• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Badenin konusundan buraya transfer ettim kendimi :KK45:

Şimdi şöyle ki benim gittiğim kursta başka bir sınıfın bir hocası var.
Malum şahıs evet hoş ama hiç o gözle bakmamıştım
Aaa evet hoşmuş deyip geçmiştim

Sonra fark ettim bu bana dik dik bakıyor, etrafımda dönüyor resmen
Mesela kendi sınıfına gidecek yakın yoldan gideceğine benim sınıftan bana bakıp gidiyor
Geçen yanında küllüğü vardı geldi benim yanımdaki küllüğe attı sigarasını beni duvara sıkıştırdı :KK57:

Yok diyorum saçmalama yaşımız başımız kaç yoktur öyle bir şey
Ama mesela ben yüzüne bakınca da komik bir şekilde hemen havaya, uzaklara bakmaya başlıyor :-)

Neyse bana geldi bir cesaret gittim facebooktan ekledim ne olsa çalıştığı kurumda öğrenciyim
Reddetti
Ertesi gün sınıfta yalnızım telefonla konuşuyordum geldi gülümsedi, elini salladı :KK57:

Ben de artık suratına bile bakmıyorum, ne demek oluyor şimdi bu ve iki hafta sonra bize derse gelecek nasıl bir ortam olacak bilemiyorum:eek:

dipnot: profilimde annemle fotoğrafımız var annem sanıp mı reddetti acaba :110:
belki sevgilisi/karısı vardır
belki çok çekingendir
belki de göz çapkınıdır
belki orada hoca olduğu için çekiniyordur
belki salaktır.. :KK45:

bakalım siz ne düşüneceksiniz?

eknot: bir erkek arkadaşımın yorumu da belki kuşun ötmeyebildiği yönünde oldu ama bilemicem :KK70:

eknot2: italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi :KK70:

öncelikle üslubun beni yerle bir etti :KK70::KK70::KK70::KK70:

yani farklı bi kültür olsa bile onların bu konularda daha atılgan olduğunu düşünmekteyim :KK51::KK51:

belki de sadece arkadaş olmak istiyordur :eek:

yani sen yine pas verme bakalım ne olacak :KK49::KK49:

Ne zaman giricek dersinize? Ne yapıcaksın?
Ay çok heycanladım bana noluyosa :KK53:
Ben kasılır kalır, konuşamazdım bile heralde :KK53:

tam 14 gün var :rolleyes:
ya bir de beni düşün küt küt atıyorum
adam böyle :KK8: ben böyle :KK57:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

öncelikle üslubun beni yerle bir etti :KK70::KK70::KK70::KK70:

yani farklı bi kültür olsa bile onların bu konularda daha atılgan olduğunu düşünmekteyim :KK51::KK51:

belki de sadece arkadaş olmak istiyordur :eek:

yani sen yine pas verme bakalım ne olacak :KK49::KK49:

arkadaşına böyle bakıyorsa bu abimizde bir sorun var demekki :KK45:
umarım yaşı çok değildir ya ya da sevgilisi yoktur :KK64:

azcık kezban ol mu diyosun :KK70:

seni mikerim diye bakıyorsa pek hayırlı bir talip değildir just :KK53:

böyle :KK8:ağzın oynamadığını düşün :KK70:

Bence senle ilgilenmiyor...arti facebookuna eklememeside ayri bit terbiyesizlik..ben olsam yüzüne bakmam bu adamin..italyan erkekleri turk erkeklerine benzer biraz...cok capkin ve yilisik tipler oluyor..iki uc kizi birden idare edip hepsine prenses gibi davranabiliyorlar...ben bir italyanla tanismistim bir barda..geldi yanima konusup duruyor eve gidicem diyorum hala israr ediyordu birde giderken yanagimdan öptü sinir oldum normalde arkadaslarimin bile beni opmesine izin vermem hoslanmam..ben daha cool tipli tarzi olan erkekleri begeniyorum...
Yani italyan olmasiyla sana bu hareketi yapmasinin bir iliskisi yok.sevgilisi gormesin diye yapmis olsa yabancilar cok rahattir hic orali olmazlar..
Zaten senden hoslansa konusmaya calisir.yoldan gecerken de bize bakip duruyorlar hepsi hoşlanıyor mu sanki....
Bosver salla bence..

