- 23 Ağustos 2012
- 50.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.198
- 898
Just, hahahahahahahaha
Tam film çevirmişsiniz kuzu ama ben bile buradan heyecanlandım.
Ben italyan yemeği mevzusuna takıldım. Yemek yapıp,seni yemeğe mi davet etmeyi düşünüyor acaba.
Just, inanma seni ....cek diyorum
Just, hahahahahahahaha
Tam film çevirmişsiniz kuzu ama ben bile buradan heyecanlandım.
Ben italyan yemeği mevzusuna takıldım. Yemek yapıp,seni yemeğe mi davet etmeyi düşünüyor acaba.
Yapsın yapsın da olay senin bir üstte ki mesajına dönmesin sonra. Ne demiş Ahmet Haşim "ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden"Madem İtalyan yapsın tabi
Yapsın yapsın da olay senin bir üstte ki mesajına dönmesin sonra. Ne demiş Ahmet Haşim "ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden"
şimdi bir şey derdim ama cherry buradan diyemiyorumyeni ban yedim zaten
ben tam tersi düşündüm canım ya pişiririm ben ona çin mutfağı bile öğrenirim o istesin yeter ki
o çekimin olduğuna eminim artık
muhtemelen karısı veya sevgilisi var o gariban da göz çapkınlığıyla idare edip teselli buluyor gibi geldi banaBadenin konusundan buraya transfer ettim kendimi
Şimdi şöyle ki benim gittiğim kursta başka bir sınıfın bir hocası var.
Malum şahıs evet hoş ama hiç o gözle bakmamıştım
Aaa evet hoşmuş deyip geçmiştim
Sonra fark ettim bu bana dik dik bakıyor, etrafımda dönüyor resmen
Mesela kendi sınıfına gidecek yakın yoldan gideceğine benim sınıftan bana bakıp gidiyor
Geçen yanında küllüğü vardı geldi benim yanımdaki küllüğe attı sigarasını beni duvara sıkıştırdı
Yok diyorum saçmalama yaşımız başımız kaç yoktur öyle bir şey
Ama mesela ben yüzüne bakınca da komik bir şekilde hemen havaya, uzaklara bakmaya başlıyor
Neyse bana geldi bir cesaret gittim facebooktan ekledim ne olsa çalıştığı kurumda öğrenciyim
Reddetti
Ertesi gün sınıfta yalnızım telefonla konuşuyordum geldi gülümsedi, elini salladı
Ben de artık suratına bile bakmıyorum, ne demek oluyor şimdi bu ve iki hafta sonra bize derse gelecek nasıl bir ortam olacak bilemiyorum
dipnot: profilimde annemle fotoğrafımız var annem sanıp mı reddetti acaba
belki sevgilisi/karısı vardır
belki çok çekingendir
belki de göz çapkınıdır
belki orada hoca olduğu için çekiniyordur
belki salaktır..
bakalım siz ne düşüneceksiniz?
eknot: bir erkek arkadaşımın yorumu da belki kuşun ötmeyebildiği yönünde oldu ama bilemicem
eknot2: italyan kendisi acaba kültürlerinde flört bu şekilde mi
Tabii tabii alıştır hemen yemek falan öğren, dünyanın tüm hazinelerini önüne ser sonra totosunu kaldır
Yahu hep söylüyorum, siz hiç doğada erkeği için savaşan dişi gördünüz mü? Sonra da niye adam gibi adam kalmadı diyoruz, kalmaz tabii, herşeyi biz yaptıktan sonra ohoooo
Cıss Just Cısss
Hem italyanlar romantik olur, yani en azından benim tanıdıklarım öyleydi, bırak tüm yeteneklerini sersin önüne
muhtemelen karısı veya sevgilisi var o gariban da göz çapkınlığıyla idare edip teselli buluyor gibi geldi bana
I'm a nice guy demiş ya ben hiç inanmadım nedense.
üff şaka da yapılmıyor
cool takılıyorum ben zatenama adımımı da atarım gel gel derim
geçtik o evreleri canım 19. sayfada güncelleme yaptım konuda
Hahahaha gel pisi pisi, gel pisi pisi Just sana laktozsuz süt verecek gellll
Gel de burada hepimiz senin o uzun tüylerini tarayalım
Şaka bir yana, tadını çıkart, insanın böyle kalbinde kelebekler uçuşması harika bir his ve senin adına çok mutluyum.
hıı hıı yedik biz de zaten o değil de türklere benziyorlar bence hakkaten
ha türk erkeğinin ben iyi adamımdır demesi ha italyan erkeğinin i am a nice guy demesi
italyanlar avrupanın f.ckerları, dikkat etmek gerektuttuklarını öperler
wuuuuuu olay olay olay mercimekler hazırlanmış bile ben ayakta uyuyorumüff şaka da yapılmıyor
cool takılıyorum ben zatenama adımımı da atarım gel gel derim
geçtik o evreleri canım 19. sayfada güncelleme yaptım konuda
laktozsuz süt mü
o nasıl bir yaratıcılık
canım zaten beni de mutlu eden o bir zamanlar eski eşim için de imkansız diyordum ay o bana bakmaz falan ama sonra evlendim bile adamla her şeyin oluru olmazı var şükür ki kalbim atabiliyormuş şu evliliği boşanmayı atlattım tekrar böyle şeyler hissedebiliyorum ya o kadarı bile yeterli olmazsa olmasın daha denizde balık çok
Afrodit mi dediiiii
Eyvallah.
Yalnız italyanlar çapkın diye biliorum.sen iyisimi goster ama elletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?