• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben mi anne olamayacağım?

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
83
Merhaba.
Bilgisi olanlar lütfen yorum yapmadan geçmesin, inanın çok ihtiyacım var.🥺

1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında korundum. Haziranda doktoruma gidip gebeliğe hazır olduğumu söyledim testler yaptı, sağlıklısın hemen hamile kalabilirsin dedi. Amaaaaaaaaa

FSH (FSH 8, LSH 13) hormonum düzensizmiş bunu aralıkta öğrendim çünkü 10 ay boyunca bir sürü kan verdikten sonra öğrendim ve bu süreçte her regl olduğumda ağladım!

aralık ayında çatlatma iğnesi olduğum hamile kalamadım.
Doktorum rahim filmi istedi. Değiştirmeye karar verdiğim için o doktoru bıraktım, devlet hastanesinden randevu alacağım film için.

pazartesi günü bir hastaneye gittim oradaki doktor rahim filminden sonra amh değerime baktırmamı tavsiye etti.

Bat’a 2 hafta var, filmden önce baktırsam amh değerine olur mu? Ağlıyorum sürekli, hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor, gittiğim doktora çok kızıyorum FSH değerime bu kadar geç bakıp beni oyaladığı için..

Konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.🙏🏻
Ayrıca izmir’de AMH testi yaptırabileceğim bir yer önerisi ve fiyatı alırsam çok memnun olacağım şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba.

1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında korundum. Haziranda doktoruma gidip gebeliğe hazır olduğumu söyledim testler yaptı, sağlıklısın hemen hamile kalabilirsin dedi. Amaaaaaaaaa

FSH (FSH 8, LSH 13) hormonum düzensizmiş bunu aralıkta öğrendim çünkü 10 ay boyunca bir sürü kan verdikten sonra öğrendim ve bu süreçte her regl olduğumda ağladım!

Doktorum rahim filmi istedi. Değiştirmeye karar verdiğim için o doktoru bıraktım, devlet hastanesinden randevu alacağım film için.

pazartesi günü bir hastaneye gittim oradaki doktor rahim filminden sonra amh değerime baktırmamı tavsiye etti.

Bat’a 2 hafta var, filmden önce baktırsam amh değerine olur mu? Ağlıyorum sürekli, hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor, gittiğim doktora çok kızıyorum FSH değerime bu kadar geç bakıp beni oyaladığı için..

Ayrıca izmir’de AMH testi yaptırabileceğim bir yer önerisi ve fiyatı alırsam çok memnun olacağım şimdiden çok teşekkürler.
Amh testini herhangi bir hastanede yaptirabilirsin rahim filmi oncesinde veya sonrasinda. Bir etkisi yok cunku. Bir ben mi anne olamiycam demissin burada okadar kalabaligizki insallah hepimiz bu duyguyu yaşarız. 5 yildir asilamalar tüp bebekler operasyonlar 2 gebelik kaybı 1 kimyasal gebelik..... Herkesin hikayesi birbirine benzer kime dokunsak benzer senaryolar dökülür Allah yardimcimiz olsun

Umutsuz olmayın. Siz de biliyorsunuz ki bu durumda olan bir çok kişiyiz. Forumda da okuyoruz bir çok mucizesi olan da var. Biz elimizden gelen herseyi yapacagız gerisi Allah'ta. Zaten ayarlarımızı bozan umutsuzluk ve stres. Yıllar sonra bebeğine kavuşan insanlar var. Vakti saati değil demek ki.

Tıp fakültesinde ücretsiz amh değerime baktırdım. Sonuçlar biraz geç çıkıyor sadece. Herhangi bir günde yaptırabilirsiniz. Hiçbirsey çıkan değeri değiştirmeyecek çünkü.

Ümitsizlik negatifliği getirir.. Hayatınızı bu kadar stres altında gecirmeyin.. Gerekli tedavinizi olun ve sabırla, ümitle bekleyin.. Unutmayın hamile kalamamayı stres bile tetikliyor.. O yüzden aklen, fikren, mantıken ve hayat olarak ne kadar az stres o kadar şans.. Rabbim kucağınızı doldursun yuvanıza o minicik neşeyi nasip etsin 🤲🤲🤗

Yasiniz kac ki ? Fsh normal lh biraz yüksek buda pco olduğunuzu gösterir. Umutsuz olacak bir durum gözükmüyor. Önemli olan amh. Herhangi bir zamanda bakılabiliyor ancak doktorlar genelde adetin 3. Günü bakilsin diyorlar. Araştırma hastanelerinde amh bakılıyor.

