• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim doktorun haklı regl gecikmeden kan verme boşuna. Ben im de yumurtam 6 sında çatladı ve reglim 1 gün geciktikten sonra kitte ccoooook ince bi çizgi gördüm. 1 gün dah abekledim yine ince bi cizgi cıktı sonra dün erken gebelik testi yaptım cift cizgi cikinca bu aksam yani adetkm 3 gün gecikince kan vermeye gittim. Sen de adetinin gecikmesini bekle yıpratma kendink
Hamilemisin

Yaaaaaa.....çok mutlu oldum..çok şükür rabbime😍 ay şu an kendi haberimi almış gibi sevindim. Çok çok çok çok sağlıklı bir hamilelik geçer inşallah ve hayırlısıyla kucağına alırsın 🤗🤗🤗 seni kucaklıyorum tebrik ederim
Cook teşekkür ederim 😍 allah razı olsun benim de son pes etme noktamda allah nasip etti çok şükür. Canım sen de ama üzme kendini ve bunaltma. Benim 3 gün regli sancım oldu resmen ha geldi gelecek. Kitte cizgiyi gormeme ragmen herhalde geliyo dedim ped takıp yattım geceleri. Insallah hamilesindir sende 🥰

Cook teşekkür ederim 😍 allah razı olsun benim de son pes etme noktamda allah nasip etti çok şükür. Canım sen de ama üzme kendini ve bunaltma. Benim 3 gün regli sancım oldu resmen ha geldi gelecek. Kitte cizgiyi gormeme ragmen herhalde geliyo dedim ped takıp yattım geceleri. Insallah hamilesindir sende 🥰
Duanı eksik etme ne olur.
Şu an o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana mı 6 gün önce kanda çıkmadı, dün evdeki idrar testinde de çıkmadı. Dünle bugün sol kasığımda ağrı var.Bir de dedim ya bugün markette ağır bir şey taşıdım o an deli gibi renkli olmuş gibi hissettim son cuma artı bir de içimde minik minik sanki böyle balonlar patlıyor gibi. Böyle şeyler oldu mu sana

Duanı eksik etme ne olur.
Şu an o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana mı 6 gün önce kanda çıkmadı, dün evdeki idrar testinde de çıkmadı. Dünle bugün sol kasığımda ağrı var.Bir de dedim ya bugün markette ağır bir şey taşıdım o an deli gibi renkli olmuş gibi hissettim son cuma artı bir de içimde minik minik sanki böyle balonlar patlıyor gibi. Böyle şeyler oldu mu sana
Benim sol kasığımda minik acılar girdi kısa süreli.ya benimki tamamen regli agrilarim gibiydi akıntım çoğaldı beyaz seffaf renkte. Göğüs uclarim aciyordu ama bunları reglim 1 gün geciktiginde daha yoğun hissettim bide herkeste farkli oluyormus canım

Benim sol kasığımda minik acılar girdi kısa süreli.ya benimki tamamen regli agrilarim gibiydi akıntım çoğaldı beyaz seffaf renkte. Göğüs uclarim aciyordu ama bunları reglim 1 gün geciktiginde daha yoğun hissettim bide herkeste farkli oluyormus canım
Evt gorecegiz bakalım bizde birşey varmı.o kadar kırıldım ki 6 gün önce kan testi yaptırdım ya hiçbir şey yapmak istemiyorum şu an canım

şişkinliğim dışında hiç-bir belirtim yoktu zaten kan testinde cikmadigi icin antibiyotik vermişti doktor.8ay olmadı bu ayda yoktur dedim ama adet olmayinca test yaptim
Siskinliginiz nasildi benim kaç gündür el parmaklarım çok sis yüzüğüm çok fena iz yapiyor

Siskinliginiz nasildi benim kaç gündür el parmaklarım çok sis yüzüğüm çok fena iz yapiyor
kilo almıştım ellerim karnım heryerimde fazlaliklar vardı pantolonlarima sigamiyordum.belki başka belirtilerimde vardı ama ben beklemediğim için hiç dinlemedim kendimi

Aynı durum bendede var şuan reglim tam 4.günündeyim ama gelen giden yok. Sadece bugün çok az bi açık kahve pembemsi leke oldu o da peçeteye geldi bilmiyorum ama umutlandırmıyorum da çok kendimi. Çünkü çok istiyoruz çocuk ve bu ayı iyi değerlendirdik.

Back
X