Bnde 1.5 yıl bi aptalla bakıştım ettim neyse bunda cesaret yok konuşamıyo atıyorum facebooktan sabah msj atıyorum cvp veriyo aksam atıyrum cvp yok gecenin 1nde gittim bunun evinin ordaki parka gelmesini bekledim arkadaşımla. bu geldi neyse ben buna yardırmaya başladım niye boyle yapıyosun falan diye işte çalıştığı yerden dolayı böyle konuşamıyormuş falan (kendisi solistti) dedi seni kaybetmekten korkuyorum seni kaybetmek istemiyorum sürekli alkol kullanan birisiydi mesleginden dolayı o aksam da öyleydi kendindeydi ama dengesi yoktu neyse iyi dedim tamam sarıldık vedalastık 3 ay onu gormedım sonra tekrar dınlemeye gttık aradaslarla gayet guzel ilgileniyo benimle falan bundan 2 ay sonra bi sogudum ondan anlatamam nedeni yok bakısıyoduk ya eskiden bakıyo simdi kafamı ceviriyorum falan geliyo sahneden inince sahnede farketmez laf atıyo baktım böyle sarkı yazdım peceteye gonderdım ona 'BENI KAYBETTIN ARTIK SEN COK BEKLEYECEKSIN' bi de :* öpücük koydum hadi yoluna eyvallah canım benim :) bakışmak nereye kadar sürmeli biliyor musunuz bi taraf ilk adımı attığında karşılığı boş kalıyorsa tamam bitmiştir bu mevzu

Bnde 1.5 yıl bi aptalla bakıştım ettim neyse bunda cesaret yok konuşamıyo atıyorum facebooktan sabah msj atıyorum cvp veriyo aksam atıyrum cvp yok gecenin 1nde gittim bunun evinin ordaki parka gelmesini bekledim arkadaşımla. bu geldi neyse ben buna yardırmaya başladım niye boyle yapıyosun falan diye işte çalıştığı yerden dolayı böyle konuşamıyormuş falan (kendisi solistti) dedi seni kaybetmekten korkuyorum seni kaybetmek istemiyorum sürekli alkol kullanan birisiydi mesleginden dolayı o aksam da öyleydi kendindeydi ama dengesi yoktu neyse iyi dedim tamam sarıldık vedalastık 3 ay onu gormedım sonra tekrar dınlemeye gttık aradaslarla gayet guzel ilgileniyo benimle falan bundan 2 ay sonra bi sogudum ondan anlatamam nedeni yok bakısıyoduk ya eskiden bakıyo simdi kafamı ceviriyorum falan geliyo sahneden inince sahnede farketmez laf atıyo baktım böyle sarkı yazdım peceteye gonderdım ona 'BENI KAYBETTIN ARTIK SEN COK BEKLEYECEKSIN' bi de :* öpücük koydum hadi yoluna eyvallah canım benim :) bakışmak nereye kadar sürmeli biliyor musunuz bi taraf ilk adımı attığında karşılığı boş kalıyorsa tamam bitmiştir bu mevzu
Hoslanip bir adim atinca kendini hint kumasi saniyor bu tipler..cool erkek pozlari...

Benim de vardı böyle. Öyle bir bakıyordu ki anlamamak mümkün değil, saçmasapan hareketler falan. Sonra çocuk derslere gelmemeye başladı, hafta bir uğrardı falan. Son zamanlarda nadiren görüyorum artık. Umudunu mu kesti naptı bilemiycem :KK70::KK70::KK70:

valla biraz değişikmiş.. madem reddediyon niye kızın etrafında dönüyon, madem kızın etrafında dönüyon niye reddediyon! kafamda deli sorular:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X