Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mezunusun? Özel sektörde çalışmayı denedin mi?bir boşluğun içinde olsaydınız ne yapardınız ! İş yok sosyal hayat yok sevgili yok . Atanacağıma inanmıyorum. kendi hayatımı nasıl kuracağım bilmiyorum. bir boşluğun içindeyim. Aile evinde yaşamak başka bir dert. Evlilik desem evlenecek kimse yok.
ilahiyat mezunuyum. ilk dönem ücretli yaptım şu an çalışmıyorumNe mezunusun? Özel sektörde çalışmayı denedin mi?
İlahiyat mezunu olarak ozelde nasıl iş bulabilirimBen olsam once is bulmakla baslardim
Atanmayi evde oturup beklemezdim
Özel sirket de olsa bi yerden baslardim
Zaten is olunca dinlenmeye vakit ayirmak bile anlamli oluyor
Sonrasi sonra
Atanıncada evlenecek kişi olacak diye bi şey yok yıllardır çalışıyorum evlenemedimbir boşluğun içinde olsaydınız ne yapardınız ! İş yok sosyal hayat yok sevgili yok . Atanacağıma inanmıyorum. kendi hayatımı nasıl kuracağım bilmiyorum. bir boşluğun içindeyim. Aile evinde yaşamak başka bir dert. Evlilik desem evlenecek kimse yok.
Ne iş yapabilirim meselaİlla ilahiyat değil başka işte yapabilirsiniz ayrıca atanacağıniz garanti mi ki.
Kaç yaşındasınız?Atanıncada evlenecek kişi olacak diye bi şey yok yıllardır çalışıyorum evlenemedim
Tatlım kasiyerlik olur satış danışmanı olur Çarşaf gibi tesettürlü müsün engel olur mu çalışmanNe iş yapabilirim mesela
Baska sektörde is bakacaksinizİlahiyat mezunu olarak ozelde nasıl iş bulabilirim![]()
Sertifika alın ,bir boşluğun içinde olsaydınız ne yapardınız ! İş yok sosyal hayat yok sevgili yok . Atanacağıma inanmıyorum. kendi hayatımı nasıl kuracağım bilmiyorum. bir boşluğun içindeyim. Aile evinde yaşamak başka bir dert. Evlilik desem evlenecek kimse yok.
Tatlım kasiyerlik olur satış danışmanı olur Çarşaf gibi tesettürlü müsün engel olur mu çalışman
26Kaç yaşındasınız?
Garanti değil işteİlla ilahiyat değil başka işte yapabilirsiniz ayrıca atanacağıniz garanti mi ki.
Mesela hangi sektördeBaska sektörde is bakacaksiniz
Herkes kendi bolumunde calismiyor ki ülkede?
Mesela hangi sektördeBaska sektörde is bakacaksiniz
Herkes kendi bolumunde calismiyor ki ülkede?
Dua ederdimbir boşluğun içinde olsaydınız ne yapardınız ! İş yok sosyal hayat yok sevgili yok . Atanacağıma inanmıyorum. kendi hayatımı nasıl kuracağım bilmiyorum. bir boşluğun içindeyim. Aile evinde yaşamak başka bir dert. Evlilik desem evlenecek kimse yok.
O zaman başka işler de bakabilirsinizGaranti değil işte
Satış danışmanı için deneyim istiyorlar orda pek şansım yokTatlım kasiyerlik olur satış danışmanı olur Çarşaf gibi tesettürlü müsün engel olur mu çalışman