- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 29
-
- Konu Sahibi yagmursulari
İnşallahRabbim cefani görsün inşallah tez zamanda mutlu haberler al yavruların olsun sağlıkla buyut onları bende pazartesi kan vericem rabbim bizi sevindirsin anne olmayı hasretle bekleyen herkese nasip etsin o mutluluğu
hayır gayet normal sigara alkol kesip beslenmene dikkat ederek çocuk sahibi olabilirsin canım benim yaşım 30 amh 0.07 tüp bebek deniyorum şuanBenim de yaşım 27 amh 1.51 çıktı bu çok mu düşük demek ben daha doktora gidemedim
Sigara alkol kullanmıyorum ama inşallah olurhayır gayet normal sigara alkol kesip beslenmene dikkat ederek çocuk sahibi olabilirsin canım benim yaşım 30 amh 0.07 tüp bebek deniyorum şuan
Merhaba reglden kaç gün önce verdinizDayanamayıp kan testi verdim. 11.73 çıktı sonuç. Zaten sancılarım da başladı gibi.
Şimdi nasılsınız ?17.09.2022 tarihinde yani reglimin 18. günü sağ yumurtalığımda ufak ufak ağrılar, akıntımda artmalar başladı. Bir sonraki gün ağrılar arttı bir ara fena tuttu bağırdım. Gebelik mi yumurtlama mı diye düşünmeden edemiyordum ama doktorum bana ayın 12sinde gittiğimde yumurtalığımın çatladığını söylemişti. 19.09.2022 tarihinde ağırlarım daha da artınca kaset lh yaptım pozitif gördüm. Doktorumun sekreterine söylesem de test yanlıştır cevabı aldım. Kan vereyim dedim gerek yok dedi. Ben tabi dayanamayıp verdim. Ovulatuar Faz 8 ile 76 arası iken benim sonuç 67 çıktı yani ovulasyon dönemimdeyim ve eşimle değerlendirdik. Bu ağrıyı ancak diğer doktorumun klomen ile yumurtalıklarımı 18-20mm yapıp çatlattığında oluyordu. Belki de dr. Henri optifert vitaminleri işe yaradı.
Sağ tarafımda sürekli sancı batma oluyor. Gebelik testi de vermek istemiyorum.Şimdi nasılsınız ?
Siz konuyu açalı baya olmuş ama ben son şeyleri merak ettim adet oldunuz mu ? Yada farklı bir tedavi17.09.2022 tarihinde yani reglimin 18. günü sağ yumurtalığımda ufak ufak ağrılar, akıntımda artmalar başladı. Bir sonraki gün ağrılar arttı bir ara fena tuttu bağırdım. Gebelik mi yumurtlama mı diye düşünmeden edemiyordum ama doktorum bana ayın 12sinde gittiğimde yumurtalığımın çatladığını söylemişti. 19.09.2022 tarihinde ağırlarım daha da artınca kaset lh yaptım pozitif gördüm. Doktorumun sekreterine söylesem de test yanlıştır cevabı aldım. Kan vereyim dedim gerek yok dedi. Ben tabi dayanamayıp verdim. Ovulatuar Faz 8 ile 76 arası iken benim sonuç 67 çıktı yani ovulasyon dönemimdeyim ve eşimle değerlendirdik. Bu ağrıyı ancak diğer doktorumun klomen ile yumurtalıklarımı 18-20mm yapıp çatlattığında oluyordu. Belki de dr. Henri optifert vitaminleri işe yaradı.
Canim ben tek yumurtlama gördüm ve 10 gün sonra regl başladı.25.09.2022 tarihinde çok minik bir akıntıyla beraber lekelenme gördüm. 26’sında yumurtalıklarımdaki sancı arttı ve akşamına test verdim. Bugün sonucumu aldım. Beta HCG sonucum 0.21 çıkmış. Yani negatif. Zaten lekelenmem ve sancılarım da arttı. Şimdi aklımı kurcalayan sorular var.
Doktora ayın 12’sinde gittiğimde sağ taraftaki yumurta ovule olmuş demesi üzerinden 14 gün geçince lekelenmem başladıysa regl oluyorum.
Ama! 19’unda LH testimin pik yaptığını 20’sinde de çatlamayı görmüşsem 14 gün ekleyince ayın 4 gibi regl olmam gerekiyordu. Bir insan bir döngü sürecinde ki kez yumurtlar mı?
Başka bir tedavi almadık bu ay, lekelenmem var sadeceSiz konuyu açalı baya olmuş ama ben son şeyleri merak ettim adet oldunuz mu ? Yada farklı bir tedavi
Yani o zaman benim lekelenmem normal mi?Canim ben tek yumurtlama gördüm ve 10 gün sonra regl başladı.
Ben 3. Kezdir ovulasyon testi kullanıyorum. Hepsinde tek yumurtlama gördüm.Yani o zaman benim lekelenmem normal mi?
Ben 3. Kezdir ovulasyon testi kullanıyorum. Hepsinde tek yumurtlama gördüm.
Hepsini karşılaştırdım ki yumurtlamadan 10 gün sonra reglim başladı. Demekki herkeste 14 gün sonra başlamıyormus.
Regliniz başladı demekki.Şimdi benimkinde anormallik yok mu sizce de?
Şimdi benimkinde anormallik yok mu sizce de?
Dr Henri nin optifert vitaminini kullanıyorumSiz bir vitamin kullanıyor musunuz bu süreçte ?