• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakışangil dengesiz erkek vakası daha :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bi de öyle bakıyolar ki hiç ilgilenmeyeceğiniz biri dahi olsa o bakışlarıyla kendilerine çekiyorlar sonra vay efendim bakmadım sen bi cesaret msj atıyosun 40bin kez düşünüyorsun hatta nasıl yazsam diye paşam cvp bile vermiyor şimdi bişey derdim de sitede kötü itibar kazanmak istemiyorum :KK59::KK59:

Kızlar bi de öyle bakıyolar ki hiç ilgilenmeyeceğiniz biri dahi olsa o bakışlarıyla kendilerine çekiyorlar sonra vay efendim bakmadım sen bi cesaret msj atıyosun 40bin kez düşünüyorsun hatta nasıl yazsam diye paşam cvp bile vermiyor şimdi bişey derdim de sitede kötü itibar kazanmak istemiyorum :KK59::KK59:
ay aynen de öyle yaptı öküzzz neden böyle acaba :KK61: madem cevap vermiceksin ne diye ümit veriyorsun :mad:

ay bu erkeklerin hepsi böyle :) ya devamlı bakar ya mesaj atar konuşursunuz ama bi türlü devamı gelmez

Cok tatli ve sicakkanli davrandi demk ki tanimadgi icinmmis cok sicak degil mi dedi kizardi terledi falan hayir degil dedim okuzum tam geldi yanima falan ay yuzyuze yakindik cok heyecanlandim bildiginiz aramizda 3 cm kaldi sonra italyan yemeklerini ogrenmemi soyledi (???) Sonra isimleri yazdirdi da gerek yok ki niye aldi anlamadim simdi derste bi 3 sn bakistik hah orda anladim o bakis tam sey bakisiydi nasil diyim yirim seni tarzi bi de goz kirpti falan gozlerni kisip gulumsedi takildik birbrmze falan esprlerime guldu baya simdi napayim siz ne diyosunuz :D

Son düzenleme:
Dizi tadında valla aralıklarla devam ediyo :) Kalbin ne fısıldıyo sana? Her şeyden önce senin hislerin önemli

Dizi tadında valla aralıklarla devam ediyo :) Kalbin ne fısıldıyo sana? Her şeyden önce senin hislerin önemli

O bakis beni eritti zaten orda anladim artik eminim bana bos olmadigina niyetini bilemem lakin evet aramizda bi cekim var disarda gordugunde de gulumsuyor artik kipkirmiziyim yaniyorum galiba :-) hadi hemen olsun hemen hemen :))

Cok tatli ve sicakkanli davrandi demk ki tanimadgi icinmmis cok sicak degil mi dedi kizardi terledi falan hayir degil dedim okuzum tam geldi yanima falan ay yuzyuze yakindik cok heyecanlandim bildiginiz aramizda 3 cm kaldi sonra italyan yemeklerini ogrenmemi soyledi (???) Sonra isimleri yazdirdi da gerek yok ki niye aldi anlamadim simdi derste bi 3 sn bakistik aha orda anladim o bakis tam sey bakisiydi nasil diyim yirim seni tarzi bi de goz kirpti falan gozlerni kisip gulumsedi takildik birbrmze falan esprlerime guldu baya simdi napayim siz ne diyosunuz :D
düzgün anlat kız anlamadım nerde geldiniz yüzyüze

Cok tatli ve sicakkanli davrandi demk ki tanimadgi icinmmis cok sicak degil mi dedi kizardi terledi falan hayir degil dedim okuzum tam geldi yanima falan ay yuzyuze yakindik cok heyecanlandim bildiginiz aramizda 3 cm kaldi sonra italyan yemeklerini ogrenmemi soyledi (???) Sonra isimleri yazdirdi da gerek yok ki niye aldi anlamadim simdi derste bi 3 sn bakistik hah orda anladim o bakis tam sey bakisiydi nasil diyim yirim seni tarzi bi de goz kirpti falan gozlerni kisip gulumsedi takildik birbrmze falan esprlerime guldu baya simdi napayim siz ne diyosunuz :D
Vuuuurdu goool olduuuu:KK53::KK53:

O bakis beni eritti zaten orda anladim artik eminim bana bos olmadigina niyetini bilemem lakin evet aramizda bi cekim var disarda gordugunde de gulumsuyor artik kipkirmiziyim yaniyorum galiba :-) hadi hemen olsun hemen hemen :))
Ayy ne güzel söyledin öyle :)
Ben bir şeyi yapmayıp pişman olmaktansa, yapıpta pişman olmayı tercih etmişimdir hep.. Durup durup acaba olsaydı ne olurdu demektense, yaşayıp görüyorum.. Pişman olacaksamda yaşayarak olmayı tercih ederim :KK51:
Sen ne yaparsın kalbine, heyecanına, duygularına kalsın :)
Biz 4 gözle bekliyoruz :D

Ayy ne güzel söyledin öyle :)
Ben bir şeyi yapmayıp pişman olmaktansa, yapıpta pişman olmayı tercih etmişimdir hep.. Durup durup acaba olsaydı ne olurdu demektense, yaşayıp görüyorum.. Pişman olacaksamda yaşayarak olmayı tercih ederim :KK51:
Sen ne yaparsın kalbine, heyecanına, duygularına kalsın :)
Biz 4 gözle bekliyoruz :D

İşte senin italyan kız:KK53: göz kırpmalar falan:KK8::rolleyes:

just italyanı götüriyii heee :p

çok hızlısın bebeyim bana da taktik vir :KK53:

Ay sagolun artik halini hatrini sorarim gorunce bi de sey dedi dont afraid of me i am a nice guy didi :-) oneriniz var mi baska ya :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X