Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

ben senın yerınde olsam o kv denınde es musvettesınınde agzına sıçmıştım bu kadar net..!!!!

Arkadaşına söyle aklını başına toplasın.Köprüye gitmek,intihara kalkışmak nedir ya.Hayat bu kadar mı ucuz.İnsanlar bu kadar mı erkeğe bağımlı.Kocasında hata.Taaa en başında kayınvalidenin her yaptığına izin veren göz yuman kocadır.Bi de kalkıp özür diliyor.

Bir yuva kolay mı kuruluyor, boşanmanın geri dönüşü olmaz. KV ile iyi geçinmeye bak. O da artık senin bir annen.
Arkadaşlardan boşan diyenleri, eshefle kınıyorum. Sizin mutlu olmanızı istemiyorlar sanırım.

35 yasnda bir erkek nerde napicagini bilmiyosa anne ve esin yerini ayrt edemiyosa sen hastanede yatarken babasi varsa kusura bakma deger vermek bu degil canim.
1ayda ne cok sey yasamissin

Boyle devam edeceksen sesini cikarmican ozaman kaynanan gece siz yatarken odanizada girse kizmcan cunku esin zaten bi suru seye sahit olmus hala kmin tarafnda duruyo peki ? Kusura bakma canm anlattgn olayda esinin tutulacak tek bir tarafi yok.

Yeni evlenmişsin,çocuğun da yok.Hemen ayrıl,vakit kaybetme.Psikolojik destek al bir süre.

"Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı." kayınpederin olgun biriymiş... Çocuk yokmuş senin için çok büyük avantaj daha rahat düşüneilirsin...

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun Tuğçe. İnsan tanıyamıyor işte aynı eve girmeden. Ne çarşafmış, ne altınmış reziller...!

Birçok maddi manevi emekler harcanıp yuva kuruluyor. En önemlisi de ne hayal ediyorsun ve ne ile karsilasiyorsun kimseden ozur dileme. Boşver altınları kimseye mutluluk getirmez. Alabiliyotsan senin ve ailenin aldıklarını al ve uzaklaş o evden. Sana ne o sözde koca nede o kv,kp huzur mutluluk vermez. Arkana bakma. Allah yolunu açık etsin. Yeni hayat kurmaya bak ailenin yanında

Erkeklerin şu ne olursa olsun annemdir, her şeyi yapar, karıma eziyet de eder önemli değil mantığından tiksindim resmen. Kendi KV'leri azıcık laf etse eşlerinin ayağını kesiyorlar annelerinin evinden ama kendi anaları her türlü tavizi hak ediyor. Hep de "canım haklısın, annem böyle biridir, değiştiremeyiz, idare et" derler ama kendileri tek laf ya da hareket görsün karşı taraftan gemileri yıkarlar.

Gidin KV'ye hakaret, habersiz eve girip hırsızlık yapma ile ilgili dava açın. Kocanız da 1 ayda sizden vazgeçiyorsa denecek laf bile yok. Önce şu KV'yi bi halledin derim sonra eşinize yol yordam düşünürüz.

Özür dilemeye gittiğinizde gitme kızım yapma kızım etme kızım! bırak şu rezilleri demedi mi anneniz babanız? nasıl özür dilediniz o s.rtükten.. Allahım saçlarını ellerime dolayıp kafasını duvarlara vurasım geldi.. bu embesil ana oğul bende bu hissi uyandırdı..

bu kv nin böyle olacağı hiç mi sinyal vermedi

birde altınlar için uğraşsın kv ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ne yapsa ne kadar haklıda olsa suçlu olacak ve 1 yılı olmadığı için çekişmeli boşanma olacak altınlar için polise başvursun

Çarşaf kontrolu mu pardon ama yuh.habersız annesının gelmesıne kızmakta haklısın senın hıc sucun varmıs gibi gorunmuyor.boşan yoksa bakırköye yatabılırsın sayelerınde

Çok zor bir şey boşanmak ama boşanmayıp evliliğe devam ederseniz kv yaptıklarına yapacaklarına raziyim gibi bişey demek olucak Allah yardımcın olsun Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Bir halt olmaz o insanlardan terbiyesizler . Sinirlendim ya okurken.Yoluna bak.

Kaynananız belliki fesat kötü bir insan ama ortada ondan daha büyük bir sorun varki o da eşiniz.Adam gelmiş kaç yaşına anasının memesinden ayrılamamış otur dese oturup kalk dese kalkacak bir sünepe,silik bir kişilik.Eşiniz İsteseydi eğer kaynananız tek dişi kalmış canavar olsa bırak sana bunları yapmayı gözünün üstünde kaşın var diyemezdi.
Sizide anlamadım açıkçası.Daha doğrusu ne istediğinizi anlamadım ben.Boşanacak olsanız bu konuyu açmazdınız.Kurtarayım ben bu evliliği dediğinizi düşüneceğim o zamanda böyle anakuzusu adamın anasına hırsızlık için suç duyurusunda bulunmazdınız.Yani bırakın kocanızı kim olsa kabul edilebilir birşey değil bu.Haklı ya da haksız çoktan gemileri yakmış olmalıydınız bunu yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…