Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just, hahahahahahahaha

Tam film çevirmişsiniz kuzu ama ben bile buradan heyecanlandım.

Ben italyan yemeği mevzusuna takıldım. Yemek yapıp,seni yemeğe mi davet etmeyi düşünüyor acaba.

Just, inanma seni ....cek diyorum

şimdi bir şey derdim ama cherry buradan diyemiyorum yeni ban yedim zaten

Just, hahahahahahahaha

Tam film çevirmişsiniz kuzu ama ben bile buradan heyecanlandım.

Ben italyan yemeği mevzusuna takıldım. Yemek yapıp,seni yemeğe mi davet etmeyi düşünüyor acaba.

ben tam tersi düşündüm canım ya pişiririm ben ona çin mutfağı bile öğrenirim o istesin yeter ki

o çekimin olduğuna eminim artık

Tabii tabii alıştır hemen yemek falan öğren, dünyanın tüm hazinelerini önüne ser sonra totosunu kaldır

Yahu hep söylüyorum, siz hiç doğada erkeği için savaşan dişi gördünüz mü? Sonra da niye adam gibi adam kalmadı diyoruz, kalmaz tabii, herşeyi biz yaptıktan sonra ohoooo

Cıss Just Cısss

Hem italyanlar romantik olur, yani en azından benim tanıdıklarım öyleydi, bırak tüm yeteneklerini sersin önüne

muhtemelen karısı veya sevgilisi var o gariban da göz çapkınlığıyla idare edip teselli buluyor gibi geldi bana

üff şaka da yapılmıyor
cool takılıyorum ben zaten ama adımımı da atarım gel gel derim

muhtemelen karısı veya sevgilisi var o gariban da göz çapkınlığıyla idare edip teselli buluyor gibi geldi bana

geçtik o evreleri canım 19. sayfada güncelleme yaptım konuda

üff şaka da yapılmıyor
cool takılıyorum ben zaten ama adımımı da atarım gel gel derim

geçtik o evreleri canım 19. sayfada güncelleme yaptım konuda

Hahahaha gel pisi pisi, gel pisi pisi Just sana laktozsuz süt verecek gellll

Gel de burada hepimiz senin o uzun tüylerini tarayalım

Şaka bir yana, tadını çıkart, insanın böyle kalbinde kelebekler uçuşması harika bir his ve senin adına çok mutluyum.

laktozsuz süt mü
o nasıl bir yaratıcılık

canım zaten beni de mutlu eden o bir zamanlar eski eşim için de imkansız diyordum ay o bana bakmaz falan ama sonra evlendim bile adamla her şeyin oluru olmazı var şükür ki kalbim atabiliyormuş şu evliliği boşanmayı atlattım tekrar böyle şeyler hissedebiliyorum ya o kadarı bile yeterli olmazsa olmasın daha denizde balık çok

Benim ki mesleki deformasyon pisicikler laktozu sindirecek enzimlere sahip olmadıkları için daima laktozsuz süt kullanırız sonra gaz ve diare yapıyor zavallılarda

İnsan geçmişte yaşadığı travmalardan sıyrılmaya başladığında hayata daha pozitif bakıyor ve bir süre sonra bakmışsın ki kalbin yine atmaya başlamış Aynen denizde balık çok

Afrodit mi dediiiiiTE="justholdmetight, post: 38697444, member: 459681"]Ay sagolun artik halini hatrini sorarim gorunce bi de sey dedi dont afraid of me i am a nice guy didi oneriniz var mi baska ya [/QUOT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…