Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

Aklini hep esine olan sevgin ve cevrenin evliligine sahip cik baskisi kurcaliyacak birak bu dusunceleri sakin kafayla dusun.

1yil sonra sinir hastasi olacagina birak kurtul gecmis olsun

Yaziklar olsun o kv ye ve eşine. eşin her seye sahit oldugu halde ve senin hakli oldugunu bildigi halde sesini cikarmiyor. seni sevmedigini soylemis ya cok cabuk doldurusa geliyor. kv dolduruyor. ama sesini cikarmayip seni korumamasi cok buyuk bir eksi. sen bu adamla evli kalsan bile her zaman boyle sürüp gider;seni korumaz yani, tam bir anneci. kv cirkefin teki her zaman kavga cikarma potansiyeli var bu durumda esin de seni korumaz. esinden ne koy olur ne kasaba..ya ailen peki bu durumda ne yapiyor? babaniz bu duruma bi el atsa esinizle otoriter bi sekilde konussa? eger ailenizin sizin arkanizda oldugunu bilirse tutumu daha farkli olur gibi geliyo.

Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için.

Bak bu cok yanlis. Suclu olunmadigi halde ozur dilenmesi asla yapilmamasi gereken bir sey. Ayrica sonuclari da asla iyi olmuyor.

Ben sunu anladim, kadin resmen evliliginizi bitirmeye oynamis. Yani oglunun yuvasinin yikilmasi umurunda degil. Bu da oglunu baska bir kadinla paylasmak istemedigini ve bu yolda elinden gelen herseyi yapacagini gosteriyor. Oglu da annesine yeterli tepkiyi gostermiyor yani sevdigi kadini kaybetmek umurunda degil, cunku daha cok sevdigi, asla vazgecmeyecegi baska bir kadin var. Yanlis anlamadiysam aralarinda cok farkli bir sey var. O kadin oglunu hayatta evli tutmaz sen yada baskasi. Ha torun derdine belki cocuk yapmalik kadar agzi dili olmayan, yaptiklarina ses cikarmayan biri olursa belki.

Ki zaten 35 yasinda adamin ailesiyle ne isi var orasi ayri ilginc.

Tek bir soru. Bu adamların bu kaypaklıklarını, ağlaklıklarını, anne kuzuluklarını görünce tiksinmiyor soğumuyor musunuz.

Onu çok seviyorum

Onu ben de merak ediyorum. Bir erkegin basiretsiz pasif silik bir ana kuzusu oldugunu gordukten sonra ona bir erkek gozuyle bile nasil bakilir ki.

Peki calinti sikayetinin akibeti ne oldu?

35 yasinda ki adam annesine dur diyemiyorsa pes! biraz annenin evinde kafanı dinle hersey olacagina varir zamana birak kocan okadina dur demedigi sürece hayatınız böyle gider vu adamla...

Okurken ruhum sıkıldı.
Evlenene kadar kadınlarına aşık olan erkekler, evlendikten sonra analarına aşık oluyorlar maalesef. bu neredeyse bütün erkeklerde var da, eşiniz annesine sadece aşık değil, bağımlı anlaşılan. annesinin sözünden çıkacak bir adama benzemiyor. ezik bir adamla olamam deyin ve terk edin lütfen.
benim eşim ilk okuldan sonra ayrılmış annesinden yatılı okul ünv. vs derken neredeyse 20 yıl çok nadir görüşmüşler.
KV, evlendiğimizden beridir sık sık gelir bize 15-20 gün kalır. her Allahın günü, başımızda erkek yok sizde taşının bizim memlekete diye baskı yapar. Yıllardır, dip dibe yaşamak için benimle evlenmesini mi beklediniz demek isterim ama huzur kaçmasın diye susarım.
velhasıl normal evliliklerin bile yürümesi çok zahmetliyken, boyle bir evlilikte ısrar etmeniz ömür törpüsü olur sizin için.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

çok ana kuzusu sen birde evine dönsen yine annesinin sözünden dönmez sen haklısın lakin gerçekten korku filmi gibi
kimse boşanmak için evlenmiyor biliyorum ama böyle devam etmez zaten hiç kendini başkasına ezdirme özür dilemesi
gereken onlar sende bunun farkındasın acı çekiyorsun sadece dilerim en yakın zaman da mutlu olursun

Kv ilk gecenizde bile gece 2ye kadar sizleymis.
Ortaniza yataydi bari ya gitmeyeydi sanki.

Bu ne la?

Kendi kendinize cozumude bulmussunuz zaten evliligim galiba bitiyor demisin. Baska oluru yokki cok sacma sapan intihara kalkismisiniz zaten. Bi zahmet bitsin bu nasil bi dunya arkadas?

Hepsini Allah'a havale et..ve boşan..o karaktersizlerden özür flan da dileme ne kadar dava varsa da aç..daha çok gençsin Allah karşına seni seven Allah korkusu olan bi insan çıkarsın..

Kusura bakma ama istemsizce güldüm. Önce efelik yapıp eşyaları toplayı gidiyorsun,sonra kuyruğu kıstırıp geri gelip intihara kadar gidip bide özür diliyorsun bukadar düşürmeseydin keşke kendini. Haklıysan kuyruk dik kalsaydı.
Boşan,bişey çıkmaz bu evlilikten..

Once ogullarina evlen evlen diye tutturup basinin etini yerler. kendileri kiz bulurlar sonra bosandirmaya calisirlar. hayatinin en guzel yasinda yuvani yikmaya calisan bir kv ve onun agzinin icine bakan karakteri oturmamis anne bagimlisi bir kocayla ugrasacaksin. Adam 35 yasina gelip anca evlenebilmis karisinin agzinin icine bakip onu el ustunde tutacagina annesinin sozunden cikmiyor. birak anasinin koynunda uyumaya devam etsin.

Adam yasini basini almis, az bir sey 'adam' olmasi lazimdi, kusura bakmayin ama... Sebepsiz yere anasinin karisini ezmesine gule oynaya izin vermis, bu olayin baska aciklamasi yok ki... Bosan demeyi ben de hic sevmem, sonucta hicbr evlilik emeksiz kurulmuyor, ama bu adamla isin cok zor. Ne senin arkanda durmus, ne sana gercekten deger vermis. Deger veren adam boyle davranmamali... Allah kolaylik versin, umarim bir an once boyle olaylardan kurtulursun.

Butun mesajlari okudum. bosanma yuvani kurtar diyen 1 kisi bile yok. normalde insanlar farkli acilardan bakip yorum yaparlar. karsi tarafin hakli taraflarini soyleyenler olur. ama burda kimse oyle bir sey yapmamis. ben senin yerinde olsam bu benim icin fikir olmus olur. Kendimi senin yerine koyup dusunuyorum ben kendi kendime "kimse bosanma demiyor, herkes bosan diyor" diye dusunurum.

Ama o ne yapcak? Ustune bide hamile kalir affetsinler diye.

Özür dilemeni gerektirecek bir durum olmadığı halde özür dilemişsin, bir dha bu hatayı yapmayın derim. Kopacaksa zaten kopuyor kendinizi ezdirmenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…