- 14 Aralık 2021
- 2.368
- 2.599
-
- Konu Sahibi yagmursulari
Tesekkur ederim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinUmarım sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı da başıma
Ay gerçekten mi bazı yerlerde düşük vs yazıyordu aşırı moralim bozuldu. Hormonlarım da iyi çıkmıştı. Yine de doktora göstermeyince kafama takıldı çok teşekkür ederimHayır gayet iyi 1 in altında olursa sıkıntı
Evet öyle korkmaya gerek yokAy gerçekten mi bazı yerlerde düşük vs yazıyordu aşırı moralim bozuldu. Hormonlarım da iyi çıkmıştı. Yine de doktora göstermeyince kafama takıldı çok teşekkür ederim
Teşekkürler inşallah sizde sağ salim bebişinizi kucağınıza alırsınızEvet öyle korkmaya gerek yokherşey gönlünüzce olsun
Bence şimdi yap bu kadar belirti varsa çıkar zatencumartesi ye kadar reg olmazsam yine gebelik testi mi yapsam?
Ama bir yandan hafif sancılarım var.Bence şimdi yap bu kadar belirti varsa çıkar zaten
Elinde test varsa bence yap boşuna düşünüp strese girmeAma bir yandan hafif sancılarım var.
Gidip alayım. Hangi testi öneriyorlar daha çok biliyor musunuz?Elinde test varsa bence yap boşuna düşünüp strese girme
Adetine kaç gün var?Gidip alayım. Hangi testi öneriyorlar daha çok biliyor musunuz?
Uygulama takvimime göre yarın falan. Ama hormon ilaçlarından dolayı bilemiyorum.Adetine kaç gün var?
Maalesef 0.4 çıktı…Yarın başka bir doktora gitmeyi planladığım için bugün kan testi verdim. Sonucu burada paylaşacağım.
Merhaba , 16 ağustosta çatlatma iğnesi oldunuz sanırım, sonrası düzenli ilişki önermiştir doktorunuz, çatlatma iğnesi sonrası 14 gün sonra test yapmanız gerekir, henüz çok erken, yumurtanızın çatlayıp sperm ile buluşup döllenmesi ve yerleşmesi bir süreçtir, gün aşırı ilişki ile en az 2 hafta beklemelisiniz. Size doktor test yaptır dediyse o doktoru değiştirmenizi öneririm. Umarım kucağınız en kısa zamanda sağlıkla dolar.
Paranerde çok doğru anlatıyor çatlatma iğnesi sonrası 14 gün bekleme şart senin durumda bir hata olduğu net zaten dediği gibi o 14 içinde yumutlama döllenme tutunma gerçekleşmesi min 10 güna bide tüp bebek uzmanı mı ... hangi doktora gidersen git çatlatma iğnesi sonrası ilk 2 hafta test yapmaman gerektiğini söyler . ya yanlış anlaşılma oldu , yada senin iğne vurulduğun tarihi yanlış hatırladı bilemiyorum.
Rabbim cefani görsün inşallah tez zamanda mutlu haberler al yavruların olsun sağlıkla buyut onları bende pazartesi kan vericem rabbim bizi sevindirsin anne olmayı hasretle bekleyen herkese nasip etsin o mutluluğu01.09.2022 reglim ikinci günü doktora gittim. Her iki tarafta 7-8 tane iyi görünen yumurtanın olduğunu söyledi. Bu ay tedavi vermeyeceğini sadece yumurtalıkların gelişimini izleyeceğini söyledi. Bu ayın 12sinde yanına yumurtalıklara bakmaya gideceğim. Antibiyotiklerde işi yaramış yumurtalıktaki sıvı birikmesi bitmişti.