Kızlar Selam,
Benimde 1 oğlum var 7.5 yaşında kardeşi olmasını çok çok istiyor. Zaten onun bu kadar çok istemesi beni strese sokuyor. Ama neredeyse 1.5 yıldır olmadı
2 kez hamile kaldım aslında ama ikisi de kimyasal olarak sonuçlandı. Bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi oldum hoş onda da bir tane yumurta oluştu ama tutmadı galiba yine olmadı 14. gün bugün test negatif ve tüm regl belirtileri başladı
Her ay aynı hüsran hoş kimyasal olmasındansa regl olmayı tercih ederim. Kimyasal çok üzüntü oluyor çünkü
İlk kimyasalda geçen yıl Haziran da oldu. HCG 700 lere kadar yükselmişti ve düzenli artıyordu, sonra bir gece öyle bir kasık ağrısı ki ayakta duramıyorum hemen ertesi gün dr a gittik keseyi göremedik sonra kanda bir baktık 500 lere düşmüş
Oğluma söylemek çok zor oldu çok üzüldü... bizde çok üzüldük tabii, ama o hala içinden atamadı biliyorum. Yeniden olsa 16. haftaya kadar söylemem diyorum kendi kendime . İkinci kimyasal Şubat ayında oldu regle 4 gün kala idrar testi silik ama pozitif çıktı, 1 gün sonra kanda 27 çıktı sonra da ikiye katlamadan az az arttı, yoğun bir regl oldum tam sıfırlanmıştır derken kanda 170 olmuş, dış gebelik için kullanılan bir iğne var hem o hem de kürtaj benzeri bir işlem yapıldı. Mart 15 te nihayet sıfırlandı, regl oldum ama çok sinir bir durum hep yükselsin diye baktığımız hormon düşsün diye yalvardım resmen
içimde ne çok birikmiş meğer bu ayda sabah yaptık test ama çizgi silik bile yok, olmadı demek ki nasip değilmiş....Allah evlatlarımıza ömür versin inşallah... İçimden atmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar
Etrafımda sizin dediğiniz gibi benden sonra çocuğu olanlar ikincileri doğurdu bir kısmı da hamile herkes soruyor sen yapmayacak mısın diye herkese de söylenmiyor ki anlatılmıyor ki, offf benim hormonlar sapıttı yine ağlamak istiyorum