• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakar mısınız?

deedoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
46
2
48
34
İstanbul
Ben evde ağda yapmak istiyorum ama ne kullanacağımı tam bilmiyorum.
Şu kuaförlerde olan makineden almak istiyorum, birisinin ondan bahsettiğini görmüştüm internette
Acaba o makineyi nereden bulabilirim?

Hazır ağdaları deneyeyim dedim ama beceremedim.
İki yıl sonra falan lazere gitmeyi düşünüyorum zaten ama şu an olmaz.
Biraz küçük olduğum için de kuaföre gitmekten utanıyorum. :17:
Acaba bana neler önerebilirsiniz?

Ben evde ağda yapmak istiyorum ama ne kullanacağımı tam bilmiyorum.
Şu kuaförlerde olan makineden almak istiyorum, birisinin ondan bahsettiğini görmüştüm internette
Acaba o makineyi nereden bulabilirim?

Hazır ağdaları deneyeyim dedim ama beceremedim.
İki yıl sonra falan lazere gitmeyi düşünüyorum zaten ama şu an olmaz.
Biraz küçük olduğum için de kuaföre gitmekten utanıyorum. :17:
Acaba bana neler önerebilirsiniz?

canım ilk önce kendi küçük bir kazan al agda olarakda bu elle çekilen parca ağdalar var onlarla başlarsan iyi olur ufak ufak cekersin

kazanları bütün kozmetik marketlerde bulabilirsin sana bahsettigim ağdayı belik bularsın belki bulamazsın ama intenetten satışı var bahsettigim şu ağda disk tablet titanyum 400 gr tanaçan

ben evde kendim yapıyorum kuaförden farkım yok.
kozmetik dükkanlarından yada japon pazarı gibi bir yerden küçük sir makinası ve bir tablet sir ve tahta spatula al.evde sir makinasını elektirik pirizine tak.içine tablet sirden bir parca kırıp koy yavaş yavaş erisin dayanabileceğin sıcaklığı gelince spatulayla istediğin bölgeye uygula ve biraz soğumasını bekle. sonrada çek hepsi bu kadar.zorluğu yok yani...

tatlım bu kartuş ağda sen bunu sadece bacaklarını ve kol üstlerini alabilirsin bunun yanında kazanda alırsan bikini ve koltuk altlarını alırsın anlatabildin mi ???*

Back