- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
Gidicem yarin da merak ediyorum şu anHayırlısı olsun hakkında.
:)
Yine söylüyorum, mekana git gör kıyafeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidicem yarin da merak ediyorum şu anHayırlısı olsun hakkında.
:)
Yine söylüyorum, mekana git gör kıyafeti
Boyle biseydir kesin,bir yakinimda sizinle calisti onun bindallisi tarlatanliydi ben oyle birsey istiyorum deyinGelinlik gibi değil dediğine göre. Düz etekli diye düşünüyorum
Ayy böyle olmasini istemiyorum. Yakinim ayrica mi aldi acaba bindalliyi onu bilemedimBoyle biseydir kesin,bir yakinimda sizinle calisti onun bindallisi tarlatanliydi ben oyle birsey istiyorum deyin
Canim tarihler belirlendi. Inanki zor yer bulduk. Her yer dolmuş simdidenYarın gidip göreceksiniz. Kaldı ki düğününüz daha seneye. Boşuna telaş yapıyorsunuz. Umarım istediğiniz gibidir.
Kafam tarlatanışık.
Canim tarihler belirlendi. Inanki zor yer bulduk. Her yer dolmuş simdiden
Büyük şehirde yaşamadiğim icin mekanlar ve organizasyon yapan yerler sınırlı. Onun de etkisi varAy ben çok ağır kanliyim o zaman cidden bu kadar erkenden dolmuş mu ya hey maşallah
Burdaki öyle değil o netbenım bıldıgım bındallı donlu oluyor
Ayy benim kafam karıştı ya. Tartalanlı modellerim bazilarinda kaftan yaziyo bazilarinda bindalli
Okumayabilirsiniz dahasi yorum yapmaya da bilirsiniz.. polemik yaratamaya çalısmayin.. yardimci olan arkadaşlar da var sağ olsunlar. Sadece kocam aldatti kaynanam laf soktu diye konu açilcak diye bir şey mi var. Tek dert onlar değilBurayı bazı konu ve şahısların gereksiz işgal ettiğini düşünüyorum. Kk da bu konularla ilgili de forumlar var. Gidip herhangi bi yerden sorularak alınabilecek cevaplar varken yok tencerem şu mu olsun, şu kadar şunlar hediye alındı yok kaftan, binadaki.. Sonraki konu ne olacak acaba??
.Okumayabilirsiniz dahasi yorum yapmaya da bilirsiniz.. polemik yaratamaya çalısmayin.. yardimci olan arkadaşlar da var sağ olsunlar. Sadece kocam aldatti kaynanam laf soktu diye konu açilcak diye bir şey mi var. Tek dert onlar değil
yanlış yere açtığım için konum zaten taşınmış. bundan size ne ? ilk ya da sonum da demedim. benim de saçma bulduğum konular oluyor okuyorum çıkıyorum bu kadar basit tavsiye ederim.. evliliğe karşı bir antipatikliğiniz var bence sizin...
İlk ve son evlenen nazenin de sen değilsin. Derdine derman platformu bence burası değil senin tencere tava bindallı alışveriş vs düğün hikayenin ayrıntıları burada kimseyi ilgilendirmiyor. Gelin düğün evlilik içeriklerine bakın bence.. Allah başka dert vermesin:)