- 11 Şubat 2023
- 7.545
- 13.850
Sizin için söylemedim. Konseptin içeriğinden bahsettim. Yoksa sizinle alakası yoktu yorumumunBizimki böyle bir sey değil aslında tam olarak… bir iki balon ve sohbet sadece adı baby shower olacaktı.. Burada yanlıs ifade etmis olabilirim
Güzelmiş de bizim ülkede yok belli. Çok teşekkür ederim bilgi içinDoğumdan önce ortalama 6. Aylarda falan bir liste var o listeye göre bebeğin ihtiyaclari alınıyor. (Orijinali anne babaya bu süreçte maddi anlamda bir nebze nefes aldırmak) örneğin ; x hastane çıkışı alacak
Pozitif bir üye ; ana kucagi alacak
Teyzesi ; nevresim seti
Dede ; yatak
Kv; bebek arabası....
Tabi bu gelenek bizim ülkemizde üç çocuk büyütecek parayla organizasyon yapıp boş boş eglenmek.
Eşiniz ve kv drama quen. Bunlar sizden çok lohusa olur. Arkadaslarınız da garip teyze ne alaka birinin evinde ya da dışarda yapsalarmış. Büyükleri niye karıstırmışlar. Teyzenizde yap8lırsa kv laf eder tabi geleyim diye. Ama dizlik bir durum yok eşiniz ile kv ye dikkat edin derim. Riskli hamile eşini üzmek normal değil. Kv aglamış ona da yuh diyorumArkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Siz eşinizi bı azarlayın bence kendine gelsin. Lohusayken annemi nasıl üzersin deyip üzerinize de yürür.Arkadaşlar, hepinize destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İnanın dünden beri kendi kendimi yiyorum arkadaşlarım hata mı etti diye… Kayınvalidem 52 yaşında bu arada, baby shower bilmem ne benim bilmediklerimi biliyor öyle söyleyeyim… Teyzem de tamamen kayınvalidemin bu tip organizasyonlara merakını bildiği için önceden başka bir organizasyon daha yapalım diye haber vermek istemiş ama belki de hiç aramamalıydı dediğiniz gibi… Bu arada baby shower dediğime de bakmayın işte, adı baby shower bir iki süs ve bir araya gelmekti maksat..
Ne alaka allah askina?
Kaynanalar kapatılsın, gerekiyorsa oğullarıda yanlarında..Arkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
aslında baby shower tam olarak üyenin anlattığı şeyBizimki böyle bir sey değil aslında tam olarak… bir iki balon ve sohbet sadece adı baby shower olacaktı.. Burada yanlıs ifade etmis olabilirim
Sizin atladiginizi gördüm. Ben de eksik kalmıyım dedimGeçmiş tecrübeler diyelim. Siz niye atladınız?
Evet merhaba. sizi çok iyi anlıyorum maalesef bazen böyle olabiliyor. Kafanızı takmayın.Arkadaşlar selam, sizinle bir konuda dertleşmeye geldim… Ben şu an 28 haftalık gebeyim ve 1 ay önce protein kaçağım olduğunu öğrendim bu nedenle riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Ayrıca ailemde böbrek yetmezliği hastalığı olduğu için de risk altındayım. Neyse, konuyu anlatayım… Bu olaylardan dolayı baby shower yapmak istememiştim, ama arkadaşlarım sürpriz bir parti yapmak istemişler. Arkadaşlarım dediğim de 3 yakın dostum… Daha önce teyzemin evinde bride to be yapmıştık, yine teyzemi arayıp bunu anlatmışlar ve kız kıza yapalım kafası dağılsın adı baby shower olsun ama maksat dertleşmek demişler… teyzem de okeyleyip, kayınvalidemi aramış, böyle böyle bir durum var kızlar baby shower adı altında toplanacaklar ben sizinle de bir organizasyon yapmak istiyorum ailecek de bir baby shower yapalım demiş. Kayınvalidem ağlayığ duruma cok kırıldığını, baby showerın bi kere olacağını, bi daha olmayacağını falan söylemiş. Tabi iş büyüyünce sürpriz falan olmaktan çıktı ve iptal edildi. Eşimle de kavga ettik, arkadaşlarımı suçladı neden annemleri istemiyorlar falan diye ama böyle bir durum yok… Çok canım sıkkın gerçekten neden bu kadar büyüdü anlayamıyorum
Hadi ablacım başka yereSizin atladiginizi gördüm. Ben de eksik kalmıyım dedim
Tamam ablacım.Hadi ablacım başka yere