• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman bırak Allah aşkına.Kabul etmemiş,zaten umursamazsın.Oturup ağlayacak dönemi çoktan geçtik.:KK70::KK48:
Ömür boyu karalar bağlayacak halin yok ama dikkatli ol yine de.:cool::KK30:
Pır pır olmana da sevindim ya.:KK69::KK37:

hep kendime şey diyorum yav ben x i atlatmış insanım o da kimmiş ki :cool:
(x=eski kocam)

puhaha sapık athen :KK70:
sen gördün ama tipini :KK37:
atmış olabilir :oops:
ama olmazsa da çok da umrumda derim :63:

esas dersimize girsin o gün çalıcam kapını bir kritik yaparız seninle :KK55:

annem de şey diyor bu arada o kurumda öğrenci olduğun için çekiniyor olabilir, erkekler başlangıçta takip ederler nasıl davrandığınıdiyor :KK16:

wala ben olsam yazardım, durum açık :KK53:

ama tanıdıktan sonra olumsuz bir seyle sonuclanma riski her zmaan var,
(ustelik sana yazdıgım ayrıntının nedenleri ne olabilir... bunu daha iyi bilirsin)

fakat mukemmel olacagına 3/4luk olsun, benim olsun, agır aksak devam edelim, arada calıp birlikte sarkılar soyleyelim, yurumezse de kendim calar kendim soylerim :KK75: kafasında biri oldugumu gayet iyi biliyorsundur...

annene de katılıyorum, ayrıca aynısını da soylemistim, beni hic dinlemiyorsun :KK12: :KK53::KK53::KK53:
bunun yanı sıra onun dikkat ettigi seye sen de dikkat edebilirsin, ogrencisi oldugun kadar o da senin hocan.

bu arada her ne yapacaksam ya baskalarının ogretmeniyken kaynasırdım,
ya da bizim derslerimiz bittikten sonra.
o-ogretmen-ogrenci iliskisi itici geliyor cunku, o baga baska anlamlar yuklenince beceremiyorum.
bu aile bireyi de olabilir, farketmez.
ogretmenimden nefret etme hakkım herzaman durmalı :KK45:

canım istedi ekledim oldu mu :KK45:
zincirleme kalp gözünle gördün "maşallah" ben wcye bile facebook üzerinden giderim
.gif olarak yolluyorum genelde tuvalete atıkları :KK70:
Adamin da cani istememis, kabul etmemis arkadaslik isteginizi. Neden bozulup suratina bakmamazlik yaptiniz o zaman?

wala ben olsam yazardım, durum açık :KK53:

ama tanıdıktan sonra olumsuz bir seyle sonuclanma riski her zmaan var,
(ustelik sana yazdıgım ayrıntının nedenleri ne olabilir... bunu daha iyi bilirsin)

fakat mukemmel olacagına 3/4luk olsun, benim olsun, agır aksak devam edelim, arada calıp birlikte sarkılar soyleyelim, yurumezse de kendim calar kendim soylerim :KK75: kafasında biri oldugumu gayet iyi biliyorsundur...

annene de katılıyorum, ayrıca aynısını da soylemistim, beni hic dinlemiyorsun :KK12: :KK53::KK53::KK53:
bunun yanı sıra onun dikkat ettigi seye sen de dikkat edebilirsin, ogrencisi oldugun kadar o da senin hocan.

bu arada her ne yapacaksam ya baskalarının ogretmeniyken kaynasırdım,
ya da bizim derslerimiz bittikten sonra.
o-ogretmen-ogrenci iliskisi itici geliyor cunku, o baga baska anlamlar yuklenince beceremiyorum.
bu aile bireyi de olabilir, farketmez.
ogretmenimden nefret etme hakkım herzaman durmalı :KK45:

Yok yok baskalarinin ogretmeni bir gunluk ozel durumdan dolayi bize gelecek aksamasin dersler diye. Baska biri gelecek dersinize bir gunluk deyince icimden dedim lutfen su nemrut olmasin diye ama iste :27:

Ama sana demistim bizim sinifta hocanin nisanlisi da var :27:

Hic de dinliyorum bi kere hala duruyor o konusmalar :63: Ben yamuk yaparsam rezil olurmus isine zararmis :KK45:

Adamin da cani istememis, kabul etmemis arkadaslik isteginizi. Neden bozulup suratina bakmamazlik yaptiniz o zaman?

Adamin bogazina mi yapisacagim :KK53: Istemiyorsa neden bakayim baska isteyen taraflara bakarim ben de :KK53:

kıskançlar sizi kızı beğenmiş olamaz İtalyan yani çatladınız şurda :D

Phaha o yuzden mi bu saldirgan yorumlar, ben sahsima yonelik sanmistim bu kadar sig dusunen bir insanin varligina inanasim gelmedi :KK57:

Normal bir insan evladi ya hatta bakiniz o da kutuk biraz konudan anlayabileceginiz gibi :-)

Yok yok baskalarinin ogretmeni bir gunluk ozel durumdan dolayi bize gelecek aksamasin dersler diye. Baska biri gelecek dersinize bir gunluk deyince icimden dedim lutfen su nemrut olmasin diye ama iste :KK53:

Ama sana demistim bizim sinifta hocanin nisanlisi da var :KK53:

