Gebeliğe Hazırlık Bir bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kizlar bugun adet gunumdu olmadi. 5 gün önce dayanamayıp kan testi yaptım negatif çıktı, dün ise evde test yaptım negatif göründü.
Hala regl olmadım fakat bugün markete gittim biraz ağır taşıdım.o an öyle bir ağırlık geldi ki sanki o an regli oldum ve deli gibi kanamam başladı sandım.
Böyle bir şey yaşayan var mı
Yani test yapıp sonradan pozitife dönen oldu mu?

Bende de durum aynı. Ve hala sanki her an olacakmış gibiyim. Sürekli gidip konturol ediyorum. Sanki başladı gibi sıcaklık hissediyorum gidiyorum hiçbir şey yok. Anlamadım bende.

Hiç belirtin falan var mı

Benimde 4 gün geçti olmadım ama belirti var olucam

adet günü kan testi negatif cikti 10 gün sonra adet olmamistim idrar testim pozitifti geç döllenme olmuştu

Böyle bi durum yaşamadım benimde bugün hastalanmam lazım sabah uyandığım gibi test yapıcam

adet günü kan testi negatif cikti 10 gün sonra adet olmamistim idrar testim pozitifti geç döllenme olmuştu
Peki sizde ne gibi belirtiler vardı yada var mıydı. Sürekli kendimi dinlemek istemiyorum ama günüm geçtiği için bir acaba oluyor

Peki sizde ne gibi belirtiler vardı yada var mıydı. Sürekli kendimi dinlemek istemiyorum ama günüm geçtiği için bir acaba oluyor
Hiç sorma. Resmen paranoyak oldum. Ayın 6'sı 7'si çatlama olduğunu farz etti.doktorum. adet günüm yarın ama ben şu ana kadar en az 5 tane idrar testi 2 kere kan testi yaptırdım. Net bir belirti yok sadece bugün bir poşet taşıdım o an hastalandım zannettim kasıklarım inanılmaz bir ağrı girdi.

Aslında doktorum kızdı gün öncesi kan testinde çıkmaz niye yaptırdın diye

Böyle bi durum yaşamadım benimde bugün hastalanmam lazım sabah uyandığım gibi test yapıcam
Rabbim sabah en güzel haberleri almani nasip etsin. Yarın benim de adet günüm.ama herhangi bir belirti yok Bir de 6 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı dün evde idrar testi yaptım negatif çıktı bunlar benim çok ümitsiz olmama neden ne oldu.sabah musmutlu ol insallahhhhhhh..rabbim nasip etsin inşallah..

Aminn Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı

şişkinliğim dışında hiç-bir belirtim yoktu zaten kan testinde cikmadigi icin antibiyotik vermişti doktor.8ay olmadı bu ayda yoktur dedim ama adet olmayinca test yaptim

Aslında doktorum kızdı gün öncesi kan testinde çıkmaz niye yaptırdın diye
Günün yarınsa beklersin olmazsan yaparsın. Ben net olarak günümü bile bilmiyorum. 18 beklenen batdı. Ama hala gelen giden yok. 2 ay gecikme yaşamıştım 1 kere o sebeple pek ümidim de yok. Ama bu seferaşırı bel göğüs ve kasık ağrım var. Hatta kadın doğumdan randevu almayı düşünüyorum. Prolaktin hormonu yükselince falan göğüs ağrısı oluyormuş.

şişkinliğim dışında hiç-bir belirtim yoktu zaten kan testinde cikmadigi icin antibiyotik vermişti doktor.8ay olmadı bu ayda yoktur dedim ama adet olmayinca test yaptim
Ne mutlu size. Biz de deli gibi her şeyi hamileliğe yoruyoruz işte.

18'inde beta-hcg baktırmışım.
Adet günüm 23 .dayanamadım.
Sağlıkçı olduğum için de laboratuvar elimin altında. Bana bıraksalar -laboratuvari kendime çalıştıracağım manyaklıkla paranoyaklık arasında gidip geliyorum

Benimde 6 gün sonra adet günüm ama kasıklarımda ve belim de çok ağrı var ayrıca adet olacakmışım gibide bir ağrı var ve bu bir haftadır hemen hemen var yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Sol kaşığın da ağrı var.
Birde sanki seyirme gibi bı hiss,pıt pıt minik minik sanki minik baloncuklar arada patliyo gibi

Canim doktorun haklı regl gecikmeden kan verme boşuna. Ben im de yumurtam 6 sında çatladı ve reglim 1 gün geciktikten sonra kitte ccoooook ince bi çizgi gördüm. 1 gün dah abekledim yine ince bi cizgi cıktı sonra dün erken gebelik testi yaptım cift cizgi cikinca bu aksam yani adetkm 3 gün gecikince kan vermeye gittim. Sen de adetinin gecikmesini bekle yıpratma kendink

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…