvardım resmen :KK43: içimde ne çok birikmiş meğer bu ayda sabah yaptık test ama çizgi silik bile yok, olmadı demek ki nasip değilmiş....Allah evlatlarımıza ömür versin inşallah... İçimden atmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar :KK43: Etrafımda sizin dediğiniz gibi benden sonra çocuğu olanlar ikincileri doğurdu bir kısmı da hamile herkes soruyor sen yapmayacak mısın diye herkese de söylenmiyor ki anlatılmıyor ki, offf benim hormonlar sapıttı yine ağlamak istiyorum :KK43:
beklemek çok zor. biz de oğlum kardeş istiyor diye ikinciyi düşünmüştük. hamile kaldığımda da oğluma söylemedim. 4 aylık oluncaya kadar söylemeyecektim ama çevreden duyacağına bizden duysun diye kalp atışını duyduğum gün söylemiştim. şaka zannetti ultrason kağıdını görünce inandı ve çok sevindi 7 yaşındaydı. stres yapmayın. stres hamilelikte en büyük engel. konunun başında da yazdım ben de hiçbir sorun yokken 2 yıl bekledim. doktorum çok stres yaptığımı, onun engel olduğunu söyledi. daha önceki doktorum da stres kist bile yapar demişti. durumu kabullenip, rahat olduğum ay hamile kaldım. size tavsiyem bahar geldi. yürüyüşler yapıp, baharın tadını çıkarın. baharın enerjisini içinizde hissetin ve herşeyin güzel olacağına inanın. bakın o zaman inşallah stres gidecek bebek gelecek. sloganımız bu olsun stres gidecek bebek gelecek

doktorada sürekli gitmekden bıktım. ama bana hiç ilaç vermedi bu zamana kadar okuduğum kadarıyla hemen herkes ilaç kullanmış iğne kullanmış ben daha onları hiç kulanmadım. acaba gidip ilaç mı istesem
o zamana kadar isterseniz civanperçemi için o da adet düzenler. ben onun çayını içemiyordum tadı hoşuma gitmiyordu. civanperçemi ekstratı içtiğim ikinci ay hamile kaldım

o zamana kadar isterseniz civanperçemi için o da adet düzenler. ben onun çayını içemiyordum tadı hoşuma gitmiyordu. civanperçemi ekstratı içtiğim ikinci ay hamile kaldım
ayyy ne güzel allah sağlıka kucağna almayı nasip etsin. peki nerede bulabilirim civanperçemi ekstratını

beklemek çok zor. biz de oğlum kardeş istiyor diye ikinciyi düşünmüştük. hamile kaldığımda da oğluma söylemedim. 4 aylık oluncaya kadar söylemeyecektim ama çevreden duyacağına bizden duysun diye kalp atışını duyduğum gün söylemiştim. şaka zannetti ultrason kağıdını görünce inandı ve çok sevindi 7 yaşındaydı. stres yapmayın. stres hamilelikte en büyük engel. konunun başında da yazdım ben de hiçbir sorun yokken 2 yıl bekledim. doktorum çok stres yaptığımı, onun engel olduğunu söyledi. daha önceki doktorum da stres kist bile yapar demişti. durumu kabullenip, rahat olduğum ay hamile kaldım. size tavsiyem bahar geldi. yürüyüşler yapıp, baharın tadını çıkarın. baharın enerjisini içinizde hissetin ve herşeyin güzel olacağına inanın. bakın o zaman inşallah stres gidecek bebek gelecek. sloganımız bu olsun stres gidecek bebek gelecek

Selamlar,
Ne güzel yazmışsınız bana moral oldu gerçekten, inşallah stres gidecek bebek gelecek, :) Oğlum aslında beni bu kadar strese sokan tabii olmasına engel durumlarda vardı ama aşıldı, yani çok korkulacak şeyler değil tabii ama iki kez kimyasal gebelik olunca insan ya korkuyor yine aynısı olursa diye ya da 1.5 yıla yakın olmayında ya kalamazsam diye aslında şuan hamile kalamamaktan çok yine kimyasal olursa endişesi taşıyorum. :KK43: Ya ben uzun bir süre söylemek istemiyorum ama dediğiniz gibi sonuçta başkalarından da duyabilir. Bilmiyorum keşke olsa da tek derdim bu olsa :KK43:

Selamlar,
Ne güzel yazmışsınız bana moral oldu gerçekten, inşallah stres gidecek bebek gelecek, :) Oğlum aslında beni bu kadar strese sokan tabii olmasına engel durumlarda vardı ama aşıldı, yani çok korkulacak şeyler değil tabii ama iki kez kimyasal gebelik olunca insan ya korkuyor yine aynısı olursa diye ya da 1.5 yıla yakın olmayında ya kalamazsam diye aslında şuan hamile kalamamaktan çok yine kimyasal olursa endişesi taşıyorum. :KK43: Ya ben uzun bir süre söylemek istemiyorum ama dediğiniz gibi sonuçta başkalarından da duyabilir. Bilmiyorum keşke olsa da tek derdim bu olsa :KK43:
kafamızdan kötü düşünceleri ve stresi atarsak olur inşallah hayırlısıyla. ama işte bunu başarmak kafamızı başka şeylerle meşgul etmeliyiz ki bebişlerimiz gelsin :)

X