• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bilgisi olan?

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
700
228
323
geçenlerde abime bir telefon gelmiş belediyeden, boşanmış kadınlara iş imkanı sağlıyoruz kardeşiniz boşanmış görünüyor diye..internetten o kadar araştırdım ama göremedim..sizler hiç duydunuz mu :KK39:

Dolandırıcı olmasın?

Hiç duymadım ama belediyeye gidin bir sorun.

ben de anlamadım ben dururken abimi neden aradılarsa...belki de dolandırıcılar:(

geçenlerde abime bir telefon gelmiş belediyeden, boşanmış kadınlara iş imkanı sağlıyoruz kardeşiniz boşanmış görünüyor diye..internetten o kadar araştırdım ama göremedim..sizler hiç duydunuz mu :KK39:
hiç duymadım tuzak olmasın aman dikkat et

ama .....belediyesi kadın ve dayanışma kolundan arıyoruz demişler bu kurum adını verebilirlermiki anlamadım ki:(

Birisi abinin ağzını aramış olmasın..

Senin boşanmış biri olup olmadığını öğrenmek için falan

Boşanmak bi özür veya kusur değil ki devlet ayrıcalık tanısın
benim de aklıma o geldi....ama kim niyee arasın

Bir tanıdık seni beğendi kesin ya da bosanmadiysaniz biri abinizlr aranizi açmaya falan mi çalışıyor .
Hani abin bizden gizlı evlendin mi falan desin diye

ama .....belediyesi kadın ve dayanışma kolundan arıyoruz demişler bu kurum adını verebilirlermiki anlamadım ki:KK43:
Verebilir tabi, polisim, muhtarım diye bile arayabiliyorlar.

İstersen bir sor, böyle bir hizmetiniz var mı diye ama abini arayan numara değil, direk belediyeye sor. Bana da çok mantıklı gelmedi, sonuçta boşandığı halde evli insanlardan çok daha iyi geliri olan kadınlar da var.

Sizin medeni durumunuzu merak eden kimse var mı acaba?

Verebilir tabi, polisim, muhtarım diye bile arayabiliyorlar.

İstersen bir sor, böyle bir hizmetiniz var mı diye ama abini arayan numara değil, direk belediyeye sor. Bana da çok mantıklı gelmedi, sonuçta boşandığı halde evli insanlardan çok daha iyi geliri olan kadınlar da var.

Sizin medeni durumunuzu merak eden kimse var mı acaba?
doğru söylüyorsunuz..ay bilmiyorum ki kim merak eder benim medeni durumumu:KK43:

Telefonu gönderirken ne iş yapacağını söylemiş mi?
Yeni bir dolandırıcılık türedi bence?
Medeni halle ne ilgisi varmış yaptığı işin?

Olabilir.Yaşadığım yerde belediye işkurla yürüttügü projelerde kadınlara öncelikli iş imkanı sağlıyo

yok iş ile bilgi falan vermemiş benim ikametim abimde görünüyor ama aramız limoni onda kalmıyorum.o da kardeşimle aramız iyi değil ben bir şekilde ona iletirim demiş telefondakine..konuşma şekli şöyle gelişmiş
arayan kişi işte biz .... belediyesi kadın ve dayanışma kolunda arıyoruz kardeşiniz boşanmış görünüyor boşanmış kadınlara iş imkanı sağlıyoruz demiş abim de kardeşimle aramız limoni pek görüşmüyoruz ben kendisine bir şekilde iletirim demiş bu kadar:KK14:

Insanin aklina her turlu sey geliyo. Bence siz belediyeye gidin en dogru cevabi ordan alirsiniz.

Back