Yani şimdi kv nin yerine koyunca kendimi bende olsam grip denince önemsemem. Yani çok kötü olduğunuzu aslında en başından söyleseydiniz iğne oluyorum iyileşmek ayağa kalkabilmek için elimden geleni yapıuorum diye konuşsaydınız onlarında en azından gönlü olurdu. Ama madem kavga çıktı ben olsam o halde giderdim inadımdan. Gözleriyle görsünler utansınlar isterdim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir bayram konusu da benden
- Konu Sahibi SucveCeza
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 31
- 3 Şubat 2018
- 25.488
- 109.802
- 598
- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
Grip deyince basit algılanmıştır ondan; keşke baya rahatsızmış gibi konuşsaydınızMerhaba kızlar, eşim in ailesine de , kendi aileme de 5-6 saatlik mesafe de oturuyoruz. Bu bayram eşim in memleketine gidecektik. (hala gidecekmiyiz bilmiyorum)... 2 hafta önce ağır bir akut tonsilit geçirdim, penisilin iğneleri en son çare olmuştu.. daha sonra düzeldim(düzelme 2-3 gün sürdü)... 2 günden beri , yine aynı belirtiler var boğaz, ateş, kırgınlık , eşime dedim memlekete nasıl gidicez bu halde? Eşim in annesi bir dağ köyünde yaşıyor ve haziran ayı olmasına rağmen soğuk bir yer. Ve evde yatacak yerimizde kısıtlı.. oraya gittiğim de gelen giden misafir ağırlama çay götür işleri çok fazla olacak.. bu halde misafirlere nasıl hizmet ederim diye düşündüm. Eşimde anlayışla karsıladı.. düzelirsem. Bayram’ ın 3. Günü gideriz dedim.. bu aksam annesi eşimi aradı.. eşim gaia hasta diye anlattı boğaz ağrısı grip diye, kayınvalidem “gripten kimse ölmez “ gelin ne olacak dedi. Eşim kendini daha iyi hissederse geliriz dedi... aradan yarım saat geçti, cep telefonuma bir mesaj geldi,, kayınvalidem; “kızım ne zaman geliyorsunuz “? Anne hastayım ama iyileşirsem gelmeye çalışıcaz dedim.. daha sonra kendi annem aradı .. anneme de durumumu anlattım.. kendi annem bile , olur mu öyle şey bayramda gidilmez mi kayınvalidene git.. gripten birşey olmaz , yolda açılırsın vs dedi.. konu daha da uzadı ve kavga ettik.. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi yanlış davranıyorum.. inan yataktan kalkamadım sabahtan beri, hatta antalya tatilimizi de iptal etmek zorunda kaldık.. inan ağrıyan başım bu olaylardan sonra iki kat daha arttı.. siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim. Herkese iyi bayramlar dilerim.
Bişey olmaz ya alınan alınsın sonra geçer içinize sinmiyorsa gitmeyin bu bayram da iyi olursanız üçünci günü gidersiniz
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
İnanırmısın çorba yaparken, bende mutfağın halısına yattım başım dönünce kalkamadım.. evde kimse de yok.. nasıl korktum.. allah düşmanımın başına vermesin öldürmüyor ama süründürüyor.. paçavra gibi oldum.. artık burun damarlarımdan kanlar akıyor tahriş olmuş çok
Sen benden de kötüsün Allah şifa versin. Gitme bir yere ya dinlen bayramda
Valla inansın diye boğazımın resmini çektim . Whatsaptan yolladım... bademcikler bembeyaz... akut tonsilit olmuş.. iğne vurunduğuma söyledim.. umrunda değil ki , akrabalar gelin gelmedi mana yapcaklar diye düşünüyor o da sanırım offfff. grip sözün gelimi diye öyle söyledik.. penisilin iğnelerden sonra yeniden tekrar etti.. bu durumdan ötürü zaten benimde sinirlerim bozuk zaten antalya tatilimize de iptal etmek zorunda kaldık.. kayınvalidemden antalya ya geçecektik..Yani şimdi kv nin yerine koyunca kendimi bende olsam grip denince önemsemem. Yani çok kötü olduğunuzu aslında en başından söyleseydiniz iğne oluyorum iyileşmek ayağa kalkabilmek için elimden geleni yapıuorum diye konuşsaydınız onlarında en azından gönlü olurdu. Ama madem kavga çıktı ben olsam o halde giderdim inadımdan. Gözleriyle görsünler utansınlar isterdim.
