• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bilen var mi?

siz bence adetin iki veya üçüncü günü gidip önce kan tahlili yaptırın sonra diğer testleri yaptırırsnz

Ne yaptiniz gidebildiniz mi dr.a bisey cikti mi
Yok canm iste seninle konustuktan sonra ozele gdecegimiz icin sperm testi icin fiyatlara bakiyim dedim ama hastane sperm testi icin cok kotu demisler.gidecegimiz hastan icin yorumlar atilmis oyle iste benmde ilk gun sayiliyo diye gitmedik iste heralde memlekette gdecez ben esim askerdeyken gidecem orda oyle dusunduk yani:)

canım yazdıklarını okudum bence bugun yarın doktora gıtmelısın 2 ve 3. gununde gıt cunku hormon testlerı falan yapacak zaten o testlerle anlasılır sorun olup olmadıgı esın ne zaman gıderse sorun olmaz ama senın en gec 3. gunde gıtmen lazım bırlıkte ayarlayıp gıtmek ıstıyorsanız esının testı ıcın 5 gun onceden ılıskıyı kesmenız lazım bızde gecen ay yaptık tahlıllerı esımle 5 gun ılıskı yok 5. gun gelın dedı doktor o zaman yaptılar testı yoksa esın bosuna gıtmıs olur
Canim arkadas bugun 1. Gun sayiliyo dedi sperm testi icinde hastane icin iyi yorumlar yapilmamis gitmedik o yuzden memlekete gidince gidecem insallah bidahaki ay gidersem doktora sonuclari bildiririm insallah:)

Back