• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir blog açmak istiyorum ama konu bulamıyorum

bead86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
8
1
3
38
evet kızlar bir blog açmak haşır neşir olmak ve bir nebze olsun insanlara faydalı olmak istiyorum ama bir konu bulamıyorum sizinde fikrinizi almak istedim mesela nette arayıp bulamadığınız gibi bir konu olabilir önerilere ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum

Ne tür yazılar yazmak istiyorsun?
Yani blog açma fikri aslında bir hobinin olmasından geçer.
Mesela yemek yapmayı seviyor, yeni tarifler deniyorsundur ve bunu paylaşarak farklı kitlelere de ulaşmak istersin.
Blog açmanın amacı, bir "amaca" hizmet etmesidir ;)

Bu kadar absürd bir şey uzun zamandır duymamıştım.
Daha kendinize hayrınız insanlara nasıl faydanız dokunsun

Ne tür yazılar yazmak istiyorsun?
Yani blog açma fikri aslında bir hobinin olmasından geçer.
Mesela yemek yapmayı seviyor, yeni tarifler deniyorsundur ve bunu paylaşarak farklı kitlelere de ulaşmak istersin.
Blog açmanın amacı, bir "amaca" hizmet etmesidir :KK66:
aslında iyi yemek yaparım çok pratik tariflerim var ancak sizde biliyorsunuz ki yemek tarifidir makyajdır cilt bakımı dır bir sürü site var

En çok makyaj-bakim bloglarini takip ediyorum.
Yemek tariflerinde herkese güvenmem.
Sadece 2 siteden tarif alirim o kadar.

aslında iyi yemek yaparım çok pratik tariflerim var ancak sizde biliyorsunuz ki yemek tarifidir makyajdır cilt bakımı dır bir sürü site var
Her konuda zaten fazlasıyla açılmış site ve blog var, önemli olan bu değil; blog kelimesi "sanal günlük" demektir. Sen sadece kendi deneyimlerini paylaşacaksın, isteyen izler, okur. Maksadın paylaşmaksa, içinden geleni yapmaktan geri durmamalısın.

Ben kozmetik ,Parfüm vs. alırken önce araştırmasını yapıyorum
bloggerların yorumlarına bakıyorum memnun kalınmış mı vs.
Ona göre tercih ediyorum
Bu tarz bir blog açabilirsiniz bence eğer merakınız varsa

Ben kozmetik ,Parfüm vs. alırken önce araştırmasını yapıyorum
bloggerların yorumlarına bakıyorum memnun kalınmış mı vs.
Ona göre tercih ediyorum
Bu tarz bir blog açabilirsiniz bence eğer merakınız varsa
e-cilt. blogspot. com bir göz atarmısnız rica etsem sizin için ne kadar ilgi çekici

Çok severim ben. Saatlerce bloglarda dolanırım. Benim en sevdiklerim.güzellik, moda ve makyaj blogları. Ondan sora seyahat bloglarını seviyorum bir de bi ara bi tablo bloğu vardı dünyaca ünlü tabloları tanıtıyodu oda çok güzeldi. Blog çaba ister en çok neye ilginiz varsa neyle ilgili çok şey biliyorsanız o türde.bir blog açın derim ben.

İnsanlara tam olarak yardımcı olabilmeniz için konuya hakim olmanız gerekiyor. :) Bence doğaçlama yazın. O an aklınıza ne gelirse yazın ya da gün içinde yaşadığınız şeyleri yorumunuzla harmanlayarak paylaşın. Okuduğunuz kitaplarla, izlediğiniz filmlerle ilgili yorumlar yapın. :)

Back