- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim yıllık iznini bayram ile birleştırdı.. bayramdan sonra da gıdebılırız yanı.. 3-4 gune toparlarım ama kayınvalidem pek anlayışlı değilBayram dışındaki ziyaretler, kabul görmüyor mu?
Geçmiş olsun, istirahat edin...
İnan o noktaya geldım.. ama kendı annem de patladım.. zaten basit bi soğukalgınlığı olsa, neden antalyada ki otel tatılımızı bıle iptal edelım? Penisilin iğne yemekten inan afedersınız kalçam ın heryerı mosmor oldu.. bayram bayram dıye delirmış gıbıler.. kimse sormuyor gaia senın bır ihtıyacın var mı ? Diye...He keyfimden gelmiyorum bi itirazın mi var diyin. Ancak o dilden anlıyorlar.
1 ay önceden ayarladığımız Antalya da ki otelimizi iptal ettırmekte mi psikolojikNedense gitmemek icin biraz psikolojik olarak kendinizi hasta hissettiginizi dusundum.
Nedense......
2 hafta once tedavi olmussunuz iyilesmissiniz
Normalde bu kadar sık nuksetmez tonsillit .penisilin tedavisinden sonra
Neyse
Gecmis olsun.
Zaten gitmemeye karar vermissiniz sorun yok o halde
Hiç takma. Vur kafayı yat. Bunlar sağlıklı adamı da hasta ederler..İnan o noktaya geldım.. ama kendı annem de patladım.. zaten basit bi soğukalgınlığı olsa, neden antalyada ki otel tatılımızı bıle iptal edelım? Penisilin iğne yemekten inan afedersınız kalçam ın heryerı mosmor oldu.. bayram bayram dıye delirmış gıbıler.. kimse sormuyor gaia senın bır ihtıyacın var mı ? Diye...
Ama çok üzüldum gerçekten inan hiç bi bayram gitmemezlık yapmamıştım..Hiç takma. Vur kafayı yat. Bunlar sağlıklı adamı da hasta ederler..
İnan kayınvalidem in evi rahat olsa , orda da hastalığımı bi nebze belki rahat atlatırım.. ama dağ köyünde yaşadıkları için, evlerin de yer sıkıntısı var. mecbur evimizden şişme yatak götürüp gidiyoruz.. şimdi bu haldeyken şişme yatakta yatıp, dağ havasında üşütmek istemiyorum. Evi kışın kullanmadıkları için, evde ki yün yorganları çok fazla rutubetten ıslak... bu sorunu eşimle ben daha önce dile getirdik ama yaşlı insanlar sonuçta anlamadılar. Hakta vermek lazım.. onlar ın yaşam biçimi böyle.. ben gidince daha fazla hasta olacağımdan korkuyorum. 3-4 güne belki daha iyi olurum ozaman gideriz.. ama ozaman da bayram geçmiş olacak, gidince laf yemekten çekiniyorumGitmeyin kurbanda telafi edilir keyfi değil sonuçta insanız hastalanıyoruz milleti düşündüğümüz kadar kendimizi düşünmeliyiz. bu sorgulama yapılıyorsa mutlu olma imkanı yok. Önce siz ve çekirdek aileniz gelir.
Annem benim bu halimi görmediği için sanırım basit bir soğukalgınlığı zannetti.. annemle aramızda 6 saat mesafe var.. zaten çoğu zaman hasta bile olsam o üzülmesin diye, telefonda canlı canlı konuşurum. Ama geleneklere bağlı biridir.. ondan anlayışla karşılamadı.. zaten antalya tatilimizi iptal etmek zorunda kaldık.. bi yandan eşim tavır yapıyor bi yandan kaynanam bi yandan annem.. burda hasta olan benim kimse kalkıpta sen naptın demiyor?Gidipte daha kötü olacaksınız. Annenizi de anlamadım hiç. Bide kalabalikta milletle ugrasicaksiniz. Ateşim cok yukseldi hastanede müşahadeye aldılar diyin aradiklarinda
İnan bende çorba yapmak için mutfağa surune surune gittım.. yapacağım da hazır çorbaydı ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar bencıl.. kendı anneme bıle inanamıyorumİnsan kendi derdini kendi anlıyor. Bu sene hasta oldum bırakın kaynanayı tuvalete bile gidemedim. Grip öldürmez ama süründürür!
İnan bende çorba yapmak için mutfağa surune surune gittım.. yapacağım da hazır çorbaydı ben anlamıyorum insanlar neden bu kadar bencıl.. kendı anneme bıle inanamıyorum
İnanırmısın çorba yaparken, bende mutfağın halısına yattım başım dönünce kalkamadım.. evde kimse de yok.. nasıl korktum.. allah düşmanımın başına vermesin öldürmüyor ama süründürüyor.. paçavra gibi oldum.. artık burun damarlarımdan kanlar akıyor tahriş olmuş çokAynı ya.. Hazır çorba yaparken başım dönmüştü 5 dk dikilemedim sanırsın mantı açıyorum. Eşiniz anlamış önemli olan o üzülmeyin. Geçmiş olsun çok..