E
EU2
Ziyaretçi
en sonunda sinirlendim üsküdar ösym şubesini aradım dedilerki bizde bilmiyoruz ankaradan gelicek haberi bekliyoruz siteyi takip edin dediler en sonunda oldu bunuda yaptım ve ankara ösym'yi aradım bir bay çıktı ve dedimki eylül ayında yapılan ön lisans düzeyindeki kpss sonuçları hala açıklanmadı bilgi almak istiyorum dedim.. verdikleri cevap şu "yasal süresi 1 ay yani 21 ekimde açıklanması gerekiyordu fakat araya bayram tatili girdi dedi dedimki bayram tatili 9 gündü yapacağınız şey bilgisayrada optik okuyuca okutmak dedim bukadar kişiyi bekletiyorsunuz üstelik daha bunun ataması var sınavlar yapıldı paraları aldınız zamanında fakat zamanında açıklanmıyor dedim.. hanfendi bizim yapabileceğimiz birşey yok bu hafta yada haftaya açıklanıcak dedi bende dedimki yarında 29 ekim die tatil yaparsanız dedim dicek söz bulamadı bekle babam bekle dedim ve kapattım.. bu ne yaaa bu ne yaaaaa resmen çile bu yaaa bilen bilir benim erkek arkadaşım girdi bu sınava ve 2 senedir bu sınavı bekliyoruz ön lisans düzeyinde girdi ve sonuç herkes gibi bizim içinde önemli ama çile bu yaaaa en geç 3 kasıma kadar açıklanıcakmışşş mışdaaa mışşş