Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç duymadım tuzak olmasın aman dikkat etgeçenlerde abime bir telefon gelmiş belediyeden, boşanmış kadınlara iş imkanı sağlıyoruz kardeşiniz boşanmış görünüyor diye..internetten o kadar araştırdım ama göremedim..sizler hiç duydunuz mu
benim de aklıma o geldi....ama kim niyee arasınBirisi abinin ağzını aramış olmasın..
Senin boşanmış biri olup olmadığını öğrenmek için falan
Boşanmak bi özür veya kusur değil ki devlet ayrıcalık tanısın
Verebilir tabi, polisim, muhtarım diye bile arayabiliyorlar.ama .....belediyesi kadın ve dayanışma kolundan arıyoruz demişler bu kurum adını verebilirlermiki anlamadım ki
doğru söylüyorsunuz..ay bilmiyorum ki kim merak eder benim medeni durumumuVerebilir tabi, polisim, muhtarım diye bile arayabiliyorlar.
İstersen bir sor, böyle bir hizmetiniz var mı diye ama abini arayan numara değil, direk belediyeye sor. Bana da çok mantıklı gelmedi, sonuçta boşandığı halde evli insanlardan çok daha iyi geliri olan kadınlar da var.
Sizin medeni durumunuzu merak eden kimse var mı acaba?
peki böyle arıyorlar mı acaba?Olabilir.Yaşadığım yerde belediye işkurla yürüttügü projelerde kadınlara öncelikli iş imkanı sağlıyo
Küçük bi yerse bulmalari zor değil.Siz yine de her ihtimale karşı arayın belediyeyipeki böyle arıyorlar mı acaba?