• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

carsaf kontrolu mu kaldi allahim yil 2017 olacak. bosanin kocanda annesiyle mutlu olsun

arkama bakmadan kacardim kayinvalide neredeyse sizinle birlikte evlenmis gibi dibinizde esiniz tepki koysa yuvani dagitma derim ama boyle bir adamla hayatta kalamazdim aninda sogurum hic bir zamanda mutlu olamaz boylesi eminimki gitseniz o zaten pisman olucaktir ama boyle insanlarla hayat gecmez

Arknda durmayan adam icin köprüye çıktın anacıgını üzmeye canına kıymaya niyetlendin ve yine o karaktersiz adam icin özür dilemeye gittin öyle mi? Elbetteki kimse ayrılmak icin evlenmez ama kendine değer ver ki değer gör defet iki cahil karaktersizide hayatından

arkama bakmadan kacardim kayinvalide neredeyse sizinle birlikte evlenmis gibi dibinizde esiniz tepki koysa yuvani dagitma derim ama boyle bir adamla hayatta kalamazdim aninda sogurum hic bir zamanda mutlu olamaz boylesi eminimki gitseniz o zaten pisman olucaktir ama boyle insanlarla hayat gecmez

Eğer gerçekten eşimin bana değer vermediğini bilsem bi an gözümü kırpmazdım. Ben onu çok sevdim ve onunda beni sevdiğinden hiç bir zaman şüphem olmadı. Ben 22 yaşındayım eşim ise 35. Bu adam bu yaşa kadar annesiyle yaşamış ve tek çocuk. Kadının belki en kıymetlisi bunu da anlayabilirdim ama ben sadece huzur istedim. Bu cahilliği yapacağını hiç ummazdım.

Bosanmalisin bide yapan eden anası ama özür dilemesi gereken sen her durumda seni suçlayan bi eş ile ne zamana kadar devam edebilirsin? Daha fazla kendini yıpratma bırak anasıyla ne halleri varsa görsünler.

O kayınvalide o adamın üzerinden elini senin üzerinden de dilini çekmez.

Onca şey yaşanmış bir geri adım atmamış aranızı düzeltmek adına.

Bunun sinyalleri nişanlıyken gelmiştir de ahhh o aşk.Anlamak istememişsinizdir.

Vazgeçin yol yakınken

Eğer gerçekten eşimin bana değer vermediğini bilsem bi an gözümü kırpmazdım. Ben onu çok sevdim ve onunda beni sevdiğinden hiç bir zaman şüphem olmadı. Ben 22 yaşındayım eşim ise 35. Bu adam bu yaşa kadar annesiyle yaşamış ve tek çocuk. Kadının belki en kıymetlisi bunu da anlayabilirdim ama ben sadece huzur istedim. Bu cahilliği yapacağını hiç ummazdım.
deger vermis olsa intihardan dondugun halde hastaneye gelip yaninda olmazmiydi..1 aylik evlisiniz yasadiklarina bak birde annesinden ozur diletiyor suan herseyi kabullenmis hatali gorunen taraf sensin gozlerinde bu yasadiklarini unutabilcekmisin tekrarlarida olucak cok zor gorunuyor bu evliligin gidisati

O kayınvalide o adamın üzerinden elini senin üzerinden de dilini çekmez.

Onca şey yaşanmış bir geri adım atmamış aranızı düzeltmek adına.

Bunun sinyalleri nişanlıyken gelmiştir de ahhh o aşk.Anlamak istememişsinizdir.

Vazgeçin yol yakınken

Esin sana değer verse çarşaf kontrolü yaptırmazdi.
Anasının huyunu bilir en nihayetinde.

Evli kalmak için bir sebebiniz yok. Göremedim.
Eşin ana kuzusu. 35 yaşında ki adam olgun olmalı. Daha anasının sözünden çıkmaz.

Bir de gidip özür dilemişsiniz. Keske hak eden insanlar olsalardı. Yazık edersin kendine eğer barışırsan. Hoş onlar suçlu olduğunu kabul bile etmiyor zaten.

deger vermis olsa intihardan dondugun halde hastaneye gelip yaninda olmazmiydi..1 aylik evlisiniz yasadiklarina bak birde annesinden ozur diletiyor suan herseyi kabullenmis hatali gorunen taraf sensin gozlerinde bu yasadiklarini unutabilcekmisin tekrarlarida olucak cok zor gorunuyor bu evliligin gidisati

Ben çok zor bi hayat yaşadım. benim annemde 2. evliliğini yaptı ve ondan da hayır görmedi. Ben hayatım boyunca hep annemi gözümün önünde bi örnek olarak gördüm. Bu süreçte çok yıprandım. Aynı şeyi kendimde de görmek istemediğim için evliliğimi kurtarmaya çalıştım. Ama sanırım sizinde dediğiniz gibi olmayınca olmuyor.

"Karısına" sahip çıkmayan adam için mi köprüye çıktınız?
Birde üstüne özür..
Boşan sen bence. Ama seninde bir desteğe ihtiyacın var.

Ayrıca 1 aylık evliliğin bitmezse 10 aylık evliliğin biter. 10 aylık bitmezse 18 aylık biter.

Bu kadın rahat vermez. Ha ölürse olur. Ne zaman öleceğini de bilemeyiz.
Daha 1 ay çok yeni evlenip ayrılmışsın bile sayılmaz.

Eşin sana değer veriyor olsaydu,annesine seni ezdirmezdi.Eşin sana değer veriyor olsaydı ölümden döndüğünde elini tutardı.Hiç tanımadığınız bir adam bir can gidecek diye sizi ölümden döndürmeye çabalamış ,eşin olacak hırtın yaptığını düşün ve sana verdiği değeri gör.
35 yaşında kocaman adam ,bildiğin anneye muhtaç bebek davranışları sergiliyor.
Not:intihar etmek de ne kuzum?

Barışmaya yatkın olan birinin sözleri bunlar.
Sizi bunca kötü muameleye mahkum bırakan hastanede olduğunuzu bildiği halde yanınıza gelmeyen birinin sevgisinden ne kadar da eminsiniz hayret doğrusu.

Tek bir soru. Bu adamların bu kaypaklıklarını, ağlaklıklarını, anne kuzuluklarını görünce tiksinmiyor soğumuyor musunuz.

Aklı sıra özür diletip intikam aldı rezil etti, zaten özür dilesen de barışmayacaktı. Geçmiş ola.

Ben çok zor bi hayat yaşadım. benim annemde 2. evliliğini yaptı ve ondan da hayır görmedi. Ben hayatım boyunca hep annemi gözümün önünde bi örnek olarak gördüm. Bu süreçte çok yıprandım. Aynı şeyi kendimde de görmek istemediğim için evliliğimi kurtarmaya çalıştım. Ama sanırım sizinde dediğiniz gibi olmayınca olmuyor.
eger gercekten kurtarilmaya deger bir evliliginiz olsaydi bir ayda bu raddaye gelmezdi ..siz on plana mutlulugu huzuru koyun annem gibi olmasin evliligim bozulmasin derken mutsuz bir evliligi zoraki devam ettirmek size zarar verir..ustelik evliligi bitirmek ister gibi davranan umursamaz olan kisi esiniz siz ne kdr cabalayacaksiniz o birseyler yapmadikca

Arkadaşın zeholün konusunu burda içim cız ede ede okumustum durusuna, verdiği karara hayran olmuştum. Ne şanslısın ki böyle bir arkadaşın var sana aklı en iyi o verir. Onun gibi dik ol, gururlu ol. Eşin seni seviyor diyede kendini kandırma sadece yıpranarak uzatmaları oynarsın.

Back