- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Cok akıllica... sizce ? Kaftanda da bindalli da ayni şey çikiyorKaftan diye google yazıp görsellere bakmayı denedin mi ?
Ne çıkarsa bahtına o zamanCok akıllica... sizce ? Kaftanda da bindalli da ayni şey çikiyor
Bana da duzler demode geliyor. Yani şu görseldeki kaftan mi bindalli miTarlantanli kaftan mi olur hic : )
Kaftan duz kat kat yelekli cepkenli 1 sey.
Ayrica artik gelinliklerde bile tarlatan yok demode olmayin derim
Aynen boyle. Bu mu kaftan diye geçiyor lnu anlayamadim benVallahi üşenmedim google dan foto ekliyorum anladigim kadariyla sizin istediginiz boyle birsey
He yok şalvar değilmiş ama elbise dediği buysa bundan istiyorum. Başka nasil oluyo ki gelinlik gibi değil dediAma onlarin bahsettigi bu tarz bir bindalli
Aslinda kaftan sadece üzerine giyilen uzun ceketvari kiyafete deniyor.Kinada giyilen bindallidir bindallininda kaftani olur ya da olmaz ama sizin istediginiz tarlatanli bindalli diye geçiyor.Tarlatanli bindalli istiyorum normal şalvarli yada duz etekli değil deyinAynen boyle. Bu mu kaftan diye geçiyor lnu anlayamadim ben
Ayni kisi canim. O benim kuruntummuşSen madde bağımlılığından şüphelendin
Konu açtın
Arada başkasıyla mı tanıştın?
Yoksa aynı kişiyle mi evleneceksin?
Gelinlik gibi değil dediğine göre. Düz etekli diye düşünüyorumAslinda kaftan sadece üzerine giyilen uzun ceketvari kiyafete deniyor.Kinada giyilen bindallidir bindallininda kaftani olur ya da olmaz ama sizin istediginiz tarlatanli bindalli diye geçiyor.Tarlatanli bindalli istiyorum normal şalvarli yada duz etekli değil deyin
Hayırlısı olsun hakkında.Ayni kisi canim. O benim kuruntummuş
Ayy benim kafam karıştı ya. Tartalanlı modellerim bazilarinda kaftan yaziyo bazilarinda bindalliTarlatanlı kaftan mı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?