ay aynen de öyle yaptı öküzzz neden böyle acabaKızlar bi de öyle bakıyolar ki hiç ilgilenmeyeceğiniz biri dahi olsa o bakışlarıyla kendilerine çekiyorlar sonra vay efendim bakmadım sen bi cesaret msj atıyosun 40bin kez düşünüyorsun hatta nasıl yazsam diye paşam cvp bile vermiyor şimdi bişey derdim de sitede kötü itibar kazanmak istemiyorum
Cunku seref namina hiicbirsey yok onlarda tum erkekler icin genelleme yapmiyorum kesinlikle bu tip erkekler icin kullaniyorum bu cumleyi.ay aynen de öyle yaptı öküzzz neden böyle acabamadem cevap vermiceksin ne diye ümit veriyorsun
Dizi tadında valla aralıklarla devam ediyo :) Kalbin ne fısıldıyo sana? Her şeyden önce senin hislerin önemli
düzgün anlat kız anlamadım nerde geldiniz yüzyüzeCok tatli ve sicakkanli davrandi demk ki tanimadgi icinmmis cok sicak degil mi dedi kizardi terledi falan hayir degil dedim okuzum tam geldi yanima falan ay yuzyuze yakindik cok heyecanlandim bildiginiz aramizda 3 cm kaldi sonra italyan yemeklerini ogrenmemi soyledi (???) Sonra isimleri yazdirdi da gerek yok ki niye aldi anlamadim simdi derste bi 3 sn bakistik aha orda anladim o bakis tam sey bakisiydi nasil diyim yirim seni tarzi bi de goz kirpti falan gozlerni kisip gulumsedi takildik birbrmze falan esprlerime guldu baya simdi napayim siz ne diyosunuz
Vuuuurdu goool olduuuuCok tatli ve sicakkanli davrandi demk ki tanimadgi icinmmis cok sicak degil mi dedi kizardi terledi falan hayir degil dedim okuzum tam geldi yanima falan ay yuzyuze yakindik cok heyecanlandim bildiginiz aramizda 3 cm kaldi sonra italyan yemeklerini ogrenmemi soyledi (???) Sonra isimleri yazdirdi da gerek yok ki niye aldi anlamadim simdi derste bi 3 sn bakistik hah orda anladim o bakis tam sey bakisiydi nasil diyim yirim seni tarzi bi de goz kirpti falan gozlerni kisip gulumsedi takildik birbrmze falan esprlerime guldu baya simdi napayim siz ne diyosunuz
düzgün anlat kız anlamadım nerde geldiniz yüzyüze
Ayy ne güzel söyledin öyle :)O bakis beni eritti zaten orda anladim artik eminim bana bos olmadigina niyetini bilemem lakin evet aramizda bi cekim var disarda gordugunde de gulumsuyor artik kipkirmiziyim yaniyorum galibahadi hemen olsun hemen hemen :))
İşte senin italyan kızYa kim vurdu ne vurdu ne demek o
çok hızlısın bebeyim bana da taktik virSinifta geldik canim napayim simdi ya cok heyecanliyim hemen biseyler olsun istiyorum
Ayy ne güzel söyledin öyle :)
Ben bir şeyi yapmayıp pişman olmaktansa, yapıpta pişman olmayı tercih etmişimdir hep.. Durup durup acaba olsaydı ne olurdu demektense, yaşayıp görüyorum.. Pişman olacaksamda yaşayarak olmayı tercih ederim
Sen ne yaparsın kalbine, heyecanına, duygularına kalsın :)
Biz 4 gözle bekliyoruz
İşte senin italyan kızgöz kırpmalar falan
just italyanı götüriyii heee
çok hızlısın bebeyim bana da taktik vir
Buna verilecek cevabı biliyorum benAy sagolun artik halini hatrini sorarim gorunce bi de sey dedi dont afraid of me i am a nice guy didioneriniz var mi baska ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?