- 6 Mayıs 2024
- 3.535
- 3.675
- 48
- 29
Aa süper o zaman çok sevindimGerek yok, daha yeni gidip geldim. 2 valiz gidip 3 valiz dondum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa süper o zaman çok sevindimGerek yok, daha yeni gidip geldim. 2 valiz gidip 3 valiz dondum
Pegasus Makedonya uçuşu internet sayfasını epeyi kurcaladım da valiz sayısı belirtmemiş 20 kg bagaj hakkı diyorsatış sözleşmesinde bu gibi ayrıntılar zaten yazıyor. havayolu şirketi ve rota belirtirseniz burada yardımcı olabilecek çok üye var.
Ben de pegasusla gitmistim, rahat olunPegasus Makedonya uçuşu internet sayfasını epeyi kurcaladım da valiz sayısı belirtmemiş 20 kg bagaj hakkı diyor
İçim rahatladı çok teşekkür ederimBen de pegasusla gitmistim, rahat olun
Pegasus Makedonya uçuşu internet sayfasını epeyi kurcaladım da valiz sayısı belirtmemiş 20 kg bagaj hakkı diyor
burada hanımlar çok net şekilde ikiye bölebileceğinizi söylemişler ama sadece ve sadece 32 kg'lık bagajlarda net şekilde havayolu şirketi tarafından bagajın iki parça olabileceğinin bildirildiğini görmüştüm. hanımlar bunu yapabildiyse tamamiyle kontuarda bulunan görevlinin insiyatif kullanmasından ötürü olmuştur. dolayısıyla bu riski almak ister misiniz siz karar vereceksiniz.Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarımızda başlangıç paketimiz olan Light Pakete ek olarak yenilenen 3 farklı paket içeriğimiz daha mevcuttur. Bu paketler sırasıyla; Super Eko, Avantaj ve Comfort Flex paketleridir. Her 3 paket içeriğimizde de 1 adet koltuk altına sığacak çanta, 1 adet kabin bagajı ve 1 adet uçak altı bagaj hakkından faydalanabilirsiniz.
Ben bugune kadar hic “neden 20 kg bagaji 2’ye boldun? Bu sekilde kabul etmiyoruz” diyen bir havayolu sirketi gormedim. 20 kg ucak alti bagaji istedigi gibi kullanir yolcusitesinden alıntı yapıyorum:
burada hanımlar çok net şekilde ikiye bölebileceğinizi söylemişler ama sadece ve sadece 32 kg'lık bagajlarda net şekilde havayolu şirketi tarafından bagajın iki parça olabileceğinin bildirildiğini görmüştüm. hanımlar bunu yapabildiyse tamamiyle kontuarda bulunan görevlinin insiyatif kullanmasından ötürü olmuştur. dolayısıyla bu riski almak ister misiniz siz karar vereceksiniz.
Ben bugune kadar hic “neden 20 kg bagaji 2’ye boldun? Bu sekilde kabul etmiyoruz” diyen bir havayolu sirketi gormedim. 20 kg ucak alti bagaji istedigi gibi kullanir yolcu
Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarımızda başlangıç paketimiz olan Light Pakete ek olarak yenilenen 3 farklı paket içeriğimiz daha mevcuttur. Bu paketler sırasıyla; Super Eko, Avantaj ve Comfort Flex paketleridir. Her 3 paket içeriğimizde de 1 adet koltuk altına sığacak çanta, 1 adet kabin bagajı ve 1 adet uçak altı bagaj hakkından faydalanabilirsiniz.
Ben sizin alintinizi gordum. Agirlik ve havim farkini da biliyorum cok sukur. Ben kendi yasadigim daha dogrusu hic yasamadigim durumu yazdim. Bakin ben alintimda ne dedim, ben tr’deki her havayolu sirketiyle uctum, bana boyle bir sey soyleyen olmadi dedimbavulların hepsinin ölçülerinin standart olmasının bazı anlamları var. uçuşlar ayarlanırken taşıyacağı ağırlık kadar hacmin de uçuşa dair bazı parametreleri hesaplamak açısından önemi var. dolayısıyla 20 kg istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. yukarıda da yazdığım gibi kontuarda görevli kişi, insiyatif kullanmıştır. uçuşun gerçekleştirileceği havayolu şirketinin sitesinden de bagaj kuralından alıntı yapmıştım.
Ben sizin alintinizi gordum. Agirlik ve havim farkini da biliyorum cok sukur. Ben kendi yasadigim daha dogrusu hic yasamadigim durumu yazdim. Bakin ben alintimda ne dedim, ben tr’deki her havayolu sirketiyle uctum, bana boyle bir sey soyleyen olmadi dedim
Teşekkür ederim bilgi için. Eşimle de sıkıntı yaşamak istemiyorum en iyisi büyük bir valiz satın alıp tek valiz gitmek gibi duruyorsitesinden alıntı yapıyorum:
burada hanımlar çok net şekilde ikiye bölebileceğinizi söylemişler ama sadece ve sadece 32 kg'lık bagajlarda net şekilde havayolu şirketi tarafından bagajın iki parça olabileceğinin bildirildiğini görmüştüm. hanımlar bunu yapabildiyse tamamiyle kontuarda bulunan görevlinin insiyatif kullanmasından ötürü olmuştur. dolayısıyla bu riski almak ister misiniz siz karar vereceksiniz.