Anket Bir bavul dolusu para bulsan ne yapardiniz ?

Bir bavul dolusu para bulsaniz ne yapardiniz ?

• Hop alir aninda kacardim baska şehire :)

OY: 0 0,0%
  • Bavul agir oldugu icin orada birakip giderdim :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    25

Kesinlikle sahibini bulmak için karakola götürürdüm.
Haram paranın bana hayrının olacağını hiç düşünmüyorum.

Son düzenleme:
ya ben hangi seçeneği işaretledim ...sanırım yanlış işsretledim ,içinden alıp öyle iade ederim diye işaret ettim yanlışlıkla

ama kesinlikle ellemezdim ....

Bır bavul para buldum içini açtım bı not bı adres varsa sahıbını ararım tararım,Ama içinde ne not nede adres varsa hiçte karakola götürmem çünkü ordada götürürler malı,bavulu sırtlar evımın yolunu tutarım.

Bavul dolusu para olunca konu raabet gordu :52: gercekci olun icin de en az 1-2 milyon yani trilyoon var valla bilemiyorum ya :1:

Bır bavul para buldum içini açtım bı not bı adres varsa sahıbını ararım tararım,Ama içinde ne not nede adres varsa hiçte karakola götürmem çünkü ordada götürürler malı,bavulu sırtlar evımın yolunu tutarım.

hahahahahahaha :)) sen cok yasa aynen bende oyle yaparim :1: :1:

Eve götürüken belinizi sakatlamayın haa
Bavuldaki trilyonları eve götürmek okadarda kolay olmaz..... :33:

Seçenekler bana uymuyor :52:
Karakola götürsem polisler kendi aralarında yer içime sinmez
Eve götürsem çok para bakmakdan bana bir hallet olur o kadar paraya
Parayı yiğemem yersem ki bilirim içim içimi yer haram para diye düşünüp

Bişeyden eminim sinirim bozulur hem ağlar hem gülerim :43::1:

Hiç o kadar para hayali kurmamıştım şimdiye kadar :51:
Paralı olmakda ayrı dertmiş yahu :5:

Ben sahipsiz çantaya yakın bile gitmem ki içinde para olduğunu bileyim de :1:

Size bi fikra anlatayim ;

:- Tembelin biri koyde yasarmis calismazmista hep dua edermis allahim ben tembelim bana rizkimi ver. Hergun ama allahim beni tembel yaptin rizkimida ver .
Gel zaman git zaman bizim tembel gece tam yatacakmis gene ; allahim beni tembel yarattin rizkimi gonderrr demis evin icine bir okuz giri vermis huncara adamda

bagira bagiira allahtan istedim verdi deyip gece uyumamis kesmis danayi neyse sabah kasap gelmis tembele demis benim okuz gece kacti buraya girmis dediler demis tembelde nereden senin oluyor o allaha dua ettim ben hergun rizkimi gonder diye ida gonderdi demis. Olurmu oyle sey diyip kasap HZ. Aliye gitmis.

Efendim sen eli yuzu huyu duzgun bi peyganbersin bu benim okuzu kesip koymus dolaba demis Hz . Alide sormus nasil olur bu diye anlatmis tembel ben dua

ettim hergun allaha rizkimi versin diye oda gonderdi o benim hakkim demis. Hz. Ali kasabi hakli gormus ver demis tembele okuzu geriye tembelde hz.ali hemen cevap verme bi dusun hocam demis Hz. Alide tamam demis. Yarin cumle alemi toplamis cagirmis kasapla tembeli demis ki Hz. Ali okuz de evinde kasap dukkaninda tembelindir demis .
Kasap cildirmis biz seni akilmiza dil tut diye cagirdik bide peyganber olacaksin benim malim.nasil onun olur demis.
Hz.ali de demiski ;

Be kasap senin bu kasap dukkani onceden tembelinin babasindi sen onun yaninda ciraktin adami zehirledin oldurdun malina çöktun demis.
Herkes sok olmus ama gercek bumu.kasabin herseyi tembele aitmis. Yani rizkin varsa bagdattan gelir gelene el cevirme :)

Allah banada bu kadar çok versin diye dua ederdim:52:

Back