Bir Baby Shower olayı…

Durumu pek anlayamadım ama şu kadarımı söylüyorum eskiden böyle yok cinsiyet partisi,yok baby shower partisi mi vardı insanlar doğurur sonra 40 mevlidi yapardı hep birilerine özenti gereksiz masras o yaptı da ben neden yapmayım yazık cidden ülkece zor şartlarda yazık günah ona verilecek para kusura bakmayın

Baby shower gibi kutlamaları bende gereksiz buluyorum sadelikten yana olduğum için orasi ayrı konu ama eskilerden örnek vermeniz ne mana ya? Biz eskilerdemi yasiyoruzda kalkıp eksileri örnek veriyorsunuz? Şu tarihi geçmiş düşüncelerden bir sıyrılın artık.

teyzeniz ne alaka kayinbalidenizi aramışta söylemiş, soran olursa kız kıza toplanacagiz derlerdi en fazla.
Neden kaynananiza hemen hesap verme geregi duymuş gibi aramışki.
Eşinizde anne genclerin icinde ne isin var diyememis size sarmış.

Kayınvalidenize soyleyin o da dogursun ama ıcınde kalanı...

Benim anam hayatta bilmez,65 yaşında ,umurunda dahi olmaz hatta.

Benim anam hayatta bilmez,65 yaşında ,umurunda dahi olmaz hatta.
Ona bişey diyemem ama çoğu görüyor biliyor benim annem direk baby showerden bahsedince o ney oluyor kızım bebek cinsiyet partisi mi diye sorabiliyor gerçekten çoğu senden benden daha iyi biliyor, okadar da cahil değiller

3 kişi kendi aranızda yapacağınız bir organizasyonu neden kayınvalidenize anlatma gereği duymuş teyzeniz?
Kızlar toplanması olacakmış bu zaten. Kayınvalideniz ,akrabalarınız falan gelmeyecekken zaten,neden duyuruldu onayı istendi anlamadım cidden?
Onunda ağlaması çok komik,ne sandıysa artık,bir kere olur falan demis,saka gibi.
Eşiniz sizin bu durumunuzda,kafası dağılsın,eşim iyi olsun diyeceğine,birde sorun çıkarmış ,yerinizde olsam inadına gider arkadaşlarımla o organizasyonu yapar,bol bol fotoğraf çeker heryerde paylaşır,gözlerine gözlerine sokardım,öyle bozulunmaz,buyurun böyle bozulun diyerek.

Yoo baby shower istediğiniz kadar yapılır. Madem kayınvalideniz bu kadar meraklı güzel hazırlansın süslesin her yeri sizi arkadaşlarınızı teyzenizi vs davet etsin alsın gelinine torununa güzel hediyeler . Ne güzel ya gençlerin organizasyonuna katılayım beni de davet etsinler vs. Olmayınca da dışalanan ergen kız gibi otur ağla.

Kv hanıma durumu anlatın aynı burada dediğiniz şekilde
Belki o da beni istemediler diye düşünmüştür

Kaynanan ilk onunla yapmak istemiş iki kez mi olurmuş dediği o bence ilk onu cagirdiginiz bir parti olsaydı sonrasında 100 kerede olurdu o parti onun derdi ayrı her yerden olumsuzca çıkıyorlar oldu gelsin birde balonu patlatıp havalara uçsun yada pastayı o kessin mesela konfeti patlatsin hey allahim

Baby shower diye bir kavram olmasaydı bunlar olmayacaktı olmuyor işte zorlamayın şalvar altına Christian louboutin olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…