- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkama bakmadan kacardim kayinvalide neredeyse sizinle birlikte evlenmis gibi dibinizde esiniz tepki koysa yuvani dagitma derim ama boyle bir adamla hayatta kalamazdim aninda sogurum hic bir zamanda mutlu olamaz boylesi eminimki gitseniz o zaten pisman olucaktir ama boyle insanlarla hayat gecmez
deger vermis olsa intihardan dondugun halde hastaneye gelip yaninda olmazmiydi..1 aylik evlisiniz yasadiklarina bak birde annesinden ozur diletiyor suan herseyi kabullenmis hatali gorunen taraf sensin gozlerinde bu yasadiklarini unutabilcekmisin tekrarlarida olucak cok zor gorunuyor bu evliligin gidisatiEğer gerçekten eşimin bana değer vermediğini bilsem bi an gözümü kırpmazdım. Ben onu çok sevdim ve onunda beni sevdiğinden hiç bir zaman şüphem olmadı. Ben 22 yaşındayım eşim ise 35. Bu adam bu yaşa kadar annesiyle yaşamış ve tek çocuk. Kadının belki en kıymetlisi bunu da anlayabilirdim ama ben sadece huzur istedim. Bu cahilliği yapacağını hiç ummazdım.
Eğer gerçekten eşimin bana değer vermediğini bilsem bi an gözümü kırpmazdım. Ben onu çok sevdim ve onunda beni sevdiğinden hiç bir zaman şüphem olmadı. Ben 22 yaşındayım eşim ise 35. Bu adam bu yaşa kadar annesiyle yaşamış ve tek çocuk. Kadının belki en kıymetlisi bunu da anlayabilirdim ama ben sadece huzur istedim. Bu cahilliği yapacağını hiç ummazdım.
deger vermis olsa intihardan dondugun halde hastaneye gelip yaninda olmazmiydi..1 aylik evlisiniz yasadiklarina bak birde annesinden ozur diletiyor suan herseyi kabullenmis hatali gorunen taraf sensin gozlerinde bu yasadiklarini unutabilcekmisin tekrarlarida olucak cok zor gorunuyor bu evliligin gidisati
Eşin sana değer veriyor olsaydu,annesine seni ezdirmezdi.Eşin sana değer veriyor olsaydı ölümden döndüğünde elini tutardı.Hiç tanımadığınız bir adam bir can gidecek diye sizi ölümden döndürmeye çabalamış ,eşin olacak hırtın yaptığını düşün ve sana verdiği değeri gör.Eğer gerçekten eşimin bana değer vermediğini bilsem bi an gözümü kırpmazdım. Ben onu çok sevdim ve onunda beni sevdiğinden hiç bir zaman şüphem olmadı. Ben 22 yaşındayım eşim ise 35. Bu adam bu yaşa kadar annesiyle yaşamış ve tek çocuk. Kadının belki en kıymetlisi bunu da anlayabilirdim ama ben sadece huzur istedim. Bu cahilliği yapacağını hiç ummazdım.
Barışmaya yatkın olan birinin sözleri bunlar.Eğer gerçekten eşimin bana değer vermediğini bilsem bi an gözümü kırpmazdım. Ben onu çok sevdim ve onunda beni sevdiğinden hiç bir zaman şüphem olmadı. Ben 22 yaşındayım eşim ise 35. Bu adam bu yaşa kadar annesiyle yaşamış ve tek çocuk. Kadının belki en kıymetlisi bunu da anlayabilirdim ama ben sadece huzur istedim. Bu cahilliği yapacağını hiç ummazdım.
+1000Barışmaya yatkın olan birinin sözleri bunlar.
Sizi bunca kötü muameleye mahkum bırakan hastanede olduğunuzu bildiği halde yanınıza gelmeyen birinin sevgisinden ne kadar da eminsiniz hayret doğrusu.
eger gercekten kurtarilmaya deger bir evliliginiz olsaydi bir ayda bu raddaye gelmezdi ..siz on plana mutlulugu huzuru koyun annem gibi olmasin evliligim bozulmasin derken mutsuz bir evliligi zoraki devam ettirmek size zarar verir..ustelik evliligi bitirmek ister gibi davranan umursamaz olan kisi esiniz siz ne kdr cabalayacaksiniz o birseyler yapmadikcaBen çok zor bi hayat yaşadım. benim annemde 2. evliliğini yaptı ve ondan da hayır görmedi. Ben hayatım boyunca hep annemi gözümün önünde bi örnek olarak gördüm. Bu süreçte çok yıprandım. Aynı şeyi kendimde de görmek istemediğim için evliliğimi kurtarmaya çalıştım. Ama sanırım sizinde dediğiniz gibi olmayınca olmuyor.