Bir çıkış yolu bulamadım lütfen yardımcı olun :(

Evet yogun bakimda bi ihtiyaci vs. Oldugunda ariyolar o zaman gidiyorum sadece belli gunlerde doktor arayip durumu hakkinda bilgi veriyor gorus olmadigi icin ihtiyac oldukca gidiyorum

O surecleri cok iyi bilirim ama insan o kapidan ayrilamiyor, kapidan ayrilsa hastaneden ayrilamiyor. Siz bu durumda evde kalip bekleyebiliyorsaniz sakinliginize hayran kaldim. Allah sifalar versin annenize cok uzuldum.

Mazeretli ders kaydı diye bir dönem var. Buna Ekle sil haftası diyorlar. Ekle sil haftasında yapabiliyorsun kaydını. İstersen akademik danışmanına sorabilirsin. Ama bu da geçtiyse bilemiyorum.. Geçmiş olsun diliyorum. Bu arada kendinize de iyi bakın. Çünkü size ihtiyaclari var.

Okul kaydı için hemen öğrenci işlerine, danışman hiç olmadı rektore email atın, özel durumunuzu anlatın gerekirse inandırıcı olması için ailenizin sağlık durumunu gösteren raporlar ekleyin.

Biraz daha çözüm odaklı olup, güçlü olmayı öğrenmeniz lazım. İnsan bu dönemlerde büyüyüp hayatı öğreniyor.

Ailenize sağlık, şifa size de güç ve dirayet diliyorum.

Ogrenci islerinden baslayarak arayin ve anne babanizin hastaligini bildirin. Bunlar ozel durumdur ve ders kaydiniz yapilir raporlarla giderseniz. Cok gecmis olsun. Su an bunalmaniz normal ama bu durumda kalmiycaksiniz hayat boyu. Hasta oldugunuzda basinizda bekleyen anne babanizdi. Lutfen bunaldiginizi onlara hissettirmeyin.

yoğun bakım hemşireliği yaptığım zamanlarda günde 1 saat ziyaretçi kabul ediyorduk ama şu an koronadan yasak herhalde. Allah acil şifalar versin ikisine de. böyle bir zamanda bunalmış olmanız çok normal, insan sağlıklı düşünemiyor. eğer ihtiyaçlarınızı karşılayamıyorsanız part time işlere bakın derim, hem ailenize de zamanınız kalmış olur

Su an hastaneye refakatci almiyolar hic bi sekilde telefonda vs. De gorusemiyorum. Annemin de babaminda uzun surecek tedavileri. Mail attim sanirim dilekce vericem
Bu hafta üniversitelerin mazeretli kayıt haftası. Üniversite öğrenci işlerine mazeretinizi belirtir bir dilekçe ile başvurabilirsiniz. Mazeretiniz kabul edilecek bir mazeret. Dilekçeniz yönetim kurulundan geçtikten sonra size ders kayıt sistemini açıyorlar kaydınızı yapabiliyorsunuz.

Danismaninizla gidip yüzyüze konusun. Annenizin raporlarını da götürün. Mutlaka destek olup yardımcı olacaktır. Maddi acıdan sıkıntınızı da anlatın belki size okulda bir iş ayarlar.
Ben de üniversiteye giderken çok zor bir donemdeyken canım danışmanım çok destek olmuştu. Okulda iş bile ayarlamıştı. Canım hocam Allah razı olsun kendisinden.. Sizin de yolunuz açık olsun kardesim❤

Canim öncelikle cok gecmis olsun. Allah annene ve babana acil sifalar versin. Hastaya bakmak son derece yorucudur ve insan sevdigini öyle görünce üzülüyor. Ruhen de yoruluyorsunuz. Onun icin "Allah hayirli evlat versin" diyenlere bakma. Her hastada ayni degil. Babamin agir hastayken cok sabirliydi hep. Ne annemi nede bizi o sürecte bir kere kirmisligi var. Ama baskalari hastaliginin yükü altinda aci cektikleri icin bunu cevreye de yansitir. Babanizin hastaligi ne bilmiyorum ama psikolojik destek almasi iyi olur. O almak istemiyorsa siz alin. Cünkü hastaya zor oldugu gibi bakana da zor. Sevdigim birseyler varsa onlarla ilgilen. Cep telefonu o yönde kullan. Bos instagram felani gezmek bosa harcanmis zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…