Bir bilen yazsa da bu cahil bilgilense :(

eşimden ayrıyım ama korunuyorum demıssın onu pek anlamadım ama buyuk ıhtımallae hamıle değilsin 18 gun gecmıs ewde yapılan testlerde çıkardı mutlaka ama yanılma payı mutlaka olur çok şüphelıysen kan testi yaptır sağlık ocaklarında ücretsiz

İş ve tayin sebebiyle ayrıyız henüz evimiz yok canım:34:
Onu hamile kalmak için de çok fırsat yok onu ifade etmek için belirttim:17:

baska bir markanin testini dene, sabahki ilk idrarla.

benim de kaliteli bi testle yapinca belli olmustu :1:

Geç döllenme örneklerinde ovulasyn süresi 35 gün olan bir kadının hamilelik başlangıcı adetten iki gün snrasına gelebilir ya da 3 gün öncesine dolayısıyla ultrason bir otomatik hesaplayıcıdır . Normal bir siklusa göre yani 28 günü baz alarak hamilelk başlangıcını ve bitişini hesaplar dolayısıyla bireyler geç döllenme olgusundadır . Dediğim gibi gerçekten geç döllenme anlattım gibidir ve imkansızdan imkansızdır . Hiç kalkmazsa belkii .

Son regl tarihinizi baz alırsak eğer hamile olsaydınız testte çıkması gerekirdi çünkü 1,5 aylık zaman dilimi söz konusu, bence en yakın zamanda jinekoloğa gidin, zaten jinekolog hamilelik şüphesini elemek için önce test isteyecektir, sonuç negatif çıkarsa kist ya da yumurtanın çatlamasında sorun yoksa size mevsimsel değişime bağlı regl gecikmesi olabilir veya son zamanlarda stresliyseniz strese bağlı gecikme yaşıyorsunuz diyecektir.

Siz bir uzmana gidin, gerekli tahlil ve muayene sonrası sorunun ne olduğunu öğrenirsiniz içiniz rahatlar, geçmiş olsun:34:

Son regl tarihinizi baz alırsak eğer hamile olsaydınız testte çıkması gerekirdi çünkü 1,5 aylık zaman dilimi söz konusu, bence en yakın zamanda jinekoloğa gidin, zaten jinekolog hamilelik şüphesini elemek için önce test isteyecektir, sonuç negatif çıkarsa kist ya da yumurtanın çatlamasında sorun yoksa size mevsimsel değişime bağlı regl gecikmesi olabilir veya son zamanlarda stresliyseniz strese bağlı gecikme yaşıyorsunuz diyecektir.

Siz bir uzmana gidin, gerekli tahlil ve muayene sonrası sorunun ne olduğunu öğrenirsiniz içiniz rahatlar, geçmiş olsun:34:

Teşekkür ederim Mune.
Bu kadar yorum sonrası
Dr a gitmiş kadar oldum valla :)

Teşekkür ederim Mune.
Bu kadar yorum sonrası
Dr a gitmiş kadar oldum valla :)

:)))) Nerdeyse her yıl mevsim değişimlerinde yaşadığım bir sorun olduğundan ve her seferinde elimde testle Dr.'a gidip, test negatif çıktı ama tık yok sebebi ne ola diye sorduğumda mevsimsel değişikliğe bağlı gecikme cevabını alıyorum, topiğinizi okur okumaz takır takır yazmaya başladım kusura bakmayın:26:
Ama siz doktora gidin mutlaka, doktor gibi yazmak haddim değil.

Benik.oniki gun gecmisti test te negatifti dr ma gittim.kanda bakti gebe ciktim
Gec dollenmeymis dusuk yapmis cok uzulmustum

:)))) Nerdeyse her yıl mevsim değişimlerinde yaşadığım bir sorun olduğundan ve her seferinde elimde testle Dr.'a gidip, test negatif çıktı ama tık yok sebebi ne ola diye sorduğumda mevsimsel değişikliğe bağlı gecikme cevabını alıyorum, topiğinizi okur okumaz takır takır yazmaya başladım kusura bakmayın:26:
Ama siz doktora gidin mutlaka, doktor gibi yazmak haddim değil.

Rica ederim yorumları okumak iyi geldi umarım hava değişimindendir..
Teşekkür ederim tekrar.

Benik.oniki gun gecmisti test te negatifti dr ma gittim.kanda bakti gebe ciktim
Gec dollenmeymis dusuk yapmis cok uzulmustum

İşte testte negatif olup kanda görülebilir mi diye merak etmiştim aslında.:26:
Geçmiş olsun çok üzücü.
Henüz bebek istemiyor olmama rağmen negatif çıkınca garip bir
hayal kırıklığı yaşadım..
Kendimi 15 gün var diye hazırladım sanırım :)

İşte testte negatif olup kanda görülebilir mi diye merak etmiştim aslında.:26:
Geçmiş olsun çok üzücü.
Henüz bebek istemiyor olmama rağmen negatif çıkınca garip bir
hayal kırıklığı yaşadım..
Kendimi 15 gün var diye hazırladım sanırım :)

Aynen tatlim
Bende kk da yorumlari okudum oniki gun gecti testte yok adette yok
Dedim kist vb biseyler var
Dr um bakti rahim ici tabaka kalinlasmis bide kanda bakalim kanda cikti
Ben adet gormem gereken zaman yumurtlamisim dr um o sekilde soylemisti

O testlerde pozitif çıkıp kanda negatif çıkanı bile oluyomuş
18 gün de gecikebilir çok üzüldüysen, stres yaptıysan
Ben 2.5 ay görmemiştim canım ne kadar sıkarsan kendini o kadar kaçıyor sanki :50:

Gayet açıklayıcı oldu teşekkürler :)
Ama geç döllenme yaşayanlar okudum.
Nasıl bir spermse o artık:27:

Evet haklısınız..
Görünmekte fayda var.
Teşekkür ederim.
gec dollenme spermle alakalı değil yumurta 14. gun değil de 20. yada 22. ve ya daha gec bı gunde atılırsa ve o zaman ilişki olursa gec dollenme olur

Bu arada bir şey daha soracağım.
Ben testi akşam yapmıştım.
Sabahki ilk idrarla yapın demişler forumda.

Farkeder mi?

Faatcım, aynısını ben de yaşamıştım, pcos belirtileri onlar. Aynı durumu yaşadıktan sonra smear yaptırdım temiz cıktı, sonra da nurtopu gibi minimini birler calıskan ikiler tadında kistlerim olmuştu :)

İhmal etme, jinekologa görün

Back
X