• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çıkış yolu bulamadım lütfen yardımcı olun :(

A N T A R E S

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
141
330
53
Merhabalar sizlerin fikirlerini cok onemsedigim icin konuyu aciyorum. 26 yasindayim suan annem hastanede yatiyor ve babamda hasta. Su an babamla kaliyorum kendisi cok huysuz her seye laf soyler laf sokar. evde cok sıkılıyorum. Kendisiyle cok bi muhabbetimiz yok.surekli gözüm annemi ariyo onsuz ev cok sıkıcı geliyor. Kardesim yok. Hastalikla ugrasmaktan ders kaydini da yapamamisim ne yapicam hic bilmiyorum evde sıkılmam okula giderim diyodum o da olmayacak. Is arayayim dedim cogu haftanin 6 gunu ve calisma sartlarinin cok zor oldugu yorumlarini okudum zaten stresli ve uzuntulu oldugum icin ekstra bi stresi kaldirabilir miyim bilmiyorum birde gun icinde babamla ilgilenmem gereken durumlar oluyor. Ama calismayi cok istiyorum.telefona bakmaktan baska hic bisey yapmıyorum bugun telefona bakmaktan basim agridi. Kendimi cok yalniz hissediyorum hic yapmadigim kadar ev isi yemek yapiyorum normalde annem yaptigi icin tum bunlar cok agir geldi.... Fikirlerinizi bekliyorum...

Cok gecmis olsun. Annenize acil sifalar dilerim. Annenizin hastaligi nedir? Hastanede kalma suresi uzayacaksa, refakat vs.gerekecekse is durumunda sikinti yasayabilirsiniz. Maddi acidan bir sikintiniz yoksa hastane sureclerini atlatip ondan sonra baslamaniz sizin icin daha iyi olabilir.

Hepimizin hayatında hem psikolojik hem fiziksel yorucu geçen dönemler oluyor. Umarım anneniz bi an önce iyileşir annenin hastalığı yalnız hissettiriyor sana doğal olarak. Ama onun dışında çok şikayet etmen gerwken bişey göremedim baban çok hoşsohbet olmayabilir biraz aksi olabilir ama sen de 15 yaşında değilsin ki kendi hayatını kur, part time bi sürü iş var öyle bi yere gir kafe vs de olabilir yeter ki modun değişsin. Ayrıca üni.de kaydı nasıl unutabilirsin? Ölüm olmadığı sürece unutulacak bişey değil belli ki senin annen birwz kolaya alıştırmış tembellik var sende bunu aşmadığın sürece ne işte ne de özel hayatında tam başarılı olamazsın. Üstüne git bu tembelliğin herşey güzel olacak, küçük şeyleri de büyütme

Babanızın da hasta olduğunu, size ihtiyacı olduğunu yazmışsınız. Öyleyse işe girmek, evden uzaklaşıp onu muhtaç bırakmak içinize sinecek mi?

Sadece Allah hayırlı evlat versin diyorum
Bencede herkese benim gibi hayirli evlat versin ayni anda hem babama hem anneme aylardir bakiyorum kafami dagitmak ve ihtiyaclarimi karsilamak icin bi ise girmek hayirsizlik oldu insan gercekten hayret ediyor...

Babanızın da hasta olduğunu, size ihtiyacı olduğunu yazmışsınız. Öyleyse işe girmek, evden uzaklaşıp onu muhtaç bırakmak içinize sinecek mi?
Sinmeyecek ama bu durumun ne kadar surecegi belli degil bi yandan da kendi hayatima bakip ayni anda evle ilgilenmek istiyorum biliyorum cok zor