Merhaba.

benım doktorumda cok ılgısız özelde olmama rağmen.
bende benımle ılgılenmedıgı ıcın devlet hastanesıne gıdıp a dan z ye tüm tahlıllerımı bastan baktırdım. adam bir ay tsh fsh bakıyor. diğer ay prolaktin lh bakıyor. insanların haassasiyetini anlamıyorlar bence. sunların hepsını 1ayda yapsana be adam.. bende devlet hastanesinde komple yaptım tahlıllerımı. amh yaptıramadım sadece.bakımıyor dediler.Şimdi regl olmayı beklıyorum. regl 2. veya 3.günü amh için kan vericem.regl bittikten sonrada rahim filmi istiycem. parasını veren benım adım agzını acmıyor. tüm sonuclarımı elime aldıktan sonrada keskin bi hızla doktorumu değiştiricem.

doktor cok önemli arkadaşım. burda her gebelık konusunu okuya okuya piştik artık.sende benım gibi yap. regl olunca tüm testlerini devlette tekrar yaptır. amh özelde bakıyorlar.hemen ardından hgs çekil..umutsuzluk yok.Tevekkül var

Fsh.normal lh yuksek
Pcolu olup normal yoldan hamile kalan dolu var.doğru tedaviyle hemen kalırsin inşalalh
Ynaimda yumurtası büyümeyen kuculen arkadaşım var tedaviyle 6ayda kaldi
Allaha sığın tedavini gör.rahim filmini unutma
Buay olmazsa bende rahim filmi cektircm

Merhaba.

Evet yalni degilsin ne yazikki hepimiz benzer yada daha zor seyler yasayan arkadaslarda var ben de kendiligimden hamile kalanadim dr gittin klomenle 2. Ayimda hamile kaldim bos gebelikten kurtaj oldum ve uzulmedum demekki hamile kalabiliyorum dedim kurtajdan sonra 2 sene gecti hala hamile kalamadim bu ay tup bebege basladik artik vee inanki hic bi sorunumuz da yok ama olmadi olmuyo :( yanii zamani var demekki

Evet yalni degilsin ne yazikki hepimiz benzer yada daha zor seyler yasayan arkadaslarda var ben de kendiligimden hamile kalanadim dr gittin klomenle 2. Ayimda hamile kaldim bos gebelikten kurtaj oldum ve uzulmedum demekki hamile kalabiliyorum dedim kurtajdan sonra 2 sene gecti hala hamile kalamadim bu ay tup bebege basladik artik vee inanki hic bi sorunumuz da yok ama olmadi olmuyo :KK43: yanii zamani var demekki
Aynı ben. Kürtajdan bu yana 2 yıl gecti tık yok. Umarım tüp bebek tutar bebeğinizi kucagınıza alırsınız.

Merhaba.

Merhaba amh testine herhangi bir günde baktirabilirsin hiç farketmiyormus, diger hormonlar için adetin 3. Günü oneriliyor. Ben alsancak biolabta baktirmistim haziran ayinda, sonuc ayni gun cikti 140tl gibi bir ucreti vardi o zaman.Devlette nerelerde bakiliyor bilmiyorum, arastiracak ugrasacak halim yoktu

Merhaba canım amh testini herhangi bi hastanede yaptırabilirsin. Bende İzmir’de 9 Eylül üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum istersen orayla bi görüs hem muayane olursun hem istediğin testleri yaptırırsın. Hepimiz anne olmak için uğraşıyoruz rabbime dua edicez bol bol rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah M mavilimonata

Fsh.normal lh yuksek
Pcolu olup normal yoldan hamile kalan dolu var.doğru tedaviyle hemen kalırsin inşalalh
Ynaimda yumurtası büyümeyen kuculen arkadaşım var tedaviyle 6ayda kaldi
Allaha sığın tedavini gör.rahim filmini unutma
Buay olmazsa bende rahim filmi cektircm
Hem pkoydum hem yumurta büyümüyo çatlamıyodu 1 buçuk yıllık evliyim hemde eşimde sperm azlığı ve varikosel var ona rağmen başardık pes etmeyin

Evet yalni degilsin ne yazikki hepimiz benzer yada daha zor seyler yasayan arkadaslarda var ben de kendiligimden hamile kalanadim dr gittin klomenle 2. Ayimda hamile kaldim bos gebelikten kurtaj oldum ve uzulmedum demekki hamile kalabiliyorum dedim kurtajdan sonra 2 sene gecti hala hamile kalamadim bu ay tup bebege basladik artik vee inanki hic bi sorunumuz da yok ama olmadi olmuyo :KK43: yanii zamani var demekki
Boş gebelik olduğu nasıl anlasıldı

Back