Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden direk böyle söylediniz
aslında iyi yemek yaparım çok pratik tariflerim var ancak sizde biliyorsunuz ki yemek tarifidir makyajdır cilt bakımı dır bir sürü site varNe tür yazılar yazmak istiyorsun?
Yani blog açma fikri aslında bir hobinin olmasından geçer.
Mesela yemek yapmayı seviyor, yeni tarifler deniyorsundur ve bunu paylaşarak farklı kitlelere de ulaşmak istersin.
Blog açmanın amacı, bir "amaca" hizmet etmesidir![]()
Her konuda zaten fazlasıyla açılmış site ve blog var, önemli olan bu değil; blog kelimesi "sanal günlük" demektir. Sen sadece kendi deneyimlerini paylaşacaksın, isteyen izler, okur. Maksadın paylaşmaksa, içinden geleni yapmaktan geri durmamalısın.aslında iyi yemek yaparım çok pratik tariflerim var ancak sizde biliyorsunuz ki yemek tarifidir makyajdır cilt bakımı dır bir sürü site var
Hangi konularda yazmak istediğinize ve birikim sahibi olduğunuza bağlı.
aslında bir cilt bakımı için bir blogum var ancak farklı bir görüş almak istediğim için açtım konuyuEn çok makyaj-bakim bloglarini takip ediyorum.
Yemek tariflerinde herkese güvenmem.
Sadece 2 siteden tarif alirim o kadar.
e-cilt. blogspot. com bir göz atarmısnız rica etsem sizin için ne kadar ilgi çekiciBen kozmetik ,Parfüm vs. alırken önce araştırmasını yapıyorum
bloggerların yorumlarına bakıyorum memnun kalınmış mı vs.
Ona göre tercih ediyorum
Bu tarz bir blog açabilirsiniz bence eğer merakınız varsa
Bakarım bakmasına ancak bu reklama giriyor konunuz kapanabilir.e-cilt. blogspot. com bir göz atarmısnız rica etsem sizin için ne kadar ilgi çekici