Gitsen bi dert gitmesen bi dert...Sen benden de kötüsün Allah şifa versin. Gitme bir yere ya dinlen bayramda
2 kez acillik oldum zaten , evdekiateş düşürücü haplarım ateşimi düşürmedi.. kolumda ki serum morluğu bile hala duruyor. Hastanelik de oldum yani gece yarısı.... ama kimseye inandıramazsın.. bayram diyince akan seller duruyorBenim kronik hastaligim var. Bazi büyükler ona bile "üsütmüssündür" diyorlar. Yani hastanelik olmadiktan sonra hasta saymiyorlar insani. Yolculuk zaten zor . Helki hastaysaniz cekilmez. Gecmis olsun
- 3 Şubat 2018
- 25.488
- 109.802
- 598
2 kez acillik oldum zaten , evdekiateş düşürücü haplarım ateşimi düşürmedi.. kolumda ki serum morluğu bile hala duruyor. Hastanelik de oldum yani gece yarısı.... ama kimseye inandıramazsın.. bayram diyince akan seller duruyor
Hastaysaniz evde kalin. Hastalik hepimiz icin. Hem dikkat etmeniz lazim. Hastalilar tam gecmeden son sürat hayata devam etseniz kroniklesme tehlikesi okusabilir. Is arkadasim devamli grip olurdu ama hic dogru dürüst dinlenmezdi. Bi baktinsürekli aldigi ilaclar yüzünden devamli öksürmeye basladi. Yani siz sagliginizdan olsaniz yine kimse acimaz
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.651
- 798
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Gripli insan otobüse bile binmez. Bulaşıcı hastalık nihayetinde. Yaşlısı var, bebeği var. Bulaşır.... Ayrıca gripten insan ölür. Ağır bir hastaliktir grip.Merhaba kızlar, eşim in ailesine de , kendi aileme de 5-6 saatlik mesafe de oturuyoruz. Bu bayram eşim in memleketine gidecektik. (hala gidecekmiyiz bilmiyorum)... 2 hafta önce ağır bir akut tonsilit geçirdim, penisilin iğneleri en son çare olmuştu.. daha sonra düzeldim(düzelme 2-3 gün sürdü)... 2 günden beri , yine aynı belirtiler var boğaz, ateş, kırgınlık , eşime dedim memlekete nasıl gidicez bu halde? Eşim in annesi bir dağ köyünde yaşıyor ve haziran ayı olmasına rağmen soğuk bir yer. Ve evde yatacak yerimizde kısıtlı.. oraya gittiğim de gelen giden misafir ağırlama çay götür işleri çok fazla olacak.. bu halde misafirlere nasıl hizmet ederim diye düşündüm. Eşimde anlayışla karsıladı.. düzelirsem. Bayram’ ın 3. Günü gideriz dedim.. bu aksam annesi eşimi aradı.. eşim gaia hasta diye anlattı boğaz ağrısı grip diye, kayınvalidem “gripten kimse ölmez “ gelin ne olacak dedi. Eşim kendini daha iyi hissederse geliriz dedi... aradan yarım saat geçti, cep telefonuma bir mesaj geldi,, kayınvalidem; “kızım ne zaman geliyorsunuz “? Anne hastayım ama iyileşirsem gelmeye çalışıcaz dedim.. daha sonra kendi annem aradı .. anneme de durumumu anlattım.. kendi annem bile , olur mu öyle şey bayramda gidilmez mi kayınvalidene git.. gripten birşey olmaz , yolda açılırsın vs dedi.. konu daha da uzadı ve kavga ettik.. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi yanlış davranıyorum.. inan yataktan kalkamadım sabahtan beri, hatta antalya tatilimizi de iptal etmek zorunda kaldık.. inan ağrıyan başım bu olaylardan sonra iki kat daha arttı.. siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim. Herkese iyi bayramlar dilerim.
- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.404
- 798
O zaman hiç kendinizi uzmeyinİğne vurunduğumu falan eşim anlatmış.. ama kayınvalidem in umrun da değil tabi.. zaten şuan yaşadığım şehirde de eşimden baska kimse yok.. kendi kendime bakıyorum ondan hemen toparlanamadım..inan dün mutfağa sürünerek gittim sadece ekmek peynir yiyip , hapımı içtim. Aç karnına dokunur diye.. allah kimseyi yalnız başına hasta etmesin... eşim desen umrunda değil şuan arkadaslarıyla dışarda...
Yatin dinlenin bir corba yapıp yatip kalkip onu için
Kaynana evine gidersen su köşede yarım saat dinleneyim desen arkandan veya yüzüne karşı bir ton laf duyacaksin
Gelin nerede
Niye kalkıp hizmet etmiyor
Gelin tembel mi ne
Kızım kalk çayları dolduruver
Akşam yemeği tantanasi mutfağa gir çik
Oturun oturduğunuz yerde size bakan yokmuş zaten
Bayram olunca dakikası virgül saniyesine kaynanada mi almalı insan soluğu
3 gün gitseniz büyük törenleri mi bozulur ne olur yani
Kendi annenizde bir tuhaf ne oldun kızım o kadar kötü müsün diye soracağına 6 saatlik yola kalk git diyor
Kaynanayi anlarim el kızı umrunda olmaz
Ama annen nasıl böyle söyleyebiliyor