- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 35
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
Iyi aksamlar Kk hanımları:)Ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum,yorum yapabilirseniz çok sevinirim çünkü benim kafamda oldu bitti ama hala aklmin almadığı konular var ...Neyse gelelim konumuza, bdvye de konu açtım bi kaç tane yaşadığım sıkıntılı evlilik hakkında ve boşanma sürecimin devam ettiğini. Evet boşanma sürecim devam ediyor boşanmamin en büyük sebebi eşimin daha önceden bi arkadaşlık sitesinde tanımadığı yüz yüze görüşmediği bikac bayanla,whatspda sanalda yani cinsel içerikli konuşamadıydı (sanal seks) ve bizim özel hayatımız pek yoktu, benle birlikte olmak pek istemezdi normalde bayanlar erteler ya bizim hep erteleyen eş kişisiydi,ama normalde dışarı hayatımızda ev hayatımızda genelde bana ev işlerinde yardımcı olmaya çalışan aile içinde annesine ,babasına karşı öven savunmaya geçen,ne bulursa yiyen ,çalıştığı paranın olduğu sürece tâbi bana veren ,kıyafet alınacaksa sana alalım benim.ihtiyacum yok,telinin duvar kağıdı ikimizin resmi,ama bana yaklaşmayıp böle yollara girmesi benim aklım mantığım ne olabilir ?Bana karsu duyduğu minnet ya da vicdan duygusu müydü?Ya da çevrenizde böle tip erkekler duydunuz mu?Sanalda başka bayanlara karşı aşıp kesen ama yanımda sarılıp uyuyalım derdi genelde.Örnekler vermem gerekirse ,balayına gittik 5 gün, hergun normalde benim ertelemem lazimken, su gün bu gün dedi kendisi ve 5 gün boyunca bisey yaşanmadan döndük evimize:)sadece yedik içtik oynadık yanıma o kar kaldı:)Yine bi örnek verecek olursam kız arkadaşı olmamış reel hayatta anca bu şekilde sanalda konuşmaların otesune geçmemiş zaten bu anlasiliyor ,artı fiziki olarak pek kendine özgüveni olan biri değildi başka birinin profilini koyarak konusmus,ya da whatspda boş profille hatta bende kaç kere sorgulamışımdır,neden boş profil kullanıyorsun filan diye ama yine de bildiğini okudu ...Zaten yan yana yakistirmazlardi bizi,benim hep daha güzel olduğumu eşimin kötü bi tabir olacak ama çirkin olduğunu sölerlerdi, benim tek kusurum fazla kilolarımdı,ki evlendikten sonra da mutsuzluğun getirdiği duygularla daha da çok kendimi yemeğe verdim ve daha fazla kilo aldim ,neyseki ayrı kaldığımız.bu 8 aylık süreçte verdim ve vermeye de devam ediyorum. Artık olan oldu ama geçti o devir bu tarz vakalarından ve mesajları yakalamamla bi kaç kere açtım davamı devam ediyor hala ,8 aydır farklı sehirlerdeyiz, ne arama ne sorma ne onda ne bende bi kere bile arayıp özür dileme girişiminde bulunmadı, kabullendi ,herkes kendi kabuğuna çekildi.Esas sorum şu ayrılıyoruz.bittu ama bu ne tıp bir hastalığa giriyor erkeklerde ,ya da böyle biseyler duydunuz mu bi başka birinde,bunun altında yatan psikoloji nedir?hala düşünürüm.Bu arada terapiye filan kapalı bi insandır, çok kere teklif ettim ama reddetti.Ki kendisi doktora gitmekten aciz bi insandir .Ben bu evlilikte elimden geleni yaptım maddi ve manevî anlamda hep yanında oldum ama sanırım artık kendime de acıdığım için bu evlilikte kalmak istemedim,çünkü artk gururum ağır bastı .