Hepimizin hayatında hem psikolojik hem fiziksel yorucu geçen dönemler oluyor. Umarım anneniz bi an önce iyileşir annenin hastalığı yalnız hissettiriyor sana doğal olarak. Ama onun dışında çok şikayet etmen gerwken bişey göremedim baban çok hoşsohbet olmayabilir biraz aksi olabilir ama sen de 15 yaşında değilsin ki kendi hayatını kur, part time bi sürü iş var öyle bi yere gir kafe vs de olabilir yeter ki modun değişsin. Ayrıca üni.de kaydı nasıl unutabilirsin? Ölüm olmadığı sürece unutulacak bişey değil belli ki senin annen birwz kolaya alıştırmış tembellik var sende bunu aşmadığın sürece ne işte ne de özel hayatında tam başarılı olamazsın. Üstüne git bu tembelliğin herşey güzel olacak, küçük şeyleri de büyütme
Valla ayni anda iki hastayla ilgilenme ihtiyaçlarını karsilama evin islerinden unutmusum normalde cok erinmem halsiz vs. Hissetnedikce. Ama aylarin yorgunlugu cok birikti hem psikolojik hem ekonomik cok yiprandik

Zor bir süreç haklısınız. Annenize kim bakıyor? Durum geçici ise ailenizin bu kadar ihtiyacı varken bir süre destek olmalısınız. Herkesin zor süreçleri oluyor. Keşke kaydınızı yaptırsaydınız. Zaten derslerin bir kısmı online. Onları verirdiniz sizin için de iyi olurdu. Bir telafisi falan yok mu acaba? Durumu anlatsanız öğrenci işlerine.

Cok gecmis olsun. Annenize acil sifalar dilerim. Annenizin hastaligi nedir? Hastanede kalma suresi uzayacaksa, refakat vs.gerekecekse is durumunda sikinti yasayabilirsiniz. Maddi acidan bir sikintiniz yoksa hastane sureclerini atlatip ondan sonra baslamaniz sizin icin daha iyi olabilir.
Kalbiyle ilgili ciddi sorunlar var doktor uzun sure yatacagini soyledi su an gorus yasak
maddi acidan da zor durumdayiz cok harcama yaptik bu sebepten kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorum.

Zor bir süreç haklısınız. Annenize kim bakıyor? Durum geçici ise ailenizin bu kadar ihtiyacı varken bir süre destek olmalısınız. Herkesin zor süreçleri oluyor. Keşke kaydınızı yaptırsaydınız. Zaten derslerin bir kısmı online. Onları verirdiniz sizin için de iyi olurdu. Bir telafisi falan yok mu acaba? Durumu anlatsanız öğrenci işlerine.
Su an hastaneye refakatci almiyolar hic bi sekilde telefonda vs. De gorusemiyorum. Annemin de babaminda uzun surecek tedavileri. Mail attim sanirim dilekce vericem

Kalbiyle ilgili ciddi sorunlar var doktor uzun sure yatacagini soyledi su an gorus yasak
maddi acidan da zor durumdayiz cok harcama yaptik bu sebepten kendi ihtiyaclarimi karsilayamiyorum.

Allah yardimciniz olsun. Gorus yasak dediginize gore anneniz yogun bakimda olmali cunku sadece yogun bakima refakatci kabul edilmiyor diye biliyorum. durum boyle ise zaten her gun hastanedesinizdir ve bu durumda nasil calisirsiniz bilemedim.

Alisik olmadığınız bir durumla bas basa kalmissiniz. Anliyorum zor. Umarim anneciğin bir an once iyileşir. Ama bundan sonra ona daha cok yardimci ol olur mu? Bak nasil zormuş anlamis oldun🤎

Allah yardimciniz olsun. Gorus yasak dediginize gore anneniz yogun bakimda olmali cunku sadece yogun bakima refakatci kabul edilmiyor diye biliyorum. durum boyle ise zaten her gun hastanedesinizdir ve bu durumda nasil calisirsiniz bilemedim.
Evet yogun bakimda bi ihtiyaci vs. Oldugunda ariyolar o zaman gidiyorum sadece belli gunlerde doktor arayip durumu hakkinda bilgi veriyor gorus olmadigi icin ihtiyac oldukca gidiyorum

Alisik olmadığınız bir durumla bas basa kalmissiniz. Anliyorum zor. Umarim anneciğin bir an once iyileşir. Ama bundan sonra ona daha cok yardimci ol olur mu? Bak nasil zormuş anlamis oldun🤎
Haklisiniz... Cok uzgunum.... Onu cok iyi anliyorum kesinlikle olacam....

Back