Hic de dinliyorum bi kere hala duruyor o konusmalar :63: Ben yamuk yaparsam rezil olurmus isine zararmis :KK45:

Adamin bogazina mi yapisacagim :KK53: Istemiyorsa neden bakayim baska isteyen taraflara bakarim ben de :KK53:

o kadının kendi mallıgı, hic kusuruma bakma.
sınıf mı kalmadı, hoca mı kalmadı?
bunun yerine baska birinin sınıfına girip sonra evde nisanlımdan da birseyler ogrenip dili pekiştirirdim :KK53:

anneni +1 liyorum :KK19:, sozunden cıkma, turnayı gozunden vurursun ;)

o zaman derse girdiginde kendini tanıt, soru sor vs.
sizin hoca geri geldikten sonra koridorda falan gorunce selamlasacak sohbet edecek tanısıklıgın olur (cunku heyecandan direkt muhabbete giremiyorsun belli ki)

sonrasında ya facebooktan bahsedip reddettigini gulerek anlat ki seni bilsin,
ya da hic o konuya girmeden direkt kahve ve sigara ikilisinin ne kadar yakıstıgından bahset ;)
(kahvekoligim ama sigara hic icmem :D )

o kadının kendi mallıgı, hic kusuruma bakma.
sınıf mı kalmadı, hoca mı kalmadı?
bunun yerine baska birinin sınıfına girip sonra evde nisanlımdan da birseyler ogrenip dili pekiştirirdim :KK53:

anneni +1 liyorum :KK19:, sozunden cıkma, turnayı gozunden vurursun :KK66:

o zaman derse girdiginde kendini tanıt, soru sor vs.
sizin hoca geri geldikten sonra koridorda falan gorunce selamlasacak sohbet edecek tanısıklıgın olur (cunku heyecandan direkt muhabbete giremiyorsun belli ki)

sonrasında ya facebooktan bahsedip reddettigini gulerek anlat ki seni bilsin,
ya da hic o konuya girmeden direkt kahve ve sigara ikilisinin ne kadar yakıstıgından bahset :KK66:
(kahvekoligim ama sigara hic icmem :D )

Ay heyecan yaptim ayni boyle dusunuyorum bence tanistiktan sonra selamlasabiliriz sadece oooyle bakmaz diye dusunuyorum eger onun da bi dusuncesi varsa o da o yuzden giremiyor konuya bence cunku anlatmistim sana zaten yalniz zannedip yonelmisti falan tam geliyordu vs vs :)) cabuk gecsin su iki hafta :-)

Cocuk ozellikle istiyor nisanlisi hocasi olsun :27:

Phaha o yuzden mi bu saldirgan yorumlar, ben sahsima yonelik sanmistim bu kadar sig dusunen bir insanin varligina inanasim gelmedi :KK57:

Normal bir insan evladi ya hatta bakiniz o da kutuk biraz konudan anlayabileceginiz gibi :-)

kadınlar kıskançtır bilirsin :D heralde made in turkey olunca mı tek kütük oluyor :D

Konu donup dolasip yine Italyan erkeklerine gelmis :KK50: Biscolata erkegi diye reklamlarini da yaptilaar, iyice prim yaptilar:KK11:

Just sen kuzey Italya'ya gidecektin galiba ?

Ordakilerin tipi hansa benziyor, haberin ola :KK55: Karakasli karagozlu bulmak zor olur, yagiz yigit istersen bu adami birakma :KK70::KK70::KK70::KK70:

ahahahahahah kıskananlar çatlasın ayol :KK53:

sen var ya sen çok fenasın :KK60:

Konu donup dolasip yine Italyan erkeklerine gelmis :KK50: Biscolata erkegi diye reklamlarini da yaptilaar, iyice prim yaptilar:KK11:

Just sen kuzey Italya'ya gidecektin galiba ?

Ordakilerin tipi hansa benziyor, haberin ola :KK55: Karakasli karagozlu bulmak zor olur, yagiz yigit istersen bu adami birakma :KK70::KK70::KK70::KK70:

evet kuzeye, deme ya ben kara kaşlı kara gözlü severim :KK16:
bu abimiz de kuzeyli ama kara kaşlı kara gözlü :oops:

üzülme kız bir gün sen de bana laf sokabilirsin belki :KK53: :KK53:
komik durumda olan sensin ben degilim. Buna ragmen hicbir yorumumda senin gibi isi dalgaya vurmadim. Insanlikla alakali birsey tabi. Herkesin becerebilecegi birsey degil. Ama simdi bakiyorum da anladigin dilden konusmak gerekiyor sanirim. Elestiriye zerre kadar acik degilsin. Face den eklemenin yanlis birsey oldugunu soyledim diye,AKLINCA benle dalga gecmeye calistin. Oysa azicik aklin olsaydi, elestiriden de faydalanmasini bilirdin. Bak bi kere daha yaziyorum. BIR MERHABAN BILE OLMAYAN ADAMI GIDIP FACE DEN EKLEMEN HEM COCUKCA, HEM DE SENI BASIT GOSTERMIS. Malesef canim :KK43: yanlis yapmissin. Sanirim seninle boyle konusmak gerekiyordu. Bastan insanca konustugum icin hatali olan benim. Sen simdi kiblersin de beni. Bana hakaret etti vs